sarcina oprita in evolutie-intrebare
Va rog sa imi spuneti si mie cat se da dr. pt. un chiuretaj in caz de sarcina oprita in evolutie(banii se dau inainte sau dupa ? ). La voi a fost necesara si internarea? Daca da, cate zile?
Raspunsuri
adita spune:
nu stiu nimic referitor la tarife, ca eu am patit asa ceva acum 4 ani. sotul a dat banii la sfarsit (a facut si o gafa, ca a confundat doctora cu asistenta si i-a dat o suma prea mica, s-a suparat aia si a vrut sa-i dea banii inapoi). m-au internat o zi, dar nu cred ca era neaparat nevoie, oricum mie nu mi-au facut nimic in ziua aia cat am stat in spital
gandacelu spune:
aceeasi problema - sarcina oprita in evolutie - am avut-o anul trecut in nov
nu am stat internata decat 1 juma de ora, pana mi-am revenit... apoi am mers pe picioarele mele, desi pierdusem o tona de sange (inainte, adica, de operatie)
cat i-am dat?! i-am dat prea mult, a fost o incurcatura, nu stiam exact la ce se refera aceasta operatie, si nu stiam ca dureaza 5 minute, si am adus-o si pe dr noaptea cu copilul dupa ea si i-am dat prea mult, dar asta e: 1.500.000 - banii erau pregatiti dinainte, nu am avut cum sa-i mai schimb![]()
poti sa ii dai si 500.000, parerea mea
multa sanatate
monica-elizabet spune:
cred ca problema asta cu banii in astfel de cazuri ar trebui sa fie pe ultimul loc, asa ca eu zic sa-i asculti sfatul gandacelului si "tariful" sa fie unul mai mult simbolic.
iti urez multa sanatate, recuperare rapida si sa te ajute Dumnezeu.
te pup
monica
Maruta spune:
singurul sfat pe care ti-l pot da e sa ai grija cine iti face curetajul ... e vorba de posibilitatea ta ca odata si odata sa devi mamica ...
ultimul curetaj pe care l-am facut (sarcina oprita in ev) a fost prin mai ... si am facut cu anestezie totala ... ca doctora sa poata lucra in voie, la doctora am dat vreo 800.000 lei si anestezistei 500.000 lei ... + o asitenta de pe acolo (50.000 lei).
iti urez multa bafta ...
Maruta
9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)
gandacelu spune:
mie mi-a facut anestezie locala, am simtit, e drept, dar s-a terminat cat ai clipi!
iti recomand din inima dr. Ina Moldovan, de la Municipal
dupa 3 luni am ramas din nou insarcinata!

angiVa spune:
Daca sarcina a fost oprita in evolutie, n-are importanta pana la urma cat ii dai, important este ca imediat dupa aceea sa-ti cautio un medic devotat care sa-ti urmareasca sarcina urmatoare de la bun inceput (5-6 saptamani), pt. ca daca nu cumva este vorba de vre-o infectie cu diversi virusi atunci poate fi vorba de un deficit de progesteron care il face pe bebe sa moara de foame, mai pe limba noastra spus. Eu am patit-o; daca te intereseaza povestea, vezi http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35477 .
Despre tarif poti sa vezi ce preturi practica la cabinet; conteaza mult varsta sarcinii la care s-a oprit in evolutie.
http://community.webshots.com/user/angivatm
(si sa nu il uitam pe tati care a avut si el o contributie la toate astea
)