Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 2
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ele
Gandacelupe unde ies mucishorii dupa?? pe nas sau pe gura??
pe... gura!
asa am vazut ca i-a scos culcer, numai ca eu nu am asa cantitati de ser, asa ca fac in felul urmator (si va recomand!)
cu nazomer (o sticluta care are pompita incorporata) - deci solutie de apa de mare - ii tin gurita si ii bag cat pot de repede (pentru ca practic bebe NU RESPIRA in tot acest timp) doua jeturi in nari, dupa care deschid gura si bebe urla, se ineaca, cre ca-mi si zice fro doua
pe gura nu ies muci, cred ca ii inghite, cert e ca scapam de ei muuuuuuuuulta vreme... chiar si 1 zi sau doua!
roserb, ai niste copii superbi, mor dupa frumosii tai! sa-ti traiasca!
gazella, te admir cum gandesti... si eu gandesc la fel, dar nu pot sa pun in practica mai ales ca mi-a luat o viroza de surioara de am zis ca mor, ca avea numai... 2 saptamani!
si nu dornmi cu el in pat! (desi si eu dorm... deocamdata!;)
adica sa ai in cap ca trebuie dezvatat, ca asa am invatat-o pe ile si nici acuma nu doarme daca nu e cineva cu ea in pat
biberonul va fi bun la ceai!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
dama spune:
Monica, bine ai revenit, sa-ti traiasca bebelina si sa fiti sanatoase amandoua. Si eu am avut dureri de sfarcuri in primele zile cand alaptam, dar au trecut repede ca ma dadeam cu laptic si cu Bepanthen. Apoi pt ca me dureau si se iritau mereu am inceput sa-mi pun protectii speciale pt sfarcuri din silicon. Si de atunci numai asa il alaptez pe David. Nu stiu daca fac bine, dar altfel ma dor foarte tare.
Gazella, ai dreptate cand spui ca fiecare face cum crede cu cresterea bebeului. Dar sa stii ca sunt situatii cand ai vrea sa faci intr-un fel si nu ai de ales si faci exact ceea ce nu-ti doresti. Nici eu nu vreau si nu cred ca nu am laptic, insa nu am suficient si David saracul urla de foame, ce sa fac in cazul asta? Ieri la mesele de peste zi l-am pus doar la san, iar la mesele de seara nu a fost chip fara sa-i dau si lapte praf. Plus ca nu ia in greutate cat trebuie.
Fetelor, eu inca nu am vazut nici un mucisor la Davidutz, dar m-ati pus pe ganduri cand vad ca toate le curatati nasucurile bebeilor vostri. O faceti ca vedeti mucisori sau pt ca trebuie sa-i curatam neaparat?
In alta ordine de idei, le faceti baitza in fiecare zi sau mai rar? Eu pana sa implineasca o luna i-am facut baitza seara de seara, dar ma gandeam s-o mai raresc.
Bits, intrebai de reluarea dupa operatie. Eu inca nu am avut curajul si din cauza infectiei (la operatie) pe care o mai am inca, dar si pt ca nu stiu la cat timp de la o nastere prin cezariana e voie. La ginecolog eu ajung abia dupa 1 ianuarie. Nu stiu cum e cu lohiile astea ca mie acum doar din cand in cand mai imi curge ceva cand mai alburiu, cand mai spre rosu, dar putin, ca la sfarsitul unei mestre. Oare trebuie neaparat sa ajungem la dr inainte de a reincepe sau sa asteptam sa treaca cele 6 saptamani?
MonaB mie mi s-a recomandat alaptarea culcat inca din maternitate si de cele mai multe ori asa adoarme David mai usor dupa ce papa, cand are ce papa la san.
David Andrei, minunea noastra
Ele spune:
Damanici eu multa vreme nu curatam nasul Denisei ca nu vedeam nimik in el..dar totusi vedeam ca se ineaca cu ceva. Atunci i-am pus ser fiziologic in nas si au inceput sa-i curga de i-au ajuns in gura
Bits reluarea mie mi-a fost recomandatade doctor la 2 luni. Dar eu am tinut cont de alea 6 saptamani
Oricum la reluare sa va asteptati la surprize.....dureroase
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
dama spune:
quote:
Originally posted by Ele
Damanici eu multa vreme nu curatam nasul Denisei ca nu vedeam nimik in el..dar totusi vedeam ca se ineaca cu ceva. Atunci i-am pus ser fiziologic in nas si au inceput sa-i curga de i-au ajuns in gura
Ele si al meu se ineaca cateodata , dar am crezut ca ii vine laptic sau scuipat. Sa inteleg ca sunt mucisorii nevazuti de mine in nasuc? Tu ai citit undeva sau ti-a spus dr, ca mie mi-a dat dr pe reteta la iesirea din spital un spray special, dar parca a zis ca numai in cazul cand ii curge nasucul sau are mucisori.
Mamici, ce stiti cat timp se da vitamina D. Mie dr mi-a spus o luna, dar nu i-am dat chiar din prima saptamana (la spital) doar cand am ajuns acasa, deci ar mai fi o saptamana
David Andrei, minunea noastra
bits spune:
ROSEB sa nu va deochi tare frumusei mai sunteti,deh asa mama asa fiu.si noi stam tot cu 26 de grade la aerul conditionat(asa e sist de incalzire aici) si cum am 3 pereti inafara la 26 grade e acceptabila temp din camera.drept sa-ti spun la 22 nu mai puteam eu de frig.ce i-ai luat cadou lui MIHNEA de craciun?eu nu stiu inca ce sa-i cumpar,de parca ar sti el ce-i ala cadou,doar asa ca vine MOSUL......
octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
DAMA vit D se da pana la varsta de 3 anisori zilnic,iar de la 3 ani li se poate da micutilor ulei de peste(cel mai bogat "aliment"in vit D).cu mucisorii poti banui ca-i are cand il auzi ca fornaie,daca nu lasa puiul in pace ca s-o fi inecat cu scuipat sau din cauza limbutei(pe care nu stiu sa o foloseasca).la mine KEN a inceput sa-si faca greata singurel cu limba
bits spune:
mai gazzelle eu pana acum nu am auzit de biberon din cristal,banuiesc ca e greu,nu-i cam greu de manuit?
bits spune:
mai eu despre colicii astia zic ca e o enigma.gazzella si la noi copilul doarme in pat cu noi,nici eu nu-l las sa planga ,am avut grija la ce mancam,stresata nu eram de loc si copilul tot a facut colici.ba mai presus am inceput sa mananc cam de toate(le-am introdus pe rand) si am obs ca la varza,mandarine copilul nu are nimic,in schimb la ceapa si alune ne-a tinut trezi jumatate de noapte.
Mona_B spune:
Mey autoarele listutei cu bebei de ce i-ati taiat bebelului meu din lngime?a avut 54 cm la nastere, nu 51, seamana cu tatal lui care la nastere a avut 57 cm si 184 acum.Nu ma suparda rectificati va rog!
Mona si baby Vlad-Andrei 15 zile