Cite grade sint in camera copilului vostru iarna?

Cite grade sint in camera copilului vostru iarna? | Autor: Aurelia

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie mai mamici cucuete cite grade aveti voi in camera bebelusilor caci eu am tot timpul razboi cu "jumatatea" care zice ca "nu este normal "intre19-22" cum zic si fac eu, ci 17-18 cum zice el ,tinind cont ca Luca doarme pe jos nu in patut fiindca de la 7 luni nu mai are loc suficient si a trebuit sa-i instalez pe mocheta o saltea de pat de o persoana !!!!!!

AureliaGalerne

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

E ca tine, zic eu, cred ca totusi 17-18 e prea rece , mai ales ca doarme si pe jos.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

La noi sunt intre 20 si 22 de grade. Mai depasim si noi un grad, doua, dar, cum aerisim foarte des in camera copiilor, cam atat avem: 20, 21 de grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Draga mea,

Pediatrii recomanda 18-20°C...
Acum ca este cu un grad mai mult sau mai putin, nu-i bai...
Deci sa zicem ca se accepta intervalul 17-21°C...
Asta pentru a preveni moartea subita (Luca a trecut de pericolul asta!) si pentru a se simti bine... Si pentru a evita diferentele mari de temperatura (cind iesi afara, de exemplu) care sunt periculoase si pot produce imbolnaviri.
I-ai si tu temperatura pe jos, acolo unde doarme el (pentru ca jos este mai frig, caldura se ridica...) si ajungeti la o intelegere: 19°C. Daca se ajunge la 17, imbraca-l mai bine.
Eu nu stiu, nu pot sa reglez temperatura cum as vrea, nu am asa aparate sofisticate... asa ca uneori e mai cald, alteori mai frig...
Eu inainte eram friguroasa, stateam la cald (23-24°C) si asa credeam ca este normal... Cind pediatrul ne-a vorbit de 18-20°C am inceput sa dirdii... Dar in sfirsit, cu frica de moarte subita am facut-o si pe asta!
Acum asa de tare m-am obisnuit, incit daca avem 21°C simt imediat ca mi-e cald...

@+...
Otilia & La Adelita (6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Si eu sunt de parere ca intre 19-22. Eu am aflat asta mult prea tarziu si pot spune ca atunci cand am adus-o pe Ioana acasa, in camera ei erau 28 de grade. Da, asa a stat fetita mea timp de o luna, pana cand doctorul pediatru mi-a spus ca este foarte nesanatos si ca pentru copii trebuie sa fie cam 20, 21 de grade. Eu sunt foarte friguroasa si nu mi-am dat seama ca este asa de cald. Acum la noi in casa sunt cam 20 de grade, dar eu sunt moarta de frig. Stau cu 7 pulovere pe mine. Intr-adevar Ioanei ii este bine. Si asta conteaza cel mai mult.

Ralu -mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Noi avem 22 de grade si ziua si noaptea. Eu eram mai friguroasa,
darincet incet m-am obisnuit.

ANDRUTA mica si mamica ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns efiana spune:

Recomandat temperatura in camera copiilor iarna ,asta stiu de la doctorita mea pediatru e nici mai mult nici mai putin temperaturile cuprinse intre 18 si 22 de grade.Problema asta cu temperatura potrivita in camera copilului am avut-o si eu dar nu chiar as ade mare ,adik eu sint mai calduroasa si imi place frigul,noroc ca fata mea e si ea ca mine,tatal ei fiind un friguros,deci va dati seama,de multe ori am avut ciondaneli pe tema asta,dar acum eu sint boss-ul si nu mai are ce comenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana mihaela spune:

in carticica de copii scrie ca este ideal ca ziua sa fie o temperatura intre 20 si 22 de grade, iar noaptea sa fie intre 18 si 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

La noi sunt cam 20 si dormim asaaaaa bineeeeeee....

Cristina & Yasmine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

La noi termostatul este fixat la 23 grade si mie mi-e cald dar Nadine doarme foarte bine mai ales ca ea nu sta invelita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si la noi sunt in jur de 22, 23 asta si pentru ca eu sunt o friguroasa....In schimb o imbrac subtire si fara caciulita.

Marina

Mergi la inceput