Cum vi se pare viata in Japonia(20)
Raspunsuri - Pagina 2
Adela99 spune:
Buna!
Va citesc din cand in cand, iar acum mi-ati trezit curiozitatea. Am intrat pe link-ul dat de Dan, mi-au placut pozele dar as vrea sa stiu (macar in mare) ce spune fotografa. Poate veti discuta pe marginea link-ului. Va urmaresc
Andrada spune:
Superbe fotografii!
Imi place ca au oarecum un aer ironic, ca si cum fotograful s-ar fi jucat putin cu unghiul, obiectul sau ideea.
N-am mai vazut Romania dintr-un unghi asa discret, cu umor, ca de la cineva care o iubeste,
A
Lamore che move il sole e laltre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
descintec spune:
M-am uitat si eu la poze. Sensibile si uneori cu o privire amuzata sau ironica, cum ati spus. Curioasa si eu ce zice fotograful.
D.
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by Fire_Eyes
Nu zice mare lucru. Cu siguranta face poze mai bine decit comenteaza. Cel mai mult imi place cum compara bisericile cu capelele din Japonia...
Stii japoneza?
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
Bine ai venit la "desprecopii"si sedere cit mai placuta draga Fire Eyes
Felicitari! pentru site!
Ema si Richard-Sora
eli spune:
Intrebare, intrebatoare.
Pe certificatul de nastere romanesc cum scriu Takeshi (shi citit si, unde s e s cu virgulita)? Eu il scriu asa :Takeshi sau asa Takesi (s de la sarpe)? Nu stiu daca ati inteles ce vreau sa zic, cam greu de explicat la computer. (Fetele cu bebei cu nume internationale cum ati procedat cu ch, sh, th-urile?) Multumesc anticipat!
Sorina, e minunat cu bebelina acasica si de aceea trece si ziua asa de repede, nici nu stiu cand, ba e dimneata, ba e seara. Mi s-a cam sters din minte perioada gravidiei (careia ii duc putin dorul-ma simt usurica fara burtica, dar totusi imi e dor de ea, ma mangai si realizez ca nu mai e bombata si nici nu ma mai loveste nimeni pe dinauntru), parca sunt mamica de o viata.
Bebe zambeste, stiu ca o face involuntar deocamdata, dar e un scump. Iar in somn isi schimba mutrita de la un minut la altul, cand pune botic ma topesc.
Luni am facut a 2-a baita acasica. Daca duminica a cam plans, luni a fost un cumintel. Statea cu ochisorii mari deschisi la tati in brate si privea peste tot, dar nu zicea nici pas. Dadea din manute, tati ii mai vb si au facut o baita pe cinste. Eu nu I-am facut inca baie, sunt geloasa!!! Eu sunt cu toletatul si la mine asa mai plange. Bineinteles, ca doar sta golut, nu mai simte placerea provocata de apa calduta. Si cand il imbrac eu, ii e si fomica. Pt el ar fi super daca schimbatul pampersului si imbracatul/dezbracatul s-ar petrece cat ai zice gpoch.
Azi aveam termenul pt nastere.
O zi minunata tuturor!
Eliza, scumpului Stefan Takeshi (16 august 2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by michiyan
Eli,eu cred ca trebuie sa scri Takeshi.
bm
Eli,asa il chema pe sotul meu , in certificatul de casatorie din Rom,pasapotr,etc.este scris exact cum a zis Michiyan Takeshi
Ema si Richard-Sora