Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (partea a V-a)

Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (partea a V-a) | Autor: syd

Link direct la acest mesaj

Am gasit Din Elvetia partea a 4-a inchis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Ok,continuam aici.

Rac pe cat,daca nu sunt indiscreta?Fiica-mea e nascuta pe 15iul.2001,soacra pe 07.iul 51,fratele Juliei pe 30 iun,toti raci.tata pe 13iul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

De ce indiscreta?pe 19.Am scris la topicul cu racusorii ceva.Ai scris deja la voi,celelate cu clesti?

Mergi la inceput

Nu inca,mai citeam despre Iren care vrea sa se mute in USA.

Se inchide sau nu celalt subiect,fetele continua sa raspunda acolo,ne-am incurcat itele.

Si eu am invatat sa fac paiine acasa,desi prefer sa cumpar ce cu cereale.Imi place sa o framant ca se dezvolta muschii bratelor,cum imi e lene sa mai ridic o haltera...

Mergi la inceput

Or sa vina de la munca si sa ceara ceva cald de mancare ca tare-i frig afara.Ce sa le dau?aseara am facut fasole cu multe legume,azi cu legumele stau cam prost.Imi raman decat ardei,rosii,castraveti ,salata deci no soup.Vre-o idee?

Mergi la inceput

Ma dezlipesc si eu de calculator ca mi-au intepenit balamalele,sa vad ce-oi face de mancare,sa-i dau putina atentie printesei ca toata ziua s-a uitat la cartoon.Noaptea as scrie dar calc e la ea in camera,maiine ca-i ziua mai lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

bine v-am gasit din nou!
mira,sotul meu a crescut in arbon iar parintii lui locuiesc acum in roggwil!noi ii vizitam cam o data la doua saptamani pt week-end.de fapt chiar maine venim acolo!daca vrei ne putem intalni o data! de unde esti din romania?
syd,imi pare rau ca esti intr-o situatie mai dificila...sotul meu nu stie cum sa faca sa-mi gasesca prietene si tu...
dar lasa,ca acum ne ai pe noi...pe computer dar tot e ceva..!

Mergi la inceput

merci Pistachio pentru incurajari

Mergi la inceput

Am facut si eu o data de mancare fara sa ma intrebe nimeni si na ca am ramas cu ea in oala.Soacra e prin sat,barbatul cu prietenii presupun,a mancat doar Julia.Dar pentru ea nu ma oboseam atat de tare,faceam ceva iute.Ca eu singura rar iau initiativa sa fac ceva,doar daca mi se cere.Cu amanunte,sa stiu exact ce sa fac.Cateodata ma gandesc ca sunt lipsita de imaginatie..Numai mama se intreba mereu: ce mai facem si azi de mancare??
O intreb si eu pe fi-mea,mereu acelas raspuns: des pates et du poulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

sa stii ca nici eu nu sunt super-bucatareasa!dar fac ce se poate.de exemplu de facut prajituri sau torturi n-am facut niciodata pana acum!!!am o prietena care face prajituri in fiecare sapt pt copiii ei!o invidiez!!
dar maine ne ducem la soacra-mea si o sa ma ajute sa fac niste prajituri si un tort ca sa vedem cum iasa pt ca pe 10 feb e ziua mititelului meu(un anisor!)si vreau sa gatesc pt el totul eu singura!!!(si un pic de ajutor de la soacra-mea...
de unde esti din romania?

Mergi la inceput

LA multi ani puiutului daca uit,dar nu cred,sa imi notez. Tocmai am intrat pe Un ochi rade,unul e vanat,Juliafin a inceput un subiect cu asemanari linvistice,sa mori de ras.fiica-mea nu stia de ce rad asa,imi spunea inceteaza,de fapt si ea voia sa rada cu mine,i-am spus ca sunt glume pentru femei

Mergi la inceput