Cite grade sint in camera copilului vostru iarna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

La mine sunt 23 de grade constant.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Si noi votam pentru 22-23, si Ilincutz se simte f. bine la temperatura aceasta.Sta lejer imbracata, se poate juca pe jos unde oricum temperatura e cu un grad mai mica..

Raluca si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

La noi st 24-25 grade, Alex doarme dezvelit.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

La noi in apartament sunt in jur de 23-24 de grade. Am observat ca la o temperatura mai scazuta sau mai ridicata Adi nu se mai simte in largul lui, chiar daca este vorba de 2 grade.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

Si la noi sunt 23-25 pentru ca Andrei doarme dezvelit...

---
Album:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

La noi sunt in mod constant 25 de grade.Andrew doarme dezvelit,nu-i plac sosetele si nici hainutele mai groase noaptea.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Noi avem constant 24-25 de grade. Bineinteles ca bebe doarme dezvelit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Noi avem in mod normal 21-22 grade , dar iarna asta au dat astia caldura en-gros- a fost extrem de cald 26-27 grade si din pacate nu am avut ce face, decat sa o tinem pe Bianca mai dezbracata . Oricum, ideal cred ca este ceva in gama 21-24 grade
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

La noi temperatura este intre 22 - 24 grade. Vladut se simte tare bine, il imbrac destul de lejer sa se poata catara pe patut si sa mearga deabusele fara sa transpire. Totul e OK. Noi ne simtim bine. Cred ca fiecare trebuie sa-si regleze temperatura in asa fel incat sa se simta bine. Unii se simt mai bine la o temperatura mai joasa, altii la o temperatura mai ridicata. Asa ca, nu totul trebuie facut cum scrie la carte.
Mariana & Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

La noi sunt intre 21 - 23 grade. Mie imi este frig dar pentru Andrada este foarte bine. O temperatura de 17 - 18 grade mi se pare prea putin. In cartile pe care le am eu scrie ca trebuie sa fie intre 20 si 24 grade.
La cate grade sunt ? Aici eu am o adevarata problema.

Criss si Andrada 4 luni

Mergi la inceput