Dentinox-Gel n

Dentinox-Gel n | Autor: Klaus29

Link direct la acest mesaj

O farmacista mi=a recomandat Dentinox Gel in loc de Calgel. Voi ce parere aveti e mai bun dentinoxul???
Pot sa il dau chiar daca are 2 dinti jos si aproape 4 sus??? sau se da cu gelul numai cand se vede o pata alba, adica atunci cand erup???

Claudia si bebe Andrei ( 13 martie 2005 )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Gelul se aplica in momentul in care tu realizezi ca bb-lusul tau are dureri si e agitat din cauza aparitiei dintisorilor...sa mai atenueze durerea!Nu cunosc Dentinoxul- dar eu am folosit Calgel ori de cite ori simteam ca e miriit si trebe sa ii mai apara dintisor!Incearca tu un pic sa pui pe vf. limbii tale: vezi care e dif. dintre cele doua si decide-te .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Dentinox este mai bun,are un efect mai lung,in rest nu te teme nu cauzeaza lui BB,poti sa-i dai cand crezi tu ca are dureri.Are un gust foarte bun.
Noi l-am cautat mult timp prin farmacii si pana la urma a trebuit sa luam CALGEL.

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Dentinox-ul e mai bun

Cosmina

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dar ceva si mai bun decat Dentinox nu-i? Ne ies maselele si nu mai putem!

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

la noi mai bun decat dentinoxul si singurul care a avut efect a fost tylenol pt infanti. E adevarat ca noi l-am primit din afara, pt ca nu se gaseste in Ro.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Initial creeata de Klaus29

O farmacista mi=a recomandat Dentinox Gel in loc de Calgel. Voi ce parere aveti e mai bun dentinoxul???
Pot sa il dau chiar daca are 2 dinti jos si aproape 4 sus??? sau se da cu gelul numai cand se vede o pata alba, adica atunci cand erup???

Claudia si bebe Andrei ( 13 martie 2005 )

Eu am folosit la Andreas shi Dentinox, dar tot la Calgel am vazut rezultate mai bune (Marina shtie cit am rugat-o sa ne trimita din Rimania) !

Corinna, Andreas Noel, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Este la fel ca si SAAB SIMPLEX_UL , unii copii se linistesc altii nu, dar bune sunt amindoua.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jilgin spune:

Noi folosim si Calgel si Dentinox...sincer Dentinoxul mi s-a parut a avea un efect de mai lunga durata.Ambele produse sunt insa foarte bune...
Jilgin si Ana(DN 24august2004}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Si eu am auzit ca Dentinox ar fi mai bun, dar eu am cautat innebunita si nu am gasit pe aici.... si am luat Calgel pana la urma.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Dentinox gel este fff bun....se da pe gingii si calmeaza.
Sab-simplexul- este cu totul altceva, ajuta in primele luni bb-ii sa rigiie si impotriva colocilor.
Deci...Dentinox ptr dinti.

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput