Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (2)
Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38464" target="_blank">Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004
mamici
IrinaA...20 oct (1 nov), N - - Ioana Maria , 3580 g, 54 cm www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000... 21 oct(31 oct), N - - Catalina Nicola, 2800g, 48 cm poze
Ela2001... 22 oct (2 nov) ora 2.40, N - - Diana Andreea, 3.350g, 50 cm poze
Jasmine ... 26 oct (20 nov), C - - Radu, 2600g, 50 cm
Ele... 26 oct (8 nov) ora 9.15, C - - Ana Denisa, 2.600g www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=10845&cid=9879" target="_blank">poze
Roserb .. 29 oct (6 nov), ora 4.04, N - - Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm poze
Ncristina ....29 oct( 8 dec) - Teodora Andreea, 2200g, 45 cm. ora 10.45 + - Alexia Maria, 1800 g, 44 cm, ora 10.47
Moss... 31 oct (3 nov) ora 1.10, C - - Alexia Stefania, 3 kg, 50 cm www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze
Bits... 1 nov (29 oct) ora 19.24, C - - Kenzo, 3.780 g poze
Ad rianna..3 nov (18 nov), C - + - Tudor Andrei, 2800g & Bianca Cristina, 2700g
Diana 2004...4 nov (25 nov), C - - Andrei, 3100g, 54 cm
Try..5 nov(31 oct) ora 23, N - - Alex, 3835 g, 56 cm poze
Miria Cristina...5 nov, ora 18.15--Maria Damiana, 3850g, 51 cm
for2nity..6 nov (6 nov)ora 12.20 - - 3950g, 54 cm
Ileden...6 nov (22 nov) ora 13.10, C - - Cezar Ioan, 3050g, 48cm
Andreap....7 nov (11 nov) ora 15, N - - Maria, 3300 g, 47 cm poze
Hannen..8 nov(10 nov), N - - Isra, 4350g
Laura Miu....8 nov (18 nov)ora 6.45, N - - Ioana Bianca, 3600g, 53 cm
Gioni..8 nov (3 nov)ora 10.50, C - - Alexandru Mihai
Daniela Sb...8 nov (21 nov)ora 20.20, N- - Mihai Daniel, 3670g, 54 cm
Simonacip...10 nov (6 nov), N - -David, 4000g poze
Julyjuly... 12 nov (7 nov) ora 00.13, N - - Alex, 3950g, 53,5 cm.
Vivian..12 nov (17 nov), N - - Victor, 3230g, 48,5 cm
Eliza5..15 nov (24 nov), C - - Alexandru , 3650g
Aime..15 nov (21 nov) ora 11.10, C - - Vlad Andrei, 2800g
Duda….15 nov(30 nov) ora 20.20--Miruna Alexandra]
Lumi81...15 nov, ora 18.15- -Andrei Cosmin, 3100g, 49 cm
Dama....18 nov (21 nov), C - - David Andrei, 3270g poze
Dena..18 nov (15 nov) ora 9.58, C - - Katrhryn Rhianna, 3500g, 51cm
Trinity..19 nov (20 nov)- -Selina Alexandra, 3500g
Nitulica..20 nov (30 nov) - - 3550g, 55 cm
Danette..23 nov (27 nov) ora 11.05, C - - Iris Sophie, 4300g, 54 cm
Gandacelu..25 nov (29 nov) ora 1.35 - - Ioachim, 3700g, 52 cm
Misticgirl….25 nov (5 dec), ora 19.30, C--Nicholas Alexandru, 3150 g, 48 cm
Miche...26 nov (27 nov) ora 0.22, N - - Darius, 3300g, 49 cm
Misticgirl ....26 nov(5 dec) - - Nicholas Alexandru
Descultza...26 nov.(10 dec) - - Andrei, 2900 g
Ionela Roxana .27 nov (29 nov), N - - 2956 g, 50 cm
Mate….27 nov (30 nov), N- -Christian Gabriel- 3950 g
Onitza….27 nov ( 8 dec), C-- Paul Constantin, 3600g, 49.5 cm
Fulguletz….01 dec (7 dec) ora 11.18, C- - David Andreas ,3150 g, 52 cm
Luminita B….02 dec (6 dec), ora 11.10, N-- Tudor Andrei, 3500 g, 51cm
Karmen24….03 dec(10 dec), ora 5.05 --Maria Bianca, 3950g, 54 cm
Mona B ....5 dec( 7 dec) , ora 12.38, N,- - Vlad Andrei, 3380 g, 51 cm
Felis….06 dec (12 dec), ora 20.10-- Mihai Cristian, 3800g, 50 cm
Raluca.gabriela....7 dec (22 dec), N- - Maria Alexandra, 2500g
Olga_Stan .... 7 dec(2 dec), N, ora 15- - Iosefina Maria, 3700 g
Onut….8 dec, C, - Rares Mihai
bumbacel ...9 dec(4 dec)-- Tudor Mihai, 4200g, 53 cm
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru
in asteptare
Decembrie
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Chupica ....DPN 4 dec- - Natalia
Constanta 2004 ....DPN 5 dec -
Denisa 35 ....DPN 6 dec - - Luca
Ellina ....DPN 7 dec
OtiliaV....DPN 9 dec-
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 18 dec- -Alexia
Zadi....DPN 20 dec-
1Sanziana.... DPN 22 dec
elean75 ....DPN 22 dec- - Maria
Ioana du....DPN 24 dec- - Bianca Alexandra
DianaP....DPN 27 dec -
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana
asteptam vesti de la :
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Printess2 ....DPN 8 nov
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Hena ....DPN 16 nov - - Mihnea Ioan
Tareia ....DPN 21 nov
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Elielenus....DPN 24 nov-
Gibo ....DPN 27 nov-
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
---------------
total: 74 cu 34, 32
Oana_B
Raspunsuri
bits spune:
FELIS eu l-am dat e KEN pe fatza cu ulei de bebei si i-au reaparut bubitele(si pe corp) asa ca am ajuns la concl ca nu-i priesc uleiurile de bebei(dupa ce le-am folosit pe cele de la Jonsons)acum pt corp folosesc crema de la nivea si e ok,iar pt fatza crema pt vant si vreme rece de la Sanosan.
octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
gandacico cumnata ta parca e med stomatolog nu?intreab-o te rog daca la bebeii care nu au dinti securata gingiile?daca da cu ce?merci
bits spune:
si Felis cand extragi mucisorii ai incercat sa-i acoperi nara libera cu degetul?astupand-o poti extrage mai usor din cealalta nara.
bits spune:
copiii vostri au pe ginigii niste puncte albe(parca-s niste puncte de grasime)oare ce sunt?
roserb spune:
Miria Cristina, da-mi voie sa te contrazic, dar se pare ca Humana e cel mai bun lapte praf, adica are formula cea mai apropiata de laptele matern. Pana la 4 luni se da Humana 1 , apoi Humana2. Biancai i-am dat Milumil la vremea ei, atunci acela era cel mai calduros recomandat; avea insa un dezavantaj: e foarte gras, bebeii se ingrasa prea tare de la el, plus constipatia de rigoare.
Oricum , si in domeniul asta parerile sunt impartite, fiecare medic are opinia lui.
Bits, gingiile se curata cu degetul infasurat intr-o compresa sterila inmuiata ori in apa fiarta si racita, ori in glicerina boraxata, care e buna si pentru bubitele pe care le descrii. Eu nu i le-am curatat nici Biancai nici lui bebe deocamdata , oricum mai intreaba, dar eu asa stiam.
Noi am impodobit bradul aseara, Bianca nu a mai avut rabdare cand l-a vazut pe balcon, a fost asa de incantata ca am lasat-o pe ea sa puna toate globurile de jos!Acum totul e aranjat si astaptam sa vina Mosul
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
gandacelu spune:
monica, bine ai venit! felicitari pentru bebe! si, mai ales, multa sanatate!
despre durerile de sfarcuri, le-am avut si eu (cu rani cu tot) si, dupa o spatamana de chinuri ingrozitoare si dat cu garmastan, mi-au trecut ca prin minune!
gazella, spui ca:
quote:
nu-i mai imbracati mai gros decat sunteti voi imbracate
eu stiam ca asta e valabil pentru bebeii mai mari, nu pentru nou-nascuti, care au o piele f fina si pierd imediat caldura... e drept ca nu trebuie infofoliti, dar nici lasati in maneca scurta, cum stau eu
ai mare dreptate: copilul simte f bine starea mamei, de asta calmul mamei trebuie sa fie prioritatea principala! de multe ori, de asta ne plang copiii, nu de colici
felis, ideea cu mancatul in timpul somnului e ca ce e mai rau e ca se obisnuieste asa (scuzati topica frazei, dar... deh!;) si o sa te chinui sa stai cu el, in loc de 10 minute, cate 1 h...
e musai sa-l trezesti, cum poti, stiu ca e greu, nici eu nu reusam cu ile, dar tehnicile sunt gadilaturi si ciupituri pe la gusulita, obrajori, nasuc, manute, picioruse sau, si mai eficient, faci un joc de du-te vino cu tztza-n gura
ca sa scoti tztza fara sa te accidentezi: tehnica e sa bagi degetul tau mic in gurita lui ca pe o parghie si apoi tragi tztza
mona, si eu il alaptez mai mult in pat, si pe ile 11 luni tot asa, si nu a fost problema... cred ca e vorba si de tipul de san:
ai mei, fiind mari, daca il tin in brate il sufoc de-a dreptul!
nu stiu de ce sa nu fie recomandat, nu am mai auzit de asta pana acuma!
mara, o sa incep cu masajul! merci mult!
felis: serul fiziologic si pompita: dar v-am mai spus de 1000 de ori! ana culcer mi-a zis ca mucii nu ies la un bebe asa mic cu pompita (si eu ma chinuiam sa mor nu alta, ii mai si scoteam, dar de cele mai multe ori ramaneau acolo)
tehnica e sa-i bagi ser fiziologic in nas cu o seringa mare, tinandu-i gurita inchisa cu mana, apoi ii lasi gura deschisa si asa ies toti mucii
nu-i placut pentru bebe, dar e singura metoda eficienta!
poti sa-i dai pe manute linistita cu ulei, dar pe fata nu cred...
NU FOLOSITI PRODUSELE JOHNSON!!! SUNT PROASTE!!! FOLOSITI SANOSAN!
reclama
bits, cred ca punctele albe sunt normale, asa am gasit in capraru, si ioachim are undeva in coltul gingiei (dar doar 2!)
oricum, daca il poate vedea un dr, mai bine sa-l vada, sa nu fie altceva!
de spalat, se spala cu comprese sterile cu musetel sau mai e o solutie, dar nu mai tin minte...
eu nu ii spal, frate! nici pe ile, nici pe ioachim! mi se pare exagerat! o s-o intreb si pe cumnata! (si ea are un bebeu de octombrie si sigur il spala cu toate alea;))
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
roserb spune:
Am mai pus niste pozici de ieri cu bebe Mihnea in albumul 7 saptamani.
Noi nu mai putem de cald, am inchis caloriferele in doua camere ca nu se mai putea respira, erau cam 29 grade. Acum am ajuns pe la 26 si e mai uman. Au innebunit astia cu caldura lor , si cica sa tii copilu' la 22 grade . Cum???? (bine, sincer vorbind la 22 mi se pare chiar frig, prefer vreo 25-26 si sa-l tin mai dezbracat)
Roxana
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
gazzella spune:
eu stiam ca asta e valabil pentru bebeii mai mari, nu pentru nou-nascuti, care au o piele f fina si pierd imediat caldura... e drept ca nu trebuie infofoliti, dar nici lasati in maneca scurta, cum stau eu
ai mare dreptate: copilul simte f bine starea mamei, de asta calmul mamei trebuie sa fie prioritatea principala! de multe ori, de asta ne plang copiii, nu de coliciCredeam ca a trecut neobservat ce am scris, multumesc. Eu sincer il imbrac pe al meu destul de lejer, iesim afara inca din a patra zi de viata indiferent de vreme, uneori cand e soare, sunt in jur de 9 grade aici il las fara caciulita, Daca seara bate vantul sau ploua ramanem in casa nu facem si a doua iesire, dar cea de la pranz e batuta in cuie. Oricum vad ca sunt diferente foarte mari in a creste un bebe, al meu face baia cu mine, iti dai seama ca nu dezinfectez o vana de apa, cand il schimb ii pun funduletul sub robinet, dupa ce l-am spalat inainte de a-i pune un alt scutrec il las fara si o jumatate de ora sa-i respire pielea. nu-ti zic ca a udat deja toate cearsafurile, si tricourile noastre, dar progresam.... http://www.timl.com/ipt/
Colici nu cred ca are sa-mi faca cata vreme n-am sa-i dau ocazia, doarme cu noi, e in permanenta in contact cu mine sau cu tatal sau, chiar acum imi doarme pe brate avand o perna sub el, cum il pun in pat se trezeste si incepe sa caraie, asa ca prefer sa mi-l tin aproape, datorita acestei strategii puiul meu nu plange mai mult de 10 min pe zi, eu zic ca merita efortul, sunt prea mici pentru a li se impune reguli, dar cine vrea sa o faca e binevenit. A crescut bine in inaltime, 6 centrimeti, nu stiu cat a crescut in greutate si-l hranesc doar la cerere, niciodata nu cronometrez cand si cum mananca, nu se pune probleme laptelui nou peste cel vechi si alte cele. Eu cred ca-i important ca o mama sa se lase condusa de instinct. Si parerea mea personala, dar cat se poate de personala e ca nu exista "nu am lapte", lapte exista cat este necesar copilului, mie mi-a venit laptele in a 5-a zi, intre timp n-a luat nimic altceva decat colostru si n-a murit. Biberon n-o sa-l aiba decat pe cel din cristal primit de la matuse-sa, cand o sa fie mare o sa si-l puna in vitrina. dar inca o data, fiecere isi creste puiul cum crede, eu m-am gandiot ca-i bine sa-l las sa-si formeze un sistem imunitar, altii poate incep mai tarziu, cine stie?
Sabina spune:
In legatura cu mucii...inclin sa dau dreptate celor care zic ca e inutil sa-i scoti, de fiecare data cand o chinuiam pe Sofia cu "sistemul Culcer" in 5 minute toti mucii erau la loc de la plans si impotrivire....
iar despre lapte, si eu cred ca mamele renunta prea usor, insa sunt si cazuri in care nu e si gata.Cam 10 % din femei nu au lapte, celelalte au probleme cu alaptatul!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Ele spune:
Gandacelupe unde ies mucishorii dupa?? pe nas sau pe gura??
Am trimis de 4 ori mesajul si nu mi l-a luat , sper ca acuma sa mearga.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)