Vergeturi
Raspunsuri - Pagina 2
alinkav spune:
De vergeturi nu scapati fetelor! Burta mea dupa sarcina se numeste VERGETURI, e groaznic. Mai am si pe solduri, dar alea nu sunt asa de grave. Fetele care spun ca se estompeaza, nu se mai vad, sunt fericite, deoarece n-au avut parte de vergeturi adevarate!

Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
an-k spune:
stiu ca cineva recomanda prin septembrie balsamul cu biter suedez, il lauda foarte tare
, eu am retinut ca dupa sarcina as vrea sa folosesc si eu, mai stie cineva ceva? l-a mai incercat cineva?
anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA
elisa81 spune:
Eu m-am imarmat cu produse de care am citit pe forum Vergisal, Balsam cu bitter suedez, ulei de migdale presat la rece.
Nu le-am incercat pe toate ....am inceput cu vergisal si va spun sincer ca au inceput sa se micsoreze si sa se albeasca
o fi de la produse....????
daca a mai folosit careva din voi plssss dati-mi de stire...
eli
pnt_loredana spune:
Si eu am folosit o crema pentru tratarea vergeturilor insa fara succes!
LORI
& ALEX

POZE

anky spune:
Assa,iti recomand masaj anticelulitic la un salon de infrumusetare.Vei scapa de celulita si in acelasi timp se amelioreaza si vergeturile,sigur nu vei scapa de ele de tot dar nu vor mai fi atit de vizibile si cum vine vara sa te bronzezi sau sa mergi la solar.Iti garantez ca vei fi satisfacuta.
Succes
Anca28 sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
aden spune:
fetelor si eu sunt din clanul vostru.AM NASCUT LA MILANO SI MI-AU SPUS DUPA NASTERE ASISTENTELE CA POT SA UIT CA O SA MA SCAP DE ELE SI UITE CA DUPA 6 LUNI DE TRATAMENT ZILNIC AM REUSIT CEVA.PE SANI MI-AU TRECUT DE TOT IAR PE COAPSE MAI AM FOARTE PUTINE. NU VA PIERDETI AMBITIA.TOTUL SE POATE.FOLOSESC DE LA BIOTERM ,BIOVERGETURES.ESTE SCUMP DAR VI-RECOMAND DIN SUFLET,ASTA IN CAZUL IN CARE ELE SUNT INCA ROZALII,PTR CA DACA SUNT VECHI ESTE SCRIS SI PE PROSPECT CA NU ARE RANDAMENT.SUCCES SI CAPUL SUS! IN FOND SUNTEM MAMICI,NU PUTEM FI SI FOTOMODELE,NU
elisa81 spune:
am mai citit undeva pe forum ca vergeturile sunt MEDALII DE MAMA EROINA ...asa ca fetelor...bebeii sa sa ne fie sanatosi si noi la fel
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by elisa81
am mai citit undeva pe forum ca vergeturile sunt MEDALII DE MAMA EROINA ...asa ca fetelor...bebeii sa sa ne fie sanatosi si noi la fel
Eli si bebe Cami(30.09.2003)
he he, te imbeti cu apa rece...
is naspa vergeturile si cu asta basta...
Ramonika
si pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza 
Cei trei muschetari
Bebelusii 
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
flamingo spune:
Asa cum spunea si RAmonikaacest subiect a mai fost dicutat..pe undeva..candva. Ce vreau sa subliniez este ca acolo cineva spunea ca se poate scapa de vergeturi....Faza e ca nu imi amintesc exact cum
dar era ceva de genul: zapada carbonica, sau spuma...ceva chimic. Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, iar daca va apuca rasul nu ma supar....dar nu imi mai amintesc, era o spuma, zapada, carbonica, chimica....se face tratament numai in saloane specializate....si fetele imi amintesc ca spuneau ca au scapat de vergeturi...
Nu va lasati....tre sa fie un remediu...
Scumpik spune:
ma lupt si eu cu aceasta problema de ceva timp.
sunt adolescenta(16 ani) si de vreo 2 saptamani mi-au aparut pe fese asa numitele vergeturi. sunt rosii si se simt ca niste umflaturi la atingere. nu stiu ce sa fac pentru a le diminua si sunt disperata mai ales pentru se apropie vara si nu pot merge la plaja, acestea fiind vizibile.
am citit despre balsamul cu bitter suedez.as vrea sa aflu mai multe detalii despre folosirea acestuia:este recomandat sa-l folosesc la varsta mea si care este modul de aplicare?.obijnuiesc sa ma masez zilnic cu o crema pe locurile afectate insa nu se observa rezultatele.pe moment dispar dar mai apoi reapar.
am inteles ca daca se actioneaza inca din prima faza se mai poate face ceva, asa ca va rog din suflet sa ma ajutati.
astept cat mai repede raspunsurile voastre. va multumesc