doktora LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Musete ,Niculescu are si cabinet particular, erau niste tel pe aici daca vrei sa discuti cu el despre FIV .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Musete, eu am facut FIV (reusit) cu dr. Dracea. Parerea mea despre profesionalismul ei este f. buna (daca te intereseaza iti povestesc pe PM). Nu cred ca are de ce sa se supere Moisa, eventual anunt-o din timp ca vrei FIV si te-ai orientat catre Dracea. Nu stiu de ce Moisa ti-a spus ca tu nu esti de FIV, pentru ca in cazul sterilitatii de natura necunoscuta, ca la tine, mai ales ca ai incercat si inseminari, fiv-ul este recomandat. Oricum, Dracea mi se pare o alegere mai buna decat Marinescu, despre Niculescu nu ma pronunt pentru ca nu am avut treaba la el.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Ma bag si eu in vorba aici , cam tarziu , pt ca si eu vreau sa ma mut de la Niculescu la Dracea. Motivul nu tine de profesionalismul primului ci pur si simplu eu nu am avut o comunicare cu acesta.Nu il invinuiesc insa pt ca nu mi-a reusit fiv-ul.Eu cred ca depinde mult de sansa. Am cunoscut insa ,personal , 2 paciente care reusisera la Dracea din prima.Sunt interesata si eu de referintele dr.Dracea pt ca ma preseaza timpul si vreau sa fac al doilea fiv cat mai curand .
Daca mai aveti amanunte...nu va sfiiti , spunetini-le si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by lachione

Doctorita Laura Luana Dracea are consultatii la clinica ENDOCENTER de pe strada Arh. Sterian. Gh., Nr. 8, sector 2 Bucuresti.
Tel. 3267661
Fax. 3264792
e-mail: endocenter@fx.ro

Mult succes si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

A fost cineva de curind la Cab la Endocenter?
Daca da cit mai costa o consultatie si o echo la Dracea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, ma bag si eu, desi este destul de tarziu. Am fost acum vreo doi ani pacienta drei Dracea. Ce sa va spun, e foarte draguta, calma, dar ... nu prea o intereseaza de soarta pacientelor ( asta in cazul in care nu sunt spectaculoase ca dna Adriana Iliescu ). Am sa va dau cateva exemple:
1. Nu m-a intrebat niciodata despre starea sotului, daca sunt maritata macar.
2. Nu m-a pus sa fac analize hormonale niciodata (cand eu am intrebat, mi-a zis ceva de genul "Daaa, puteti sa faceti ...")
3. Cand mi-a facut laparoscopie, trei zile am stat in spital si nici macar O DATA nu a venit sa ma vada. Am stat pe la usi, dupa operatie si anestezie generala vreo 2 ore pana am intalnit-o pe hol, macar sa imi spuna ce mi-a facut, ce voi face mai departe etc. I-am dat niste bani anestezistului si mi-a adus el fisa sa o vad.
4. Dupa laparo, nu a avut nici un plan pentru mine, nici tratamente hormonale, analize, inseminare, fiv, ideea era, daca eu o intrebam ceva bine, daca nu, nu. Sedintele s-ar fi terminat in 5 minute dupa ea.

Ma rog, astea sunt exemplele mele. Daca ar fi singura care face fiv in Romania, as strange bani sa merg in strainatate.

Va pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Catalina, imi pare rau ca ai o experienta atat de negativa cu dr. Dracea. E a doua oara cand citesc despre asta si ma minunez. La mine a fost cu totul altfel. La prima consultatie la care am fost mi-am luat dosarul cu analizele si tot ce facusem doi ani la Iasi si a luat foaie cu foaie si mi-a pus o multime de intrebari, abia dupa o jumatate de ora m-a consultat (eram la Endocenter, nu o grabea nimic). Ea m-a convins sa incerc sa fac si inseminari. Spermograma si analizele hormonale m-a pus sa le repet, desi nu erau vechi. Pentru ca eram din provincie mi-a spus sa raman in spital dupa ziua a 8-a de stimulare, pentru ca nu reactionam bine la tratament (avem foliculi mici). Pana la punctie, mi-a facut apoi monitorizare zilnica (ecografie, stabilirea medicamentatiei) si toate acestea fara nici un stimulent material. In cazul meu s-a purtat super din toate punctele de vedere (la un moment dat terminasem mredicamentele si banii, sotul cauta sa faca rost de altii, si dr. mi-a imprumutat medicamente din rezerva lor). Cat am stat in spital (18zile) am mai vazut paciente usor nemultumite, dar ii reprosau felul ei mai distant de a fi sau faptul ca nu stie sa consoleze in caz de esec, iti spune doar sa mai incerci. Nu stiu ce s-a intamplat in cazul tau...eu nu-mi pot explica. Ea trateaza cu maxima atentie cazurile de fiv (dar nu am auzit de nici un caz spectaculos, nu se compara cu Marinescu), probabil a considerat cazul tau unul mai simplu si l-a tratat cu superficialitate? (nu spun ca ar fi avut voie sa faca asta). Iti doresc ca data viitoare sa ai mai mult noroc.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

BRAVO Catalina!!!!
Esti singura care a avut curaj sa spuna cum este de fapt Laura Dracea.
Asa este! Asa s-a purtat si cu mine, de parca nu avea nici un interes nici sa ma ajute, nici sa-mi faca fiv, de parca nici nu ar fi fost ginecolog. Mi-a dat impresia ca... ok... facem cam ce vreau eu, adica nu a avut initiative, propuneri, nici macar intrebari referitor la situatia mea. Eu i-am spus ca vreau sa fac fiv ea a spus ok...dar nu nu "de ce ?" sau "care este de fapt problema?"
Pe parcurs...m-a pierdut de pacienta...dar nu a interesat-o de ce...

O FI MEDIC BUN CU CEI CARE AU O NEMARGINITA RABDARE SI NU SUNT FOARTE SENSIBILI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tisha spune:

Am fost la Endocenter recent, nu stiu sa-ti spun cit costa consultatia, dar o ecografie e 400.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, sa nu ma intelegegi gresit,nu neg ca poate si eu ar fi trebuit sa fiu mai agresiva, sa pun mii de intrebari, sa trag de ea, dar cand intru la doctor, nu stiu altii cum sunt, parca ma pocneste cineva cu leuca in cap. Ii pun maldarul de analize in fata, ii zic problema si astept sa ma traga de limba. Parca imi pier din cap toate intrebarile.
Banuiesc ca si ea simte ce fel de pacient are in fata si actioneaza in consecinta.
Dar e clar ca pentru mine ea nu a fost dra potrivita.

Vali, ceea ce mi s-a intamplat mie cu ea nu e o regula, asa cum nu e nici modul in care te-a tratat pe tine. Atunci cand ma refeream la cazuri spectaculoase, nu vorbeam chiar de cazuri tip Adriana Iliescu. Ea a aparut de multe ori la teve cu cazuri de fiv cu gemeni sau tripleti, cu un caz in care mama avea o tumora sau ceva de genul asta si sarcina a prezentat dificultati etc. Prinzi ideea.
In cazul meu nici macar NU A SUGERAT o simpla inseminare. De la alte paciente din salon am aflat, inainte sa plec din spital, ca ar fi bine ca imediat dupa laparoscopie sa fac o inseminare pentru ca ovarele erau in stare mai buna. De la ea am obtinut un foarte apatic "vom monitoriza menstruatia ..." Si asta am facut ca o luna, doua dupa de am pierdut toata perioada respectiva.

Dar nu are importanta ce cred eu, daca tie iti e bine cu ea, da-i inainte, Doamne Ajuta!

Catalina

Mergi la inceput