Donare ovul!

Donare ovul! | Autor: marin alice

Link direct la acest mesaj

Poate vi se pare aiurea subiectul,dar pentru ca am nevoie disperata de bani pentru FIV, incerc sa ma gandesc la toate posibilitatile.
Am auzit ca se face donare de ovul contra cost, cineva mi-a spus ca in Anglia se plateste cu 3000$/ovul.Poate este cineva care stie mai multe despre asta si ma poate informa.Ma gandesc tot timpul cum pot face bani de FIV,ca din salariu vorba cuiva"ajung la menopauza si tot nu-i strang pe toti" .
Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

nu stiu cum sa te ajut dar tu stii ce inseamna sa donezi un ovul?
inteleg ca esti disperata,dar sa donezi un ovul este ca si cum ai "dona" propiul tau copil.Iti dai seama ca daca ai face asta, acel copil care se va naste va fi parte din tine? poate o sa spui ca el nu o sa stie, dar tu o sa stii, cum vei stii si ca undeva intr-un colt de lume exista un copil care este AL TAU d.p.d.v biologic. nu stiu ce sa-ti spun ...tu vei face cum crezi tu ca este mai bine.
poate ar fi mai bine sa te orientezi spre altceva si sa te gandesti mai bine la ce vrei sa faci,dar sa-ti donezi un ovul...eu nu sunt de acord...nu este corect (nici fata de tine nici fata de copilul care poate se va naste din ovulul tau)

p.s. sper sa nu te superi pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Ma gandeam zilele astea ca ovulul din care a iesit copilul doamnei profe de 67 de ani este ovulul unei femei tinere,care l-a donat,care paote nici nu stie ca e "copilutul" ei,poate chiar o fata de pe DC care a donat... Si eu cred ca o sa te gandesti mai apoi daca din el a iesit un bebe sau nu... Totusi pana la urma,la fiecare menstruatie pierdem un ovul.... grea problema...

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

am citit un articol acum vreo jumate de an ca sint firme de intermediere care dau anunturi in ziar (asta era in Iasi). dar nu am mai multe detalii , nici ziarul , nici firma , nici daca mai e valabil . oricum , au zis deja fetele , delicata problema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu stiu nimic despre aceasta problema insa consider ca trebuie sa fii foarte deschis in viata. Asa cum alice este disperata, o alta femeie, cine stie in ce colt de lume, este la fel. Ce sa faci cu ovulele daca nu ai bani?! Si ce sa faci cu bani, daca natura nu te mai ajuta? Totul e sa fii impacata cu tine.

Nu-mi sariti in cap, ca tot asta e parerea mea! Eu incerc sa nu judec pe nimeni. Imi iese din ce in ce mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

In primul rand imi pare rau ca te-a dus gandul la asa ceva pentru a face rost de bani, iar in ceea ce priveste banii nu stiu cat ai putea obtine in Romania pentru donare de ovocite, pentru ca in Romania se obtin destule ovocite gratuit (banuim toate cum- a fost deschis un subiect pe tema asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

ma bag si eu in discutie pt ca nu pot sa tac in valva mondiala

am inteles de la fetele care fac fiv ca cei de la giulesti fac reducere la pretul procedurii pt cei care doneaza ovule. iata deci calea legala!

ce nu am inteles este IN CE CONDITII dar tare imi este teama ca renunti la orice fel de pretentii

alice, tonia are dreptate, daca tu esti impacata cu tine....

daca cineva are amanunte, ma intereseaza in ce conditii SE PRIMESC ovulele donate sau..... luate ca niciodata nu poti sa stii, ne bazam doar ca medicii sunt extra, dar e atat de la indemana, cupluri sanatoase, cu analizele facute (ma tot gandesc, nu am auzit nici-un cuvant rau de d-na cocei dar la o adica pt ea e atat de simplu sa rezolve aceste lucruri si nimeni nu stie, of, iarta-ma doamne!)

alte cai, cele din ziare....nu as risca!
sunt convinsa ca in strainatate se dau sume fabuloase dar cred ca asta este tocmai din cauza faptului ca legea prevede restrictii

la noi legea nu exista si chiar daca ar exista zau ca tare ar fi tampita atata vreme cat fatul nenascut NU ARE NICIUN DREPT. imi aduc aminte de un caz ingrozitor in care o femeie insarcinata a fost batuta si din aceasta cauza a pierdut copilul, batausul nu a patit nimic pt ca mama nu a facut plangere iar organele nu se pot autosesiza pt ca nu a murit "nimeni"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

(dandana)

alice io zic sa intrebi direct la clinicile care fac fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Alice , grea hotarare...dar daca altfel nu poti face fiv, este si asta o cale. Eu stiu ca acum doi ani (cand faceam eu fiv) reduceri semnificative de pret contra donare ovule se faceau la clinica Sabyc (Buc.). M-am uitat pe site-ul lor (sabyc.ro) si nu am gasit niste preturi, dar sunt acolo nr. de telefon la care poti cere informatii.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marin alice spune:

Imi pare bine ca au fost pareri pro si contra,pentru mine acesta a fost deocamdata un gand,insa nu pot sa nu ma gandesc si la varianta asta.
anaemi poate ca ai dreptate dar daca Doamne fereste nu ai putea produce ovule si ti-ai dori cu disperare un copil care sa-l simti crescand in tine,nu ai avea nevoie de un donator care poate face sa-ti implinesca visul?Consider ca acel ovul care-l donez este pentru cineva la fel de disperat ca mine si sunt convinsa ca va iubi acel copil....si daca niciodata nu voi putea avea propriul meu copil gandul ca undeva exista o fiinta care poate seamana cu mine, e din sangele meu si acea fiinta este iubita de o familie, pot zice am am facut o fapta buna in viata.Repet insa ca nu m-am hotarat,asta va fi poate ultima solutie

Mergi la inceput