doktora LAURA DRACEA
Dragele mele, trebuie sa va marturisesc ca ma gandesc din ce in ce mai mult sa-mi schimb medicul care ma monitorizeaza de aproape 2 ani fara nici un rezultat. Desi, sunt constienta ca iar vor urma o serie de analize , consultatii, ce mai, tot tacamnul, ma gandesc la doktorita Laura Dracea. Am vazut-o la trelevizor de mai multe ori, se ocupa de FIV. Si, pentru ca am deja 5 inseminari la aktiv, ma gandesc din ce in ce mai des la varianta FIV. Problema este ca, in prezent ma monitorizeaza doktorita Moisa care, presteaza la acelasi spital, respectiv Giulesti.
Cam problematik, nu-i asa?
Ce parere aveti? Si, mai ales stiti ceva despre aceasta doktorita?
Pupici, Musete
Raspunsuri
Kariris spune:
Buna Musete!
In primul rand nu vad nici o problema daca te muti de la Moisa la Dracea iar ele lucreaza in acelasi spital.
Eu am inceput cursa fiv prin a merge la Laura Dracea, la recomandarea medicului meu.
Ce sa-ti spun? Nu mi s-a parut nicicum... cam tanara.. nu-mi venea sa cred ca face fiv. Dar face!
Cat e de buna? Nu stiu. Cele care au mers la ea ptr. fiv spun ca e buna si chiar daca nu le-a reusit fiv-ul vor merge tot la ea.
Eu am renuntat nu la ea ci la Giulesti si implicit la ea!
Dar sa stii ca nici n-a facut nici un efort sa ma pastreze ca pacienta!
Problema la mine a fost ca, indiferent ca-mi placea laura dracea ea nu putea face fivul singura ci cu o echipa, cu care eu m-am certat din prima zi cand mi s-a parut ca ma trateaza superficial si chiar lipsit de orice respect.
Eu cred totusi ca este un medic bun si ca reusita oricarui medic in fiv depinde in proportie de 80% de pacienta.
Alegerea iti apartine.
Mult succes!
Laura.
shylili spune:
buna musete
nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme pentru ca lucreaza amandoua acolo: daca moisa nu se ocupa de fiv, asta e , mergi la cine te poate ajuta
poti sa-i spui frumos ca nu mai vrei sa astepti si vrei sa incerci fiv si chiar sa o intrebi daca te poate introduce la dc. dracea-cine stie, poate se inteleg si nu se supara
eu cand am fost la hsg erau in salonul de acolo de pe palier-unde au ei cabinetul si ecograful la giulesti 2 fete care tocmai facuresera fiv si pareau multumite de ea-prea multe nu puteau sa povesteasca-nu se simteau chiar foarte bine dar pareau okei
pana la urma sunt banii tai, e alegerea ta si asta e situatia, daca iti permiti fivul nu vad de ce ai mai astepta
puitn curaj si treci la fapte: pana la urma conteaza sa vina bebele, nu doctorul care te ajuta
te pup si tine-ne la curent
“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”
Winston Churchill
musete spune:
Multumesc pentru promptitude, draga lachione. Stii, tocmai de asta mi-e teama , de superficialitate. De fapt, nu vreau sa renunt la Moisica mea, ptr. ca am inceput, sincer, sa tin din ce in ce mai mult la ea. Numai ca, ea nu face FIV, insa il recomanda pe Marinescu, despre care, nu am referinte prea bune.
ma gandeam totusi, ca scimb medicul, schimb norokul...
In fine, mai astept pareri, asta, daka, ma iubiti vreun pik... ![]()
Pupici, Musete
Kariris spune:
Hai sa-ti spun parerea mea sincera dar nu vreau sa te influenteze:
1. Eu nu as face la giulesti nici in ruptul capului.
2. Daca chiar as fi nevoita sa fac la giulesti, in nici un caz nu as face cu marinescu nici cu dracea, ci cu NICULESCU.
3. Dar nu as face la Giulesti. Punct.
musete spune:
ok. Am inteles .Ai ce ai cu Giulestiul. Daca nu vrei sa-mi spui, nu-i bai, dar Niculescu asta, unde presteaza? Si, inca ceva, ai facut vreun FIV, pana acum?
Pupici, musete
Kariris spune:
Niculescu din cate stiu eu e tot la Giulesti.
Nu am facut nici un fiv pana acum.
Trebuia sa fac acum in ianuarie dar m-am impotmolit cu niste analize.
Dar o sa fac cat de curand.
Probabil in martie.
Pupici si mult noroc.
musete spune:
Multumesc lachione, multumesc Shilly.
nu pot sa iau o decizie pe loc. ma voi gandi f. repede. ptr. ca nu mai pot sa astept. poate cine stie, ne intalnim, akolo toate?
Crezi ca daka incep akum, am sanse sa-l fac in martie?
shylili spune:
musete eu mai am ceva de facut pana acolo-fie instilatii, fie laparoscopie pentru trompite, poate da dumnezeu si nu ajung la fiv pentru ca efectiv in acest moment imi este imposibil financiar( eu tot la moisa sunt si mi-a spus sa slabesc ca sa ma poata opera-are si ea dreptate ca m-am facut cat china anul asta)
eu am marele noroc ca sotul este bine si daca rezolvam si cu operatia asta, reglam hormonii si asa mai departe poate scap
daca nu, cred ca anul viitor, Daca o sa reusim sa facem rost de bani incercam si noi fiv
eu sunt cu sufletul alaturi de voi oricum, pot doar sa-mi imaginez ce e inimioara voastra dupa atatea analize si tratamente
te pup si parerea mea sincera este sa incerci sa discuti deschis cu moisa si sa vezi poate te poate ajuta la fiv
“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”
Winston Churchill
gianna_r spune:
Scriu si eu aici, desi nu am facut FIV la ea, ci am fost operata de ea, chisturi ovariene. Ce sa-ti spun?! Este un om deosebit, are un suflet mare, este un medic de exceptie- asta e parerea mea! Intr-adevar, este tanara, dar a facut mai multe cursuri in America, la New York parca!
Deci, eu ti-o recomand fara a sta pe ganduri!
musete spune:
Draga Schilly, din pacate, la varianta FIV, numai eu m-am gandit. Moisa nu mi-a spus niciodata despre asa ceva, nici nu mi-a dat de inteles. Numai ca, la ultima consultatie am deschis eu subiectul si, mi-a zis f. clar ca eu nu sunt ptr. FIV.
Mi-a mi spus ca abia dupa 6 inseminari nereusite, se poate lua in discutie varianta FIV. La momentul discutiei, eram la a patra. Acum , am inregistrat-o pe a 5a.
Nu stiu daca stii ceva despre mine. am mai povestit. Absolut toate analiyele sunt ok. Mai ptin, TPC-ul negativ. facut de 2 ori.
Pupici, Musete
P.S. Suntem cam singurele pe aici? Unde or fi gagicile? La datorie(
)?![]()