Cum vi se pare viata in Japonia(20)
Raspunsuri - Pagina 3
Irimell spune:
quote:
Originally posted by Dan_jp
...si cum ne vad ei pe noi http://romania.exblog.jp
Jurnalul unei japoneze care traieste in Romania ,l-am remarcat pentru pozele chiar reusite .Cei/cele care stiti sa cititi ceva japo' e interesant de vazut si ce gandeste ...
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.
Cum ramine cu traducerea? Nu se ofera nimeni? Eu as traduce daca m-ar duce mintea, dar ....deh....nu ma pricep. Si eu sint foarte curioasa ce zice in comentariile fotografiilor. Sint superbe!!!
Eliana spune:
Eli sa-ti traiasca micutul ingeras . Este tare scump .
De acum incolo o sa treaca zilele foarte repede .
Cit despre nume cred ca trebuie sa scrii Takeshi .
Eu voi avea inca o fetita .
eli spune:
Fetelor, multumesc mult pt ajutor. Asa ma gandeam si eu ca e bine sa scriu.
Multumim mult pt cuvintele frumoase! O sa ii zic si "broscutei" Stefan ce ne-ati scris.
Eliana, felicitari pt !Sarcina usoara in continuare si nastere rapida. Cat mai ai pana la termen?
Pupici! O zi buna!
Eliza, scumpului Stefan Takeshi (16 august 2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album
Sorina-Alexa spune:
Eli,multumesc pentru mesaj!Inca nu i-ai facut baie lui bebe,tot tati se ocupa de treaba asta?Cred ca este foarte scump cand ii faceti baie si face mutrite asa de dragalase.
Inca nu l-ai scos la plimbare,nu?
Multi pupici frumuselului Stefan!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
Poze
Midori spune:
Am si eu niste japoneze care au vizitat Ro,
Sa le arat site-ul?
Cum sunt comentariile?Imi imaginez asa dupa poze cum ar suna.
C&Mi
michiyan spune:
Din cat am inteles eu,comentariile nu sunt rele,iar in anumite locuri face comparatii cu situatii similare din Jap.Pe mine m-a distrat faza cu fierul de calcat.Mi-am si adus-o aminte pe bunica mea care ne facea acelasi lucru cand ne alegeam cu cate-un cucui.
AYUMI spune:
Am si eu o rugaminte la voi.Stie cineva vreun site,ceva pentru a face rezervari pentru o vacanta in Hawaii?