Despre GEMENI!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina2003 spune:

quote:
Originally posted by cosmi

Si eu am uneori probleme cu masa. Deocamdata nu alergam cu mancarea prin camera (avem 3 luni jumate), dar uneori facem nazuri la masa, ne strambam, dam afara... si papam tare putin.
Cum mancau bb-ii vostri la aceasta varsta?
Si inca o intrebare: Cum va descurcati cand incepeau sa planga amandoi?

Cosmi & bebelusele

Cosmi, sa-ti traiasca si sa va bucurati de bb-ei. Mandrutele mele de cand sunt ele tot mofturoase au fost. Si tot cu rugaminti. Cand plangeau amandoua odata, ma descurcam pana la urma. Cu timpul vei reusii si tu. Totul este sa ramai calma si sa nu te pierzi. Mult succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina2003 spune:

quote:
Originally posted by madi23

Mamicilor de gemenei, va citesc mereu mesajele, ma uit la pozutele voastre si VA INVIDIEZZZZZZZZ tare, tare( vorba lu' pitcutu' meu drag) si totusi nu cred ca sunt singura, nu???

VREAU SI EU RETETA!!!!!!

Numai de bine, Madi& Antonia

Nu stiu ce sa-ti spun. Eu una, nu am in familie gemeni si nici sotul meu. dar de cand ma stiu am fost fascinata de gemeni. Cand auzeam ca cineva are un frate sau o sora geamana, "tabaram" pe el cu intrebari.
Iar cand eram mica, tin minte si acum, daca faceam ceva cu un deget, sau cu o mana, faceam si celelalte/ cealalta ca sa nu se supere. Probabil ca Dumnezeu ma pregatea de pe atunci pentru a nu fi partinitoare in vreun fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

CE BINEEEEEEEEEEEEE !!!!!

Mai ziceti fetelor sa stiu ce ma asteapta... Mare lucru sa stii dinainte ce si cum.... eu , dupa ce-mi termin rugaciunile in care-i cer lui Dumnezeu sa-mi ajute sa nasc copii sanatosi, adaug "si cuminti ca ai Theodorei" ca si eu va trebui sa ma descurc oarecum singura ( 6 sapt cu mama, apoi, cu o tanti la menaj si...gata) Din cate am inteles de la experimentate cam toate au fost singurele.... Ma sperie numai gandul ca mi-ar semana si vor fi rautzi

dar va voi asalta cu intrebari despre ce si cum

va pupam bebici si mamici, toti deopotriva sunteti adorabili
tamara si bebeii

Mergi la inceput