Vergeturi
Salutare tuturor!
As vrea sa va intreb si pe voi ce ati facut pentru tratarea vergeturilor? Eu de ceva vreme am observat niste vinisoare, mai ales pe coapse, dureroase, verzui si urate ...
Cred ca sunt vergeturi
, datorate schimbarii greutatii corporale in timp scurt.
Voi v-ati confruntat cu asta?
Ce produse ati folosit?
Astept un sfat, o idee ...si va multumesc anticipat.
Assa
Raspunsuri
Ramonika spune:
Era pe undeva la un subiect fierbinte despre celulita si vergeturi. nu stiu daca mai este.
am citit si eu pe acolo si stiu ca fetele recomandau uleiul de masline ca fiind cel mai bun pt asa ceva. se fac si impachetari cu ulei de masline fiert, parca.
am sa mai caut si eu prin arhiva. s-a discutat mult despre asta, stiu sigur.
Ramonika
si pisicile

O MINUNE ![]()
roxy80 spune:
Buna!Am citit undeva ca pt estomparea vergeturilor este bun si uleiul din germeni de grau (se gaseste la magazinele cu produse naturiste).Se maseaza zonele afectate timp de o luna in fiecare seara.Eu am incercat acest lucru,dar nu chiar o luna de zile,cred ca 2-3 saptamani si am fost multumita!Parca nu mai erau asa vizibile!Acum, sa ma documentez si mai vb.!Oricum, si eu sufar de aceeasi problema, tot datorita modificarilor bruste de greutate.

corinaw spune:
Assa, de vergeturi nu mai scapi decat foarte greu. Cremele de obicei ajuta doar la culoare, la "invizibilitatea" vergeturilor. Uleiul de masline e foarte bun pentru vergeturi, dar e si scump.
Corina
assa spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri. Daca mai gasiti cumva subiectul acela despre celulita si vergeturi v-as ruga mult sa ma anuntati si pe mine.
Multumesc!
Assa
Kittie spune:
S-ar putea sa nu-ti placa ce o sa zic eu...
Deci vergeturile nu dispar.. Pot fi atenuate cand sunt rosiatice dar daca sunt deja albe- sidefii, gata... :(( Asta e.. Eu am , mai ales pe sani, ceva de speriat...
mamica de
( 13oct04 )
dianas spune:
Din cate stiu eu, cea mai buna gam pt problema asta e Elancyl dar tot asa stiu ca vergeturile nu dispar, cremele pt vergeturi sant pt prevenire, nu pt tratare. Doar cele f mici se estompeaza usor. In rest... le ai, nu mai scapi de ele. Da cine n-are? Join the club!
dianas
Jeff spune:
Am incercat eu si Elancyl si alte firme, si romanesti si straine (nu dau nume), am dat sume fabuloase, recunosc ca nu m-am uns ca la carte luni in sir, dar n-au avut mare efect.
Am sunat la cea mai tare clinica de chirurgie estetica si au fost foarte sinceri si ei: nu se trateaza nici macar cu laser - mi-au spus ca cicatricile lasate de laser sunt mai inestetice decat vergeturile in sine.
Asta e, eu deja nu mai sunt disperata, am o fetita superba, e cel mai important lucru din lume !
Daca le-ai facut PA estompare!
Sa fim noi sanatoase,
Porumbita spune:
Jeff te contrazic.. se estompeaza de nu iti vine sa crezi... sectretul consta in perseverenta.. eu am folosit diverse produse antivergeturi de la plafarele romanesti, dar doi ani de zile ma dadeam dimineata si seara... rezultatul.. se vad extrem de putin, iar unele de loc...fata de ce era (m=am ingrasat 20 de kg si apoi slabit 20).
concluzia, se poate..da in timp si fara trisari...
assa spune:
Cred ca totusi problema e pe la celulita pe acolo...![]()
, deci la capitolul asta trebuie lucrat din nou...uffffff ca tare greu mai e sa fii femeie!
Totusi ma duc pe la plafar , mai incerc o data , tineti-mi pumnii!
lorehu2001 spune:
Nu vor trece niciodata poti sa le operezi sau sa le estompezi cu Supliform. E bun si la celulita si la vergeturi.Se gaseste in farmacii.