Donare ovul!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cred ca asemenea teme vor suscita intotdeauna pareri contradictorii si controverse, ca si subiectul cu Adriana Iliescu.
Am citit ceva care m-a pus pe ganduri, legat de posibilitatea unor procese deschise de parintii biologici ai fetitei nascute de aceasta. De fapt, avand in vedere ca ovulele nu se conserva, femeile care au donat ovule la Giulesti in prima jumatate a lui iunie pot sa se gandeasca ca ar putea fi mamele biologice ale fetitei si sa ceara drepturi asupra ei, invocand faptul ca femeia e singura si foarte in varsta, in timp ce ele s-au gandit ca acei copii vor ajunge la familii tinere, cu ambii parinti.
Poate ca donatorii de sperma nu se vor inghesui sa isi ceara drepturile, dar femeile care doneaza ovule sunt, marea majoritate, dintre cele care ele insele fac ani de zile tratamente de fertilitate si care poate, unele dintre ele, nu au propriii copii, asa ca nu m-ar mira sa fie adevarat zvonul.
Fiecare procedeaza cum simte, cine este mai posesiv din fire nu poate accepta gandul ca propriul copil sa fie undeva in lume si sa nu-l poata vedea si cunoaste. Cred ca m-as gandi mult la asta si m-ar marca pentru tot restul vietii, deci nu as putea dona, dar ma inclin in fata celor care pot face asta, cu atata generozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

din cate am auzit eu, nu poti dona UN ovul, e ca atunci cand dai sange, nu tu spui cat sange vrei sa dai, ci ei stiu cat au nevoie, si ca sa-i donezi...e aceasi procedura ca la FIV, si nu va fi unul, vor fi multi si nu cred ca se plateste atat. nu stiu cat e de buna ideea, stiu ca esti disperata, dar eu nu cred ca ovulii se platesc atat. nu am surse sigure, pe care sa ma bazez cand zic asta, dar mi-ar place sa ma insel si sa fie cum zici tu.
plus ca daca treci prin procedeul de extragere a ovulilor, specific FIV, nu stiu cat de apta fizic, mental, hormonal vei fi, sa o iei de la capat iar, cand vei vrea sa faci tu FIV.
stiu ca e greu si stiu ca nu-s bani, habar n-am cum sa te incurajez, e extrem de delicat. bafta multa si iti tin pumnii sa reusesti orice cale ai alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marin alice spune:

Eu va multumesc pentru toate parerile si cine stie poate ca mai fac inca o operatie, poate voi reusi fara FIV.
Va doresc la toatele fetele bebei frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alice sunt alaturi de tine indiferent de decizia pe care o iei...esti propriul tau stapin si daca alta cale crezi ca nu exista fa tot ce poti...incearca si la subiectul "cum sa faci rost de bani pentru FIV?" postat de Anca Wish la pagina 4...Succes!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput