Unde sunt musulmancele mele(partea a II-a)
Pentru ca deja s-au facut 10 pagini si se va gasi cineva sa-l inchida, va invit sa ne intalnim aici...haideti la povesti!
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
Raspunsuri
hannen spune:
Daca ne inviti asa frumos crezi ca poci sa te refuz??
Hai sa-ti zic noutatile.Tine-te bine ,vine gashca.Vineri dimineata la 6:25 aterizam la otopeni,URAAAA,URA!!!!
Ce ma bucur
Asa ca ,vrei nu vrei te trezesti cu vizite(nu vineri ,asa tam nesam,se intelege)
Oricum tinem legatura ,iti zic ce si cum,cind venim in vizita.
Dodo iubita,eu nu m-am deplasat nicaieri ,nici la bilete nici in alta parte.Ma protejeaza barbatulma scoate la plimbare doar seara pe racoare.
Aseara a ajuns containerul si fiindca eu sunt o pupaza nu am stat acasa,am plecat cu soacra sa inspectam terenul.Au pescuit-o si pe cumnata (cu un simplu telefon)si ne-am pus pe aranjat cutii.Am terminat la 3 AM.Azi abia ma misc de spate,mi-am luat deja bobirnacele ca nu am ascultat sa stau acasa.(asta din cauza ca ei au fost 4 din "famelie"plus 3 pe care i-au platit sa ajute,dar eu tot mi-am bagat coada)
In rest sunteti bine ,sanatoase?
Va pup si va mai salut din cind in cind
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
Catan spune:
Salut fetele.Ce mai faceti mi-era dor de voi.Va scriu de la o prietena .Computerul meu e stricat si nu am mai reusit sa intru pe dc.com.Intilneala placuta va dorim si speram ca saptamina viitoare sa va revad".Va pupicim dulce .Catan si trupa de piticei.
http://community.webshots.com/user/catya106
mari_alhillo spune:
fetelor am si eu o rugaminte sau o intrebare,as vrea sa aflu cum pot sa intru in posesia unui "coran" scris in romana,eu sunt in olanda acum si as vrea sa stiu poate pot sa fac comanda prin internet sau cam asa ceva.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
dodo spune:
Mari, gasesti info chiar pe site-ul dat de tine:
http://www.islamicfinder.org/surf.php?ht=http://www.lig.ro
Eu am prima carte, adica cea cu traducerea sensurilor si invataturi, care mi s-a parut bine realizata si, in plus, este editata de Liga Studentilor Musulmani din RO, adica prezinta incredere. Sotul meu a avut ocazia sa citeasca si alte "traduceri", mi se pare ca una chiar de Eliade si a zis ca sint magarii, traducerea e tendentioasa si neconforma cu sensul versetelor si in concluzie mi-a tradus el din Coran, pina prin 1997 cind un prieten din Timisoara mi-a adus de la moscheea de acolo versiunea publicata de Liga Studentilor Musulmani. Toti prietenii care au frunzarit-o mi-au confirmat ca e o lucrare buna, care este o traducere cit se poate de fidela(in masura in care se poate, fireste)iar interpretarea versetelor este cit se poate de frumos facuta. Poti lua legatura cu ei, ai adresa acolo si afli mai multe, sint mai multe carti, toate interesante.
In alta ordine de idei, Hannen, zbor lin la Romanika si sa nu ne uiti!!!Ai grija de burtici si fetici!!!
Maryam, pazea ca aterizeaza...burticile exotice, ai grija sa pui mina pe ele si sa beti un suc si pt. mine!!Cum merge operatiunea "olitza"?
Catan, ne-a venit inima la loc, ca ne bagasei la boala cu lipsa ta totala de pe forum...Daca sinteti bine, e OK, cind poti da un racnet, sa stim ca lucrezi la "parametri normali"
Veronica, tare-mi pare rau ca nu sint din Ieshi dar poate cine stie, om da noi face-to-face vreodata, pin' atunci keep on touch!
Din pacate uite ca se termina saptamina si n-am facut mare brinza, numai sv si acasa, e si vremea rece, in afara de shopping centre(periculos loc!), acasa sau la prieteni acasa n-ai unde merge, e frig si ploua, nu mai vine odata caldura, ca te demoralizeaza rau "hibernarea" asta!!!
Pupici si pe mai "tirliu"!
hannen spune:
Fetele va pupacesc
Dodo multumesc pt urari.Sunt asa emotionata,mai citeva ore si gata,zbor spre casa
Mari ,eu am fost o norocoasa .Pe cind eram si mai departe de casa decit acum ,cineva pretios sufletului meu ,mi-a trimis un Coran(acelasi de care zice Dodo).Ai grija,nu citi altceva decit unul "autorizat",nu de alta dar te enervezi degeaba cu toate porcariile si minciunile ieftine ,nascocite de toti(copiate dupa alti "binevoitori "care au "stiut" cum si in ce lumina sa prezinte islamul)
Fetele va pup dulce si va vizitez cin am timp.Multa sanatate va doresc pina la o noua "intilneala"
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
gulshan spune:
salamaleikum,
ce mai faceti,dragutele?
vad ca toata lumea zboara care- incotro!va urez numai bine si sa fiti sanatoase si frumoase si sa fiti bine primite oriunde mergeti.
si noi o sa mergem in vacanta vara asta....sper.
numai bine si aveti grija de voi.
allah hafiz
gulshan spune:
salamaleikum,
ce mai faceti,mamicutelor?
nu ati mai scris nimic''vad''eu...
hannen,bine ai venit in romania,sa ne scrii ce-ai simtit,ceva schimbari sau totul la fel?sper sa ai o vacanta superba''acasa''/si te-ai intalnit cu maryam?
dodo esti o scumpa,mi-ar fi placut sincer sa fim mai aproape,dar...
si toate imi sunteti dragi de altfel ,si tare ma bucur ca v-am ''cunoscut''.
numai bine la copilasi si s-auzim de bine.
allah hafiz
maryam spune:
Aleikum salam!Cred ca lumea e intr-adevar in vacanta, uite si noi, cand suntem, cand nu suntem...sper ca voi sunteti bine ,ca ne vom intalni curand, uite prima a fost hannen, care e in ro, din pacate suntem la cateva sute(nici nu stiu cati km. sunt pana la galati?)de km. distanta, dar ne-am auzit deja la telefon, asa ca poate In shaa ALLAH ne si intalnim curand.ALLAH Kbir.
Pe voi, toate celelalte va imbratisez si va doresc sa fiti bine, sanatose, fericite, iubite si sa aveti parte numai de bucurii.Cred ca se poate, nu?
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
amoodia spune:
salam tutoror musulmancelor. eu sunt foarte noua aici. maryam esti din galati ? eu tot din galati sunt si locuiesc acum in norvegia.sunteti toate romance la origine ?
dodo spune:
Walekum salam, vezi ca Hannen e din Galati iar acum da o raita pe-acolo, se balaceste cu labutele-n Dunare!
Bine-ai venit in comunitatea DC, sper sa te simti bine cu noi