FIV 28
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Monica-Elena spune:
MikeyD in momentul in care se i-a decizia FIV dosarul cu analize dureaza cam o luna sa il faci apoi incepi tratamentul care mai dureaza cam 3-4 sapt si FIV-ul.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Buna dimineata fetelor,
Moni ai dreptate, sunt aiurita, m-am uitat pe calendarul de ianuarie...
adelia alin spune:
Buna seara,tuturor!
Am luat startul in a doua incercare de fiv.Ieri a fost prima injectie din seria de nu stiu exact cite!De data asta mi s-a prescris gonal(2 fiole) combinat cu menogon(1 fiola) timp de 7 zile dupa care merg la eco iar.
M-am speriat cita lume era acolo ieri.Parca era fintina de leac.Si toti pt. fiv.Oare pe lumea asta se mai fac copii si altfel decat in eprubeta??
Adelia
Monica-Elena spune:
sa fie cu noroc adelia si ai incredere in steluta ta norocoasa fata frumoasa.
Monica si bb la purtator
anis spune:
Bafta multa adelia...sa fie cu noroc!!!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adelia alin spune:
Multumesc din suflet pt. incurajari!!
Sper din tot sufletul sa reusesc de data asta!
Stiti care e culmea? Ca injectiile mi le face o prietena care acum e in a 8a luna de sarcina...adica e asa cum imi doresc si eu sa fiu.
Ma uit la ea si as vrea sa-mi pot imagina ca-s eu.
A facut cineva tratamentul cu menogon?Cum ati reactionat?Pe mine ma cam inteapa ovarele...e de bine sau de rau?Data trecuta nu am simtit NIMIC absolut pe toata durata
Va pupic
Adelia
Monica-Elena spune:
Da Adelia eu am facut stimularea cu menogon. e de bine daca simti intepaturi la ovare inseamna ca lucreaza. Eu zic ca ar fi bine ca dupa ET sa stai macar 3 zile in pat, este f important.
Monica si bb la purtator
adelia alin spune:
Da Monica,stiu ca e de preferat sa stai in pat dupa ET,dar sa vad cum voi reusi lucrul acesta.Va trebui sa merg la scoala,poate voi reusi sa ma misc mai putin,oricum medicul meu a zis ca sa stau in pat si a doua zi dupa ET dar ca apoi pot sa-mi continui activitatea in mod normal,excluzind bineinteles efortul.Imi spunea de fetele care ramin insarcinate spontan si care nu stiu acest lucru decat dupa aproape o luna,continuindu-si astfel activitatea.O fi si cum zice el,dar noi probabil avem impresia ca putem ajuta stind la pat si sincer sa-ti spun eu as sta si in cap nu numai la pat daca as sti ca asa rezolv problema.
Vom vedea ce va mai fi!
Adelia