Despre GEMENI!!!

Despre GEMENI!!! | Autor: sorina2003

Link direct la acest mesaj

As dori, daca se poate, ca noi mamicile de gemeni, sa schimbam cateva impresii, trairi, sfaturi legate de micutii nostrii "teroristii". Si nu nuami atat. Intamplari hazlii din viata minunilor noastre din/de fiecare zi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina2003 spune:

Am sa incep tot eu. Fetele mele in varsta de 1an si 5 luni se numesc Dian si Malina. Problema mea ce mai arzatoare este MASA. Am mari problem cu mancatul. La noi masa inseamna primele 3-4 lingurite de mancare luate linistit, dupa care incepe cerutul jucariilor. Dupa alte 2 lingurite de mancare se plictisesc si incep sa se imprastie una in stanga, una in dreapta si acum trebuie sa alerg prin casa cu castronul de mancare dupa ele. Si atunci mai reusesc sa le dau doar 2-3 lingurite. Si asta este toata masa noastra.Metoda voastra care este??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Noi nu avem probleme cu mancarea. Mananca de rup amandoi!!!
Andreea s-a facut mai mofturoasa, de la o vreme, dar cred ca e din cauza maselutelor ce trebuie sa apara.
La noi, show-ul incepe la orele 17-18 cand incep sa traga de fire, sa apuce telecomenzile, sa arunce toate jucariile. Pana la 22-22:30 cand mananca, imi iese sufletul. Si pana acum, a mai fost cum a mai fost, dar de-acum incolo, vom fi singurei pt. ca tati pleaca.
Pana se intoarce tati, voi posta, in mod sigur un mesaj despre cura de slabire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Si eu am uneori probleme cu masa. Deocamdata nu alergam cu mancarea prin camera (avem 3 luni jumate), dar uneori facem nazuri la masa, ne strambam, dam afara... si papam tare putin.
Cum mancau bb-ii vostri la aceasta varsta?
Si inca o intrebare: Cum va descurcati cand incepeau sa planga amandoi?

Cosmi & bebelusele

Mergi la inceput

Buna, Cosmi, si bine ai venit!
Eu, cel putin, acum aflu ca ai gemene. Sa-ti traiasca!!! Le-am vazut in pozuta!
Stii ca si pe Andreea mea o cheama MARIA, iar pe Andrei il mai cheama si IOAN. Coincidente, nu?
Hai, ca avem multe sa ne spunem, mai ales ca sunt multe mamici de gemeni aici!
Eu am fost mai norocoasa si nu prea am avut parte de tipetele lor simultan. Dar, atunci cand au plans amandoi, m-am facut ca nu aud pana ii dadeam unuia de mancare, apoi il luam pe celalalt.
Hai, ca ne mai "vedem" si "auzim" pe aici, la DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Am intirziat putin,dar nu prea am avut timp suficient.Sint tot timpul pe fuga pe si raspunsul la intrebarile tale sint multe...
Despre mincare si noi ca si gemenii lui Angi! Maninca CE VREAU eu,CIND VREAU eu si niciodata nu am avut probleme cu mincarea.Daca aveau dificultati in a minca ceva(ex:ou) cautam diferite trucuri,faceam diferite combinatii, pina reuseam sa-i lamuresc.Doar cu laptele,citeodata, aveam mici probleme,acum s-au rezolvat si astea.
Beau 500ml pe zi,dimineata si seara,crema de fructe,diferite combinatii de legume(piure) cu sau fara carne,carne de vita,pui,curcan,cereale de toate neamurile,galbenus de ou,piine,biscuiti si MULT,MULT iaurt...Daca vrei trimite-mi e-mail cu orice intrebare.Acum TREBUIE sa inchid Pupicei de la gemelei

Theodora, Alexandros, Yannis(10 luni...in curind!)mpapad@acci.gr
Pagina personala www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Theodora Album www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numex=Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Asa cum ziceam si la Parintii intreaba... fetele mele mananca orice, dar se ridica in picioare in scaunel si se sucesc, se apleaca, se zgaltie cu scaunul si toate astea in timp ce mananca. Adica fac treaba lor acolo si deschid gura sa le dau sa manance. Iti dai seama ca dupa o masa din asta cand sunt singura ma apuca amocu. Daca le asez in fund se ridica din nou si tot asa. Nu prea stiu ce sa le mai fac. Ma consolez cu ideea ca poate mai cresc si se mai calmeaza sau poate reusesc mai bine sa ma inteleg cu ele. Oricum ce face una vrea si cealalata sa faca.
Altfel toate bune au inceput sa stea singure in picioare, dar nu pasesc. O iau pe langa mobile sau pereti sau si mai bine si mai rapid de-a busilea.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Mamicilor de gemenei, va citesc mereu mesajele, ma uit la pozutele voastre si VA INVIDIEZZZZZZZZ tare, tare( vorba lu' pitcutu' meu drag) si totusi nu cred ca sunt singura, nu???

VREAU SI EU RETETA!!!!!!

Numai de bine, Madi& Antonia

Mergi la inceput

Esti o draguta, Madi!!!
Asa a vrut Dumnezeu. Eu, personal, nu am cautat nici o reteta. Ne-am dorit mult copii, atata tot! Si mai vrem!!! Dar sa mai creasca omuletii acestia doi care au inceput sa misune prin casa.
Am vazut poza Antoniei de pe paginuta ta! Este superba!!!! Rar vezi copii asa frumosi cum este ea!!! Sa-ti traiasca si sa fie fericita si ochisorii ei frumosi sa exprime mereu bucurie si lipsa de griji!
Va pupam si noi
Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Astazi, adica ieri, am incercat sa le dau si eu sa pape cand am vrut eu; cam la 3, 3ore jumate. Cam asa papa ele, dar uneori trec si 4 ore.Si au fost tare cuminti ziua. Numai ca am papat cam putin. Seara insa, sunt tare agitate. Vor tot timpul in brate; stiu ele ca atunci se intoarce taticul de la serviciu si nu l-ar lasa sa se odihneasca o clipa.

Cosmi & bebelusele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina2003 spune:

Pai, voi trebuie sa fi-ti tare fericite cu asa copii cuminti. Daca se intampla ca macar o data sa nu-mi rastoarne castronul cu mancare pe covor, sunt tare fericita. Daca ar fi dupa ele, ar trai numai cu apa. Toata ziua "APA". Si eu sper, ca odata ce se vor mai marii sa ne intelegem mult mai bine. Trebuie sa recunosc faptul ca sunt si c-am rasfatate. Si rasfatul cu antrenatul intre ele duce la castroane rasturnate pe covoare; si nu numai.

Mergi la inceput