sarcina oprita in evolutie-intrebare

sarcina oprita in evolutie-intrebare | Autor: adina.

Link direct la acest mesaj

Va rog sa imi spuneti si mie cat se da dr. pt. un chiuretaj in caz de sarcina oprita in evolutie(banii se dau inainte sau dupa ? ). La voi a fost necesara si internarea? Daca da, cate zile?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

nu stiu nimic referitor la tarife, ca eu am patit asa ceva acum 4 ani. sotul a dat banii la sfarsit (a facut si o gafa, ca a confundat doctora cu asistenta si i-a dat o suma prea mica, s-a suparat aia si a vrut sa-i dea banii inapoi). m-au internat o zi, dar nu cred ca era neaparat nevoie, oricum mie nu mi-au facut nimic in ziua aia cat am stat in spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

aceeasi problema - sarcina oprita in evolutie - am avut-o anul trecut in nov

nu am stat internata decat 1 juma de ora, pana mi-am revenit... apoi am mers pe picioarele mele, desi pierdusem o tona de sange (inainte, adica, de operatie)

cat i-am dat?! i-am dat prea mult, a fost o incurcatura, nu stiam exact la ce se refera aceasta operatie, si nu stiam ca dureaza 5 minute, si am adus-o si pe dr noaptea cu copilul dupa ea si i-am dat prea mult, dar asta e: 1.500.000 - banii erau pregatiti dinainte, nu am avut cum sa-i mai schimb

poti sa ii dai si 500.000, parerea mea

multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cred ca problema asta cu banii in astfel de cazuri ar trebui sa fie pe ultimul loc, asa ca eu zic sa-i asculti sfatul gandacelului si "tariful" sa fie unul mai mult simbolic.
iti urez multa sanatate, recuperare rapida si sa te ajute Dumnezeu.
te pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

singurul sfat pe care ti-l pot da e sa ai grija cine iti face curetajul ... e vorba de posibilitatea ta ca odata si odata sa devi mamica ...

ultimul curetaj pe care l-am facut (sarcina oprita in ev) a fost prin mai ... si am facut cu anestezie totala ... ca doctora sa poata lucra in voie, la doctora am dat vreo 800.000 lei si anestezistei 500.000 lei ... + o asitenta de pe acolo (50.000 lei).

iti urez multa bafta ...

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mie mi-a facut anestezie locala, am simtit, e drept, dar s-a terminat cat ai clipi!

iti recomand din inima dr. Ina Moldovan, de la Municipal

dupa 3 luni am ramas din nou insarcinata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Daca sarcina a fost oprita in evolutie, n-are importanta pana la urma cat ii dai, important este ca imediat dupa aceea sa-ti cautio un medic devotat care sa-ti urmareasca sarcina urmatoare de la bun inceput (5-6 saptamani), pt. ca daca nu cumva este vorba de vre-o infectie cu diversi virusi atunci poate fi vorba de un deficit de progesteron care il face pe bebe sa moara de foame, mai pe limba noastra spus. Eu am patit-o; daca te intereseaza povestea, vezi http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35477 .
Despre tarif poti sa vezi ce preturi practica la cabinet; conteaza mult varsta sarcinii la care s-a oprit in evolutie.

http://community.webshots.com/user/angivatm
(si sa nu il uitam pe tati care a avut si el o contributie la toate astea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina. spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput