Cabinet monitorizare

Cabinet monitorizare | Autor: rucsi

Link direct la acest mesaj

Cine ma poate ajuta sa-mi spuna unde exista cabinete ginecologice unde se pot face monitorizari ale ovulatiei , mai aproape de cartierul Drumul Taberei ( dar nu neaparat ) ?
Rucsi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Stiu ca sunt asemenea cabinete, insa in Drumul Taberei ar fi pe la Romancierilor la Dr. Paris

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ooooooooooooo nu ,nu la dr. Paris am o parere jalnica despre dr.Paris na-m cuvinte am fost candva pacienta lui si imi dadea niste tratamente care nu aveau nici o legatura cu diagnosticul,imi pare rau ca spun asta dar asta e,nu stiu daca alte fete au o parere buna dar chiar as vrea sa stiu si opinia voastra, cele care il cunosc.

camy

Mergi la inceput

Sorry, chiar nu stiam, eu nu am fost la el niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

subscriu la ce zice cami cu privire la dr. Paris.

Din dr. Taberei ai transport direct pana la Gara , poti merge acolo la cabinetul Dr. Niculescu.Acolo ii gasesti pe langa el pe Diana Cocei si inca un dr. din Giulesti, acum imi scapa numele.

Bafta multa.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluta spune:

La Gara de Nord? Mai poti da ceva detalii?

Mergi la inceput

Liluta, pe dr. Niculescu il gasesti la gara Basarab, la cabinet Nord Medica, pe calea Grivitei 156

Mergi la inceput

si daca va intreb cam cat ar costa, mi-ati spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

anul trecut era monitorizarea(asta includea parca 3 eco) 500.000.nu stiu acum ce preturi mai are.
dar in curand trebuie sa trec si eu pe acolo si daca nu ajungi intre timp iti zic.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Asta ar insemna ca te duci trei zile la rand si te costa, sa zicem pentru moment, 500.000? Si ce se intampla in weekend? Lucreaza si atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Dragele mele,
imi puteti spune mai multe despre Dr. Niculescu? Am o prietena care are 35 de ani si isi doreste foarte mult un bebe. De ce s-a hotarat abia acum? Nu stiu, e problema ei. Eu o iubesc si o sustin. Problema e ca a fost la un dr Mihail Niculescu care a luat-o foarte tare, ceva de genul "nu ti-e rusine sa mai vrei copii la varsta asta?" I-a facut un papanicolau dupa care se resimte si la 1 saptamana si a programat-o la inca niste teste. Nu prea ar vrea sa se mai duca, dar daca are sanse sa ramana insarcinata accepta si mitocanii de astea.
Va multumesc.
Nadina

Mergi la inceput