Dentinox-Gel n

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si eu am senzatia ca e mai bun dentinox-ul. parca are efect mai indelungat decat calgelul.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

DEntinox e cel mai bun!si noi am fost foarte incantati de el...din pacate cand am ajuns la maselutze nu ne-a mai putut ajuta!am rezistat ca niste eroi,nu stiam e ceva mai puternic decat dentinoxul!

ps:cineva zicea ceva de sab simplex cred ca se referea ca la fel ca si dentinoxul,se poate sa nu aiba efect linistitor tot timpul,adica fiecare copil(organism)reactioneaza diferit!
stiu pe cineva la care nu ia ajutat sab simplex pt colici,noi in schimb am avut noroc mare cu el!!
calgelul..noua nu ne-a ajutat mai deloc!°

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Hai ca m-am incurcat de tot. Toate bune si frumoase, dupa cum ziceti voi e mai bun Dentinoxul. I-am luat dentinox. Vine seara, hai sa dam cu detinox; ne uitam la tubulet, vrem sa il bagam si in gura si surpriza cand sa masam gingia cu solutia miraculoasa nu ne place gustul si gataaaa nu mai deschidem gura deloc
In situatia asta m-am blocat de tot; nu stiu cum sa mai procedez; cum ma vede cu tubul in mana inchide gura si daca incerc sa ii fac ceva urla de mama foculi. Voi cum le masati gingia daca nu va lasa???sau in timp ce doarme??? nu am nici o idee; poate stiti voi...

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Dar ceva si mai bun decat Dentinox nu-i? Ne ies maselele si nu mai putem!

Cristina, ati incercat globulele homeopate Osanit? La noi au ajutat mult mai mult decat Dentinoxul.

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Camelia

quote:
Originally posted by Cristina_C

Dar ceva si mai bun decat Dentinox nu-i? Ne ies maselele si nu mai putem!

Cristina, ati incercat globulele homeopate Osanit? La noi au ajutat mult mai mult decat Dentinoxul.

Da, cand era bebelus, la primii dintisori. Aveam impresia ca-s mai slabe, pe vremea aceea nu foloseam deloc Dentinox. Vestea buna e ca in sfarsit au iesit ultimele 2 maselute de jos, cele cu care ne luptam de multa vreme. Pentru ultimele 2 de sus o sa incercam si cu Osanit, uitasem de el.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Pai voi ziceti de Osanit... da nu-mi zice si mie nimeni cum se baga la bebe in gura???

Mergi la inceput

Simplu: cu lingurita.

quote:
Originally posted by Klaus29

Pai voi ziceti de Osanit... da nu-mi zice si mie nimeni cum se baga la bebe in gura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Noua ne-a sugerat dr. sa le alternam, sa nu se obisnuiasca organismul cu unul dintre ele si sa nu mai fie asa eficient.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Hai ma cum adica cu lingurita???
Nu trebuie dat doar pe locul unde apare dintisorul si masata un pic gingia???
Are voie sa inghita asa ceva??? ca e groaznic la gust ( nici mie nu imi place dar lui bebe )

Mergi la inceput

Klaus, nu stiu daca vorbim despre acelasi lucru.La noi Osanit sunt niste globule homeopate.Sunt mici si dulci.Teodora le lua cu placere.Chiar imi cerea!I le puneam cu lingurita direct pe limba.

Mergi la inceput