Machiaj si coafura (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele, miresicile.
Pisu miau mi-au placute pozele de la amica ta de la nunta, si cu ocazia asta mi-am dat seama ca trebuie sa ma fac blona (bineinteles inchisa) eu acum sunt castanie la par. Un lucru e bun: il am lung. Eu asa coafura imi doresc la nunta. Sunt curioasa, unde a fost nunta facuta? Era atata verdeata, superbe poze. Adevarata nunta!!!!!
Pentru fetele cu parul scurt: nu va impacientati se rezolva, nu-l mai tundeti si un hairstilist va reusi sa va "faca ceva" vreo coafura.
Va pup!!!!! Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Eu stiu ca la Get's Hair Studio, in Mariott, (care cred ca e tot al Getei Voinea) e 100 de euro coafura de nunta in care intra si coafura de proba.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Am fost si eu acum vreo 2 saptamani la Get's Hair Studio (cel din Mall) si un coafat mireasa era in jur de 3 mil (cu o proba) iar machiajul cam 2 mil (cu cosmetice L'oreal si cu o proba). Mi s-a parut cam mult avand in vedere ca la un wedding planner coafat+machiat este 100 euro (tot cu o proba in prealabil si cu cosmetice Estee Lauder) Si...in plus astia mai vin si acasa la tine in ziua nuntii nu trebuie sa te duci tu la salon!!!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Pisu miau,
Salonul este exact vis-a vis de sala palatului in blocuri. Blondy este lateral si nu v-as sfatui sa va duceti acolo daca vreti sa nu ramindeti fara bani in buzunar si fara par...cum a rams o prietena a mea.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta81 spune:

Ioana07, please spune-mi si mie la ce wedding planer ai apelat tu, sau cine sunt cei despre care vorbesti, pentru ca si mie imi surade ideea de a apela la ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

in astfel de situatii mi-as dori sa locuiesc in capitala. Sunt atatea posibilitati pt. organizatul nuntii, localuri frumoase, aproape tot ce vrei.
De ce nu au filiale si in alte orase ale tarii?

Gio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

irinuca, din cate stu eu machiajul la la salon geta voinea e cam 100 euro. Eu am inceput sa incerc tot felul de machiaje. Am sa le pun si pe net, daca vreti sa vedeti ce si cum . Azi mi-am facut unul "mai de iarna", il puteti vedea pe photos.yahoo.com/cocopishika .
mie imi place la nebunie sa ma machiez, dar pt ziua nuntii nu cred ca o sa fiu in stare la ce emotii voi avea .

Pisu_Miau

scuze ca intervin, dar nu m-am putut abtine. e ingrozitor machiajul, horror . poate doar daca sotul meu ar fi pe luna si ar vrea sa ma vada de acolo, as incerca eventual sa stralucesc asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Ayla, eu sunt fata precauta, si merg pe ideea ca daca viitorul sot va fi rapit de extraterestri si va ajunge pe luna, macar va avea ca punct de reper machiajul meu, si va sti ca sclipirea aia de acolo il iubeste! Ma intrebam tu ce solutie ai gasit la posibilitataea asta...hmmmzzz

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camillia spune:

Dragi miresici,

Hop si eu....cu parul cam scurt, lasat sa creasca din noiembrie pana in iunie, cand va avea loc evenimentul cu pricina..
Si, intrucat bugetul nu-mi permite, deh, caut un salon cu preturi rezonabile (pana in 100euro). Imi puteti da vreo idee?

Mii de pupici pentru miresici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

recomand salonul kias - machiajul si coafura pentru nunta au fost excelente. poze de la nunta sunt in linkul din semnatura.

marcela si alexandra lia
pozele noastre

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput