Cabinet monitorizare
Cine ma poate ajuta sa-mi spuna unde exista cabinete ginecologice unde se pot face monitorizari ale ovulatiei , mai aproape de cartierul Drumul Taberei ( dar nu neaparat ) ?
Rucsi
Raspunsuri
martha78 spune:
Stiu ca sunt asemenea cabinete, insa in Drumul Taberei ar fi pe la Romancierilor la Dr. Paris
If hope were not, heart would break.
camy062004 spune:
ooooooooooooo nu ,nu la dr. Paris am o parere jalnica despre dr.Paris na-m cuvinte am fost candva pacienta lui si imi dadea niste tratamente care nu aveau nici o legatura cu diagnosticul,imi pare rau ca spun asta dar asta e,nu stiu daca alte fete au o parere buna dar chiar as vrea sa stiu si opinia voastra, cele care il cunosc.
camy
martha78 spune:
Sorry, chiar nu stiam, eu nu am fost la el niciodata
tumpi spune:
subscriu la ce zice cami cu privire la dr. Paris.
Din dr. Taberei ai transport direct pana la Gara , poti merge acolo la cabinetul Dr. Niculescu.Acolo ii gasesti pe langa el pe Diana Cocei si inca un dr. din Giulesti, acum imi scapa numele.
Bafta multa.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
martha78 spune:
Liluta, pe dr. Niculescu il gasesti la gara Basarab, la cabinet Nord Medica, pe calea Grivitei 156
tumpi spune:
anul trecut era monitorizarea(asta includea parca 3 eco) 500.000.nu stiu acum ce preturi mai are.
dar in curand trebuie sa trec si eu pe acolo si daca nu ajungi intre timp iti zic.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
liluta spune:
Asta ar insemna ca te duci trei zile la rand si te costa, sa zicem pentru moment, 500.000? Si ce se intampla in weekend? Lucreaza si atunci?
nadina spune:
Dragele mele,
imi puteti spune mai multe despre Dr. Niculescu? Am o prietena care are 35 de ani si isi doreste foarte mult un bebe. De ce s-a hotarat abia acum? Nu stiu, e problema ei. Eu o iubesc si o sustin. Problema e ca a fost la un dr Mihail Niculescu care a luat-o foarte tare, ceva de genul "nu ti-e rusine sa mai vrei copii la varsta asta?" I-a facut un papanicolau dupa care se resimte si la 1 saptamana si a programat-o la inca niste teste. Nu prea ar vrea sa se mai duca, dar daca are sanse sa ramana insarcinata accepta si mitocanii de astea.
Va multumesc.
Nadina