Mamici din Constanta (11)

Mamici din Constanta (11) | Autor: roxanaz

Link direct la acest mesaj

Continuarea....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bine ne-am reasit!!! Ce active suntem!
Roxa, bebicu da din coate? Spune-i sa stea linistit ca mai e pana pe 6 aug!!! (era sa spun sept!)
Tatiana ma bucur ca bebita e mai bine, si ca a inceput sa protesteze, incepe sa se simta ca "acasa" si sa isi argumenteze...Ai iesit cu ea afara?
Noi cred ca ne vom apuca de amenajari-reamenajari...si ma apuca groaza!
Azi am fost la o lunga plimbare prin Mamaia, inca nu cu telegondola, ca eu am rau de inaltime (nu ma pot da nici in roata!) am mancat gogosi, un macmeniu si placinte (nu pot sa trec pe acolo fara sa stau la coada la placinte...cred ca pun ceva drog in ele!) deci mi-am facut aprovizionarea saptamana asta!!! As mai fi mancat si o salata de fructe de mare dar nu prea mai aveam nici loc, si David rabdare! Copilul meu arata ca scos din revistele cu razboaie, plin de prune, iaurt, placinte, sticksuri, cereale (rondele) si compot...la fel ca si prietenii lui de altfel si tare ma ofitc ca mi-am dat seama chiar acum ca aveam aparatul la mine si nu am facut poze!!! David chiar intrase si in fantanile de la perla si era ud, murdar si vesel!!! A fost tare distractiv!
Cam atat...acum doarme dus...si eu trebuie sa mai ard din calorii!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

La multi ani fericiti micutei Alexia! Sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si norocoasa, sa aduca din ce in ce mai multa fericire parintilor ei!

July, bine ati revenit. Cam scurta intr-adevar vacanta, dar buna si asa. Abia astept luna august sa dam si noi o fuga la munte.

Liris, asta iarna am vazut rochite mai de ocazie la Tomis, la Crido Kids. Ma gandeam sa-i iau ceva de revelion, dar am renuntat la ideee. Erau cam scumpe. Pt. mot i-am luat rochita de la Casino, Mamaia, unde sunt 3 magazine cu hainute dragute, dar eu i-am cautat ceva mai de domnisorica, nu foarte potrivite pt. botez. Cand mai ajung prin zona, ma uit sa vad si rochite mai involanate.

Roxi, sper sa am timp astazi sa experimentez reteta.

Va pup
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza si de la noi.
Crix sa traiasca Alexia si sa fie sanatoasa si norocoasa, sa va aduca numai bucurii!!!
zi: zi de curatenie (adica de supravegheat, bineinteles...). asa ca sunt consemnata in casa, mai ales ca am tot fost amenintata sa nu fiu cuminte, ci FOARTE cuminte.......(tot trintesc eu o prajitura later....).
Cornelia, tin pumnii sa iasa perfect prajitura, daca e ceva dai un bip si dau "consultatii".
Sanzi chiar ca trebuia sa faci poze....sa pierzi asa ocazie....
gagici, voi va mai vedeti simbata la 6 in parc? parca am trece si noi intr-o plimbare, daca ziceti ca va intilniti.
pupicei la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA MULTI ANI, ALEXIA!!! Sa ii faci pe ai tai fericiti si succes la nazbatii!!!
Unde e intalnirea din parc? Am veni si noi...in parcul Tabacariei?
Am intarziat in parc...tre sa fug, scriu later!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!

Sa fii sanatoasa si frumoasa si sa ai noroc in viata.

Crix, sa-ti traiasca domnisorica si sa-ti aduca numai bucurii.

Va pupam pe toate.
Caty si Dinu.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La multi ani ! Alexiei! Crix sa iti traisca fetita sa fie sanatoasa si fericita toata viata!! E o racusoara la granita cu leul, deci e si racusoara si leioaca.
Tu ce mai faci tot cu alergaturile ca nici nu mai ai timp sa ne citesti, nu?
Cornelia pana la cat ati mai stat aseara in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Oana, nu am stat mult ca maria era dupa vaccin si ma gandeam sa nu faca febra. Din fericire, nu a avut nici o reactie. In schimb, a facut un circ in parc la leagane, nu mai vroia sa plece si dupa ce am luat-o cu forta, tot spre leganele tragea. Avem si acasa, dar mai mult de 5 minute nu vrea sa stea in leagan. In parc e mult mai frumos...

Roxi, stau cu tel. la indemana .

Tatiana, am vazut si eu pozele de la baita. Scumpica tare Bia. Pupici!

Stiti ceva de Galarina?

In parc, noi nu stim niciodata daca ajungem sau nu, dar daca pana maine stabiliti ceva, dau si eu un semn sambata.

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

La multi ani Alexia !!! La fii sa natoasa , fericita .....tot ce imi doresc eu pentru copilul meu iti doresc si tie . Iar tie mamica iti urez sa te bucuri de ea si sa ai putere sa o cresti frumos !!
Fetele, mor de ciuda ca nu am putut veni si noi dar ... pe scurt : am ramas fara calculator , fara bona ,fara sot , asteptandu-mi fratele care venea de la Tulcea cu niste clienti pe la 12 si a ajuns la 6 ...si bebe care a adormit urland pe la 2 . Asta e poate ne vedem alta data ...pentru ca vreau si au sa va cunosc . V-am vazut in pozici si sunteti mortale .

Roxana si eu am comandat exact aceasi mobila de domitor si de living , se pare ca avem acelasi gusturi .

Tatiana , bunica mea m-a invatat o smecherie , sa ii tasnesc in ochisori bebelinei , laptic de al meu . Si eu asa am facut de cate ori aveam probleme , si cand nu aveam probleme din cand in cand ca sa ii curat ochisorii . De fiecare data m-a salvat , si atunci cand ii curgea si atunci cand erau rosii .Explicatia e simpla , lapticul nostru e si antiseptic .

Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Sal'tare!

La multi ani,fericiti,sanatosi si norocosi,Alexia!!!
Cristina sa-ti traiasca puiu, sa fi fericita si implinita alaturi de ea si sa-ti aduca cel putin aceleasi satisfactii care le am eu acum cu Anduta!
Fetelor ma opresc fostele educatoare si ma intreaba de ea. Cand le raspund ce face cu scoala imi spun ca nici nu se asteptau sa fie altfel decayt prima pe clasa. Dr. pediatra incontinuu mi-o lauda.Vecinii la fel. Mama ,mama ce ma laud...m-am umflat toata in pene!Da' cioara.....
Tatiana sunteti deja mari! E cumintica la baita? Ai paturica ca a noastra...sic!Mai pune poze.
Am facut analizele.Am fierul f.f.mic 28 si minim este 40, dar curios hemoglobina e bunicica 12,6. Calciu in schimb e 8,4, si ma miram de ce imi cade parul smocuri,smocuri....
Am avut ceva emotii...cand mi-am facut azi testul sde sarcina...ca vin cam rarut rushii la noi daca alaptam. Si.....EVRIKA! Nu sunt insarcinata, dar in felul asta m-am hotarat sa-mi pun sterilet ca n-am nici un control fara......rushii!
Pupici tuturor!


Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Sa fiti sanatoase si inconjurate de dragoste, Alexia si Cristina, la un an de la marele eveniment! N-a fost cel mai greu si cel mai frumos an din viata voastra?
Sinzi, ai uitat sa ne spui unde gasim placintele ales irezistibile, sau salata de fructe de mare...
July, cum s-a comportat Tea pe drum, in masina? Si noi am da o fuga la munte, dar fii-mea se plictiseste repede si ma doare gura tot spunind la minciuni cele 30-40 de minute cit dureaza, de pilda, drumul pina la Neptun sau altundeva pe litoral, unde mergem mai des.
Rox, eu am fost asa nerabdatoare sa nasc, incit am pacalit-o pe doctora si i-am spus un DNP mai avansat cu vreo zece zile. Colul era beton, dar dupa doua tusheuri mai energice am pierdut dopul gelatinos. M-a "spintecat" la citeva ore dupa, abia asteptam sa-mi vad odorul. Sigur, la tine ghindu o sa fie "factoru' de decizie", desi, daca vrei, poti recurge si la stimulente de grabeala. Eu zic sa-l lasi totusi sa vina cind vrea el, sa fie de la inceput un barbatush caruia i se incurajeaza initiativa.

gabi & alisia (22 luni)

Mergi la inceput