Cite grade sint in camera copilului vostru iarna?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela spune:

Si noi tinem termostatul pe 22.
Avem intre 21 si 23 in casa.
Ridicam temperatura mai mult numai cind facem baita.
Am vazut ca se simte bine la aceasta temperatura.
Doctorita ne-a spus ca daca noi ne simtim bine si pentru el este la fel d.p.d.v. al temperaturii in camera.
Si noi am citit atit Spock cit si Maria Treben dar la 18-19 ne este si noua frig, cu atit mai mult lui.

S-auzim de bine!

Nela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by crissandrada

La noi sunt intre 21 - 23 grade. Mie imi este frig dar pentru Andrada este foarte bine. O temperatura de 17 - 18 grade mi se pare prea putin. In cartile pe care le am eu scrie ca trebuie sa fie intre 20 si 24 grade.
La cate grade sunt ? Aici eu am o adevarata problema.
Criss si Andrada 4 luni

Temperatura ideala este: 18-20°C in timpul noptii si 19-21°C in timpul zilei.
Pentru baita trebuie sa fie ceva mai cald, sa nu fie o temperatura mai mica de 22°C (cel putin la nou-nascuti...)
Sa stiti ca temperatura ambianta este o problema de obisnuinta. Daca de cum ajungeti acasa de la maternitate ii tineti in cald, asa se vor obisnui si vor ramine frigurosi toata viata. Daca din contra ii obisnuiti la 18-20°C de la inceput se vor simti excelent si nu le va fi frig.

@+...
Otilia & La Adelita (6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

19-20 de grade noaptea, ziua cam 22.

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Ia sa va spunem noi cum e sa traiesti intr-o tara extrem de civilizata . Cum comunistii astia porcosi ne dau foarte multa caldura, la noi la - 20-15°C afara in sufragerie, unde sta Danutz ziua, sunt 14-16 grade, iar in dormitorul lui - 18-22. Oricum, nu las asa, si reglez temperatura cu ajotorul incalzitoarelor, asa ca oscileaza intre 18-20, ceea ce este suficient pt. toti - l-am obisnuit asa pe Danutz de cand era cat un ghemulet. Daca e nevoie, las si noaptea sa lucreze aparatele astea, asa ca dimineata totul e ok.

Cu drag,
Danza & Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

la noi sunt intre 18-21 de grade. Nu e constat pentru ca trebuie sa incalzim noi.

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Va multumesc din suflet pt toate raspunsurile voastre,tohmai l-am chemat pe "maria sa" si i-am aratat mesajele voastre ,intradevar nu m-am gindit ca daca pe perete termom arata 23 jos pe saltea este ceva mai frig plus ca Luca nu doarme invelit nu suporta nimic pe el!!!mersi deci inca odata m-am linistit acum,pupici la toate mamicile si toti bebelusii !!!!

AureliaGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Hihihi, l-ai chemat sa-i arati... pai dar ce, a invatat româna???
Asa de repede???...

@+...
Otilia & La Adelita (6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_daria spune:

La noi sunt 22-23, pentru ca suntem mai frigurosi, dar Daria se dezveleste noaptea si sta fara caciulita.
mami si daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Noi mentinem o temperatura de 21-22 grade in camera
bebeului.La maternitate in camera bebeilor era mai cald,
cam 25-26 grade.L-am obisnuit la 22 grade si vad ca-i place.

Samurai-lady si bb Ken.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

OK,

Ma pregatesc de tremurat.
Dar vara cat ar trebui sa fie temperatura; banuiesc ca nu foarte diferita de cea de afara, pentru a nu avea probleme cand ies la plimbare, iar afara este foarte cald - aprox. 35 grd. C.

dan

Mergi la inceput