Machiaj si coafura (2)

Machiaj si coafura (2) | Autor: ellamiss

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25210" target="_blank">Machiaj si coafura (1)

buna,miresici! Am si eu o intrebare pentru cele din Bucuresti.Stiti cumva un coafor mai bun?Eu am parul foarte lung si nici nu as vrea sa ma tund.Am fost la un coafor de cartier sa-mi faca o proba si nu mi-a placut deloc cum imi statea parul,mi-l prinsese in coc si atata tot.nu ma intereseaza cat costa,pentru ca odata in viata sunt mireasa si vreau sa-mi stea superb.M-am uitat pe net dar nu am gasit mare lucru.
va multumesc miresici!!!!!!

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Buna ellamiss!
Daca iti permiti poti merge la Le Club . Acolo lucreaza hairstylistul Geta Voinea si make-up artist-ul Mirela Vescan.
Daca bugetul iti este mai mic sa stii ca si la salonul Abbate de pe Calea 13 sept lucreaza foarte bine, si nu au preturi asa mari.
Eu m-am gandit la coafura asta (o amica a avut asa) www.roblondy.tk

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Mersi mult pentru ajutor,pisu_miau!Imi poti da o adresa,cam unde se afla acest coafor LE CLUB?Chiar ma intereseaza si imi place si rochia de mireasa a amicei tale.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Poti incerca la Salonul Royal Cosmetics. Este Vis-a-vis de Sala Palatului. E un Salon micut, dar stie toata lumea de el pentru ca exista acolo un nene, Radu Serban pe numele lui care este cel care coafeaza toate vedetele pentru reviste ca Playboy, Tabu, Beau Monde etc. Este coafezul meu de peste 6 ani si nu am de ce sa ma pling. Ideea este insa sa ai macar o idee cam despre ce ai vrea...ca de nu te face excentrica. El merge la foarte multe concursuri internationale si are tendinta sa-ti faca coafuri excentrice.....
Ps: sa nu cumva sa ma pirasti ca ti-am zis chestia asta ca ma tunde nr.1.....si nu vreau.
Ps: Preturile sunt chiar decente cu ca la coafezii si saloanele de fitze!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa2004 spune:

Buna fetelor
Si eu cat un sait cu coafuri pt par lung ca nici nu tiu ce as putea face din parul meu.Ma puteti ajuta cu nite saituri de coafuri mirese?Am parul lung si parca un coc imi face capul dublu am mai fost la coafor si nu mi-a placut cum mi-a arajat parul.Toate spuneau ca e prea lung si nu au ce sa-mi faca din el,iar altele spuneau ca va iesi ceva frumos din parul meu.

Mergi la inceput

Vis a vis de sala palatului eu stiam de salonul Blondy si de d-l coiffeur Costel, dar pe partea cu Biserica lutherana, cel de care zici tu, oanamadalina, unde e?

alecsa, daca vei coafuri cauta pe www.theknot.com, la sectiunea beauty, dar vezi ca mai intai trebuie sa iti faci cont.

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetelor, io-s in extrema ailalta: am paru' scurt, creste greu si pica repede Lasand gluma la o parte, io nu'sh daca gasesc pe cineva care sa-mi poate face ceva in cap pentru nunta. La cununie a mai mers, ca nu trebuia nici voal, nici nimic.... Ori gasesc un meseriash, ori imi pun mesha

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa2004 spune:

pisu-miau iti multumec pt sait sunt coafuri dragute dar ancat nu stiu care ar fi cea care mi se potriveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Salutari la toata lumea
Sunt si eu o viitoare mireasa (de 2005 sper) si am si eu o problema cu aranjatul parului...
Eu am parul scurt si habar nu am daca exista vreun stilist care poate sa faca ceva "decent" din el pt o mireasa...adica sa-mi stea si mie voalul pe cap...
Mi-a suras sfatul cu Geta Voinea si Mirela Vescan pt machiaj, dar as vrea sa stiu cam cat costa...

i love martipan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Salutare miresici!!!
Eu de obicei sunt tunsa mai scurt dar acum mi-am lasat parul sa creasca...special pt nunta ca sa-mi pot face si eu acolo...o coafura cat de cat acceptabila. Vreau oricum ceva foarte simplu si lejer pt ca eu daca imi strang parul putin mai tare in coada ma doare capul si mi se inrosesc ochii... asa ca...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

irinuca, din cate stu eu machiajul la la salon geta voinea e cam 100 euro. Eu am inceput sa incerc tot felul de machiaje. Am sa le pun si pe net, daca vreti sa vedeti ce si cum . Azi mi-am facut unul "mai de iarna", il puteti vedea pe photos.yahoo.com/cocopishika .
mie imi place la nebunie sa ma machiez, dar pt ziua nuntii nu cred ca o sa fiu in stare la ce emotii voi avea .

Pisu_Miau

Mergi la inceput