Sus in Scandinavia (4)
Raspunsuri
Rayuela spune:
Bey io nu pot sa vin pe 28,va string de git ca pe gaini si fac supa din voi daca va intilniti fara mine!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Adela99 spune:
Salut gashca! Ela, ai cobit?
Am primit azi raspuns de la cabana, nu aveau libere decat doua cabanutze á cate 2 paturi (si asta n-ar fi nimic, am intrebat daca ne putem inghesui 10 pers in 4 paturi - n-au fost incantati de idee )... cautarea continua...
Ce facem acum? Ramane pe 28?
lilanda spune:
pai...hai sa gasim o data cind poate toata lumea!!! Eu, par exemple, pot doar din doua in doua saptamini: adica 28 august, 11 septembrie..si tot asa...
pozulici
frantuzoaica spune:
Pai,tot raul spre bine!
Eu una zic sa cautam ceva pe la inceputul lui septembrie,eventual in weekend-ul 3-5.09, toata gasca de data asta!
Ce spuneti?Ca eu una visez numa
frantuzoaica spune:
Ei,si cand poti tu Lilanda,nu pot eu..de fapt ala cred ca e singurul weekend in care nu putem veni noi(17-19.09)..mergem la nunta asa ca...cred ca ne vedem noi pe la iarna,cu ursii polari pe langa noi
Adela99 spune:
Deci:
lilanda, voi puteti in saptamanile fara sot
frantuzoaica, voi puteti inafara de saptamana 38
(saptamana 38 cade: nu poate nici lilanda, nici frantuzoaica)
eu (noi) nu avem probleme
restul?
lilanda spune:
Pai, deocamdata, merge bine saptamina 37, adicatelea e aia cu 10-12 septembrie...e buna data??? Vorba Adelei, restul ce zice, ca sa avem timp si de rezervare
pozulici
Adela99 spune:
Neatza!
Si acum repejor, ca ma grabesc trebuie sa caut cabane libere
Inscrieti-va pe lista, spuneti cand puteti sau nu (saptamana 37 nu e o idee rea)
Cautand eu si delectandu-ma cu imaginile, mi-a venit o idee: ce ziceti de un revelion impreuna la o cabana in Idre sau Sälen sau mai stiu eu unde? Ca tot suntem in verva
frantuzoaica spune:
Neata,neata!
Pai noi suntem pe orice lista in afara de wekkend-ul 17-19.09.
Si Revelionul il putem face impreuna!
Calculatorul meu are probleme(asta de acasa)am gasit un virusel si is pe felsäkert läge.Nici nu stiu ce sa-i mai fac sa-l aduc la normal..ba aici nu gaseste virusul si tot asa..is un car de draci!
las' ca-l rezolv eu ca si ultima data cand l-am lasat fara memorie