Vergeturi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Nu se vindeca dar se amelioreaza . Daca "la mana , la pipait " se simt la "ochiul liber " nu se mai vad ,dar asta inseamna munca ,munca si iar munca : masaj ( cu ulei masline sau creme antivergeturi profesionale - de ex . cea de la Contrast Impex) , alimentatie adecvata , si aplicarea de creme hidratante cat mai des.
Iar ptr cele de pe sani - creme speciale ptr sani ( gel de fermitate de la Lendan).

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Si eu sunt de parere ca nu exista un tratament eficace,dar aspectul lor se poate ameliora prin masaj cu uleiuri,creme,lotiuni,orice,dar aplicate zilnic,cu consecventa.
Si eu am avut,pe fese,dupa sarcina,dar s-au retras foarte frumos.E adevarat ca am depus un efort considerabil...
1.de 3 ori pe saptamana peeling,dupa care masaj ud,cu sapun,pana se inrosea zona respectiva,iar mai apoi masaj,cam 10 minute,cu ulei de masline cald
2.zilnic,dimineata si seara masaj usor cu creme,de obicei anticelulitice

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exotic spune:

Fetelor eu am citit intr-o revista ca se mai pot ameliora si cu pudra de argila ,cica ar da rezultate exceptionale,eu nu am incercat dar am sa incerc si am sa va spun daca a dat rezultate ,am si eu pe fund ,m-am ingrasat si am slabit ,mi-au dat lacrimile cdBam vazut dar asta este ,ce sa facem ,am sa ma pun pe treaba si am sa merg si la sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am folosit crema anticelulitica de la L'oreal. Nu au disparut dar s-au mai atenuat.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Mie mi-au aparut pe fese in adolescenta cand luam anitconceptionale pt. acnee. si nu au mai disparut de atunci. ce e interesant e ca am nascut un bebe si nu mi-au mai aparut altele. m-am dat cu sanosan antivergeturi si avon tot asa. parerea mea, nu dispar si poate bronzul le mai estompeaza. si ma feresc de contraceptive pt ca marea majoritate te fac sa te ingrasi cu cateva kg si apoi cand le intrerupi slabesti, etc. oricum, mai bine sa previ decat sa tratezi.

http://www.victorstoica.ro/eliza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

[font=Book Antiqua][/font=Book An
tiqua]
vergeturle, o data aparute nu mai dispar..singurul lucru care se mai poate face este sa le atenuezi si sa te complaci in situatia data..
Inainte sa nasc primul bebe am folosit zilnic de 2 ori:seara si dimineata Vergisal..fara discutie este cel mai bun produs la ora actuala pe piata romaneasca, dupa ce am testat aproape tot ce este in Romania,lucrand pe atunci la o farmacie naturista...rezultatul s-a vazut...super, o nastere fara urme de vergeturi...dar dupa al2lea bebe..nu mi-am mai procurat acea creme, incercand altele de aici din Germania, care nu va vine sa credeti m-au ajutat mult mai putin( bine ca am avut si o burta imensa)...acum incerc sa le retusez cu crema de la L`oreal si mi se pare f buna..chiar ajuta si la slabit...
DAr trebuie perseverenta..mult timp si de 2 ori pe zi
Succes fetelor si incercati sa le preveniti

Miha si cei 2 muschetari

mihah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

La mine s-au diminuat vizibil cu L'Oreal Anti-Dehnungsstreifen, costa in jur de 10 eur.
Eu n-am auzit pana acum de vergeturi verzui, cum zici tu, la inceput sunt rosiatice si dupa aia devin sidefii. Poate ce ai tu nu sunt vergeturi, ci probleme circulatorii, posibil venoase (varice sau vase sparte), si pentru alea exista multe remedii, injectii ptr. sclerozarea vaselor, inclusiv laser.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Eu am folosit crema anticelulitica de la L'oreal. Nu au disparut dar s-au mai atenuat.

Nana Motoc

Nana
, si eu am inceput sa folosesc crema anticelulitica de la L'oreal; dupa ce ma masez cateva minute nu intra bine in piele, ci crema devine solida si se sfarama (ca atunci cand stergi cu guma)...Ti s-a intamplat asa ceva? N-o fi buna crema mea? (desi am 2 tuburi - unul de noapte si altul de zi si la amandoua mi se intampla asta)...nu pot sa masez mai mult de 3 minute...
Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Deany , uita-te la termenul de expirare ,nu este normal sa "se comporte" asa crema!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Lulu, merci de raspuns. M-am gandit si eu si m-am uitat - e in "garantie"...ma gandesc poate n-a fost depozitata corect in magazin, la temperatura potrivita?!?!

Mergi la inceput