Cum vi se pare viata in Japonia(20)
Sa incepem "pe curat" cu sentimente mai bune.
Si Michiyan dadea un sfat bun la sfirsitul subiectului inchis.
A
Raspunsuri
eli spune:
Index subiecte!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4260&whichpage=1" target="_blank">Despre Japonia / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4716" target="_blank">retete asiatice /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=10011" target="_blank">Fetele din Japonia /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11168" target="_blank">pt.fetele casatorite cu nihon jin /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12208&whichpage=1" target="_blank">Vara samurailor :))) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12263&whichpage=1" target="_blank">Cineva are nevoie de sfatul dvs.!!!! /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13097&whichpage=1" target="_blank">Despre Japonia 2 /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13102" target="_blank">cetatenie japoneza /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13885" target="_blank">Clubul japoneze(i)lor /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15334&whichpage=1" target="_blank">Permis conducere ptr Japan /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=18949&whichpage=1" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20191" target="_blank">Viata si legile din Japonia!!! /
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20420&whichpage=1" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? (2) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21088&whichpage=1" target="_blank">(3) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22665" target="_blank"> (4) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23283" target="_blank">(5) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23618" target="_blank"> (6) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24042" target="_blank"> (7) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24352" target="_blank"> (8) /
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24860" target="_blank"> Sa vorbim limba japoneza /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24996" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? (9) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25109" target="_blank">formalitati la nasterea in Japonia /
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26182&whichpage=1" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? (10) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26654&whichpage=1" target="_blank">(11) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27411" target="_blank">(12) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28363" target="_blank">(13) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28882" target="_blank">(14) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29243" target="_blank">(15) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29657" target="_blank">(16)/www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29911" target="_blank">(17)/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30214" target="_blank">IN Japan, educatia Tokyota! /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30339" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? (18) /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30458" target="_blank">Cum ne-am cunoscut iubitii nostri japonezi?? /www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30533" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia? (19)
Japan
Cristina-Adriana
Degetzica
gabelstefan
Lia
Marinica
n.adi
ninichan
Yiana
Hokkaido Island
Hokkaido Region
Abashiri-EDDY
Kushiro-Aliada
Kushiro-remy
Honshu Island
Tohoku Region
Yamagata ken-Murayama shi-chibi
Kanto Region
Chiba ken-Eryka, de Ayumi (3 Iunie 2004)
Chiba ken-Isumi gun-Onjuku machi-azumi
Chiba ken-Urayasu shi-gara Shin-Urayasu-ninaM
Gunma ken-Takasaki shi-Leea
Gunma ken-Oura gun-Oizumi machi-Japonel
Ibaraki ken-Tsukuba shi-camiT
Ibaraki ken-Ishioka shi- knicoleta
Kanagawa ken-Dan_jp
Kanagawa ken-Ebina shi-yashy
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Inadatsutsumi-hanako
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Takatsu ku-Mizonokuchi-Misilicu
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Tama ku-Noborito-Samuray-lady
Kanagawa ken-Yokohama shi-bits
Kanagawa ken-Yokohama shi-Dana Claudia
Kanagawa ken-Yokohama shi-Dan_jp
Kanagawa ken-Yokohama shi-jojo
Kanagawa ken-Yokohama shi-Hide
Kanagawa ken-Yokohama shi-soma
Kanagawa ken-Yokosuka shi-Anna B
Saitama ken-ionela roxana
Saitama ken-Kawaguchi shi-bubu
Saitama ken-Kumagaya shi-Sorina-Alexa
Saitama ken-Kumagaya shi-Madachan
Saitama ken-Kumagaya shi-michiyan
Tokyo-CorneliaG.T.
Tokyo-danakaneko
Tokyo-Lovely
Tokyo-mayumi
Tokyo-Midori
Tokyo-mir
Tokyo-stropinela
Tokyo-Edogawa ku-eli, lui Stefan Takeshi
Tokyo-Edogawa ku-Funabori-suzana81jp
Tokyo-Edogawa ku-Higashi Ojima-monicar (Toei-Shinjuku Line)
Tokyo-Edogawa ku-Naka kasai-OtiliaLia
Tokyo-Itabashi ku-niponel
Tokyo-Komae shi-Adellita
Tokyo-Koto ku-Toyocho-kainumag
Tokyo-Koto ku-Toyocho-yurika
Tokyo-Minato ku-Mita-Lunna
Tokyo-Minato ku-Odaiba-Kaane
Tokyo-Minato ku-Roppongi-eellya
Tokyo-Musashino shi-eliza y
Tokyo-Nishitama gun-tdgabi
Tokyo-Ota ku-Magome-Nati (Kami Ike Dai)
Chubu Region
Aichi ken-Eliana
Aichi ken-Nagoya shi-dolphin9913
Aichi ken-Nagoya shi-maystar
Aichi ken-Seto shi-takacamelia
Aichi ken-Toyohashi shi-pika-pika
Fukui ken-Tsuruga shi-Julie, mamica lui Matei, elev in clasa a 2-a
Gifu ken-pengunica
Gifu ken-Hashima gun-Yanaizu cho-saory
Gifu ken-Tajimi shi-naomi_ioana
Niigata ken-Nagaoka shi-sandra20
Shizuoka ken-Mhunia
Shizuoka ken-Haibara gun-Sagara chou-MAMICARMEN
Shizuoka ken-Hamamatsu shi-AYUMI
Shizuoka ken-Shizuoka shi-sora2001
Shizuoka ken-Shizuoka shi-Tiara
Kinki Region
Osaka fu-alina-roxana
Osaka fu-Mirelaro
Osaka fu-Ikeda shi-Ishibashi-Irimell
Osaka fu-Ikeda shi-Medeea
Osaka fu-Osaka shi-Chuo ward-Shinsaibashi-angel_jp, mamica unei fetite dragute, Loredana Andreea (13 ani)
Chugoku Region
Hiroshima ken-Fukuyama shi-ami21
Hiroshima ken-Hiroshima shi-aiko
Hiroshima ken-Hiroshima shi-mizu
Kyushu Island
Kyushu-Okinawa Region
Kumamoto ken-Kumamoto shi-Ishimoto
Kumamoto ken-Kumamoto shi-Ozy
Kumamoto ken-Kumamoto shi-shrotar@yahoo.com
Nagasaki ken-Sasebo shi-nanatigru, mamica lui Kuraudo Antony (2 ani si 5 luni)
Oita ken-Oita shi-diana526
Oita ken-Oita gun-Yufuin cho-RIARA
Oita ken-Ono gun-Mie machi-ralucami
http://web-jpn.org/region/index.html
Daca vreti sa faceti modificari, completari sau sunteti nemultumiti/te, scrieti-mi pe PM si voi face modificarile/completarile necesare pe listuta.
eli spune:
Si intre 2 mese ale lui bebe, azi dimineata le-am vazut pe fetele noastre obtinand medalia de aur la caiac-canoe (cred ca asa ii zice).
O saptamana minunata tuturor!
Eliza, scumpului Stefan Takeshi
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">Paginutapersonala
michiyan spune:
Si pentru ca tot s-a inchis 19, fetelor continuati certurile pe PM.Nu de alta,dar poate multe dintre noi nu stim de ce va certati si poate ne macina curiozitatea...asa cum m-a macinat pe mine si am deschis acel link si nu mi-a placut ceea ce am vazut.Ma rog,fiecare are motivele lui....
Sa va mai zic si ceva nostim:aseara, ca de obicei,m-am culcat cu fereastra deschisa si m-am trezit teapana de frig.M-am cocolosit eu cat am putut,dar pe la trei noaptea nu am mai rabdat si m-am invelit cu plapuma. S-a mai invelit cineva cu plapuma in luna august?Mi se pare mie sau azi este chiar racoare?
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by michiyan
Si pentru ca tot s-a inchis 19, fetelor continuati certurile pe PM.Nu de alta,dar poate multe dintre noi nu stim de ce va certati si poate ne macina curiozitatea...asa cum m-a macinat pe mine si am deschis acel link si nu mi-a placut ceea ce am vazut.Ma rog,fiecare are motivele lui....
Sa va mai zic si ceva nostim:aseara, ca de obicei,m-am culcat cu fereastra deschisa si m-am trezit teapana de frig.M-am cocolosit eu cat am putut,dar pe la trei noaptea nu am mai rabdat si m-am invelit cu plapuma. S-a mai invelit cineva cu plapuma in luna august?Mi se pare mie sau azi este chiar racoare?
bm
Asa este,s-a facut cam frigulet,de doua zile n-am mai deschis aerul conditionat decat putin,este racoare si nu mai am nevoie de el,deocamdata.
Obisnuiam si eu sa dorm cu geamul deschis,dar imi intrau tot felul de ganganii in ciuda plasei si acum ma lipsesc. Dar noaptea este racoare,daca nu ma invelesc nu pot adormi.
A venit toamna ,fetelor!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
Poze
Sorina-Alexa spune:
Eli,sa ne mai povestesti de micutul Stefan,imi face mare placere!
Este mancacios,doarme bine? Cred ca deja ca te-ai acomodat cu "meseria" de mamica . La inceput este mai greu,dupa aceea totul devine extrem de simplu.
Cred ca predomina o fericire de nedescris in casa voastra!
Ce ma bucur ca romanii nostri au crescut,s-au luptat si au obtinut 6 medalii de aur,3 de argint si 2 de bronz.Bravo lor!!!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
Poze
knicoleta spune:
buna Andrada eu tot am incercat sa fac cu miai spus sa tecstez la litera A dar nu prea am inteles cei vrut sa zici ai vorbit cu soruta deaici din japonia iai dat numarul meu
knicoleta
sora2001 spune:
http://www.magazin.ro/Arhiva/1998/18noiembrie/medlzi.asp
pentru toate mamicile,explorati link-ul de mai sus.
Daca l-am postat unde nu trebuia ,va rog sa ma scuza-ti.
Ema si Richard-Sora
AYUMI spune:
Fetelor sa stiti ca romanii nostrii chiar au crescut in clasamentul pe medalii de la Atena.Acum suntem pe locul 9.Sa vedem ce mai castigam in noaptea asta la gimnastica.
sora2001 spune:
Fetelor ,tocmai acum vizionez "pride" sint mare fun, al acestui "sport singeros"
Ema si Richard-Sora
Dan_jp spune:
...si cum ne vad ei pe noi http://romania.exblog.jp
Jurnalul unei japoneze care traieste in Romania ,l-am remarcat pentru pozele chiar reusite .Cei/cele care stiti sa cititi ceva japo' e interesant de vazut si ce gandeste ...
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.