Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (partea a V-a)
Raspunsuri - Pagina 2
juliafin spune:
Syd,
ca sa aveti un motiv in plus de ras ,uitati-va aici! http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39213
as mai sta cu voi de vorba si am mai si promis ca va spun un pic despre mine,dar imi e frig si ba bag in pat.Noapte buna,fetele!
juliafin spune:
acum vin si eu de acasa!tu chiar de asta ziceai si eu credeam ca zici de ultima postare la "de la forum adunate"
pistachio spune:
julia,am intrat pe situl ala!foarte nostim!!
mi s-au intamplat si mie cateva din chestiile astea!
syd,mersi pt urari!cand e nascuta fetita ta?
juliafin spune:
mi-am adus aminte una ,dar nu am mai pus-o acolo.Eram in Italia,acum ...ani lumina.Era actuala melodia"Short Dick Man".Eram mai multe fete intr-un local mic,intim .Una ,care-l cunostea pe DJ,si sa arate ca stie si ea un picut de engleza,deci cum s-ar zice pe italiana, se duce la el cu dorinta sa-i ceara sa puna acea melodie,care in traducerea italiana era:uomo con cazzo corto=barbat cu p*** scurta.Si in loc sa intrebe "Hai la canzone Uomo...."intreaba:"Cesare,hai cazzo corto?"="Cesare ai p**a scurta?"Asta a ramas paralizat cateva secunde,iar noi eram deja pe sub masa de ras!!!!!
pistachio spune:
ai fost vreodata in motreux?e orasul meu preferat!!!
am fost acolo o data cu sotul si socrii si in geneva dar motreux m-a fascinat!e mic dar asa de frumos!sper sa ma ajungem o data,poate in vara
miraklucker spune:
Of, am gasit subiectul inchis si cum nu am stiut ca l-ati denumit altfel am deschis parte a5-a. Daca stiti sa-l stergeti foarte bine .
julia Pe mine ma chema Klucker de vreo 5 ani dar pana acum n-am stiut ca inseamna bila de joc,dau fuga sa-l intreb pe sotul meu dar nici el nu cred ca stia.
MiraK
miraklucker spune:
Ma scriu odata, asa ca sa raspund la toate.Anita, din rom sunt din timisoara, acolo am facut facultatea si apoi ar ramas acolo dar parintii mei sunt din Caras-Severin. Si binenteles ca vreau sa ne intalnim oricand doresti doar Rogwill e la o aruncatura de bat de arbon. Daca vrei chiar si maine, sunt acasa nu avem nici un program.
asa ca va astept cu drag
MiraK
pistachio spune:
maine trebuie sa fac prajituridar duminica as vrea tare mult sa venim la biserica de care ai zis!e in st galen,nu?unde anume in arbon stai?