Mamici din Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca, si noua ne pare rau ca nu ati ajuns....dar nu te supara, data viitoare.
Tania, lauda-te mama, ca asa si trebuie, cu asa o fata constiincioasa...sa ii calce si Bibitza pe urme!!! buna ideea cu steriletul, scapi de o grija....mare de tot. (sau vreti un baiat totusi? )
Liz, inca nu sunt nerabdatoare...azi totusi mi-am facut bagajul ca ma stresa toata lumea cu el. dopul nu l-am perdut (ca n-oi fi asa nesanatoasa sa nu imi dau seama) si nu am contractii neam, apa niic gind sa se rupa...pe doctorita nu poci sa o pacalesc ca ma stie ca pe apa. asa ca oricum stau pina miercurea viitoare cind ma duc la control. oricum daca e colul asa beton de tare....degeaba ma tot controleaza ea ca tot trebuie sa imi induca nasterea. iar daca tot ramine asa, cu inducere, mai bine e cit mai aproape de DPN.
de Cristina nu stiu nici eu nimic, ai sa ii dau un sms.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Sinzi, am intrat azi la agentia Tarom de linga lic.Mircea si acolo au si o filiala AVIS. Am luat pentru tine un fluturas cu oferte. Iacata primele trei, restul sunt mai bengoase si se apropie de suta sau o depasesc:
Opel Corsa 1.2 - 53 EUR/zi
Ford Fiesta 1.4 - 62 EUR/zi
Ford Focus 1.6 - 70 EUR/zi


gabi & alisia (22 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Cristina , La Multi Ani Alexiei, sanatate, noroc si multe-multe bucurii de la ea !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multam mult Lizuca...am sa ma interesez si eu in curand...pe caldura asta deocamdata stam la racoare sau sub vre-un pom in parc...
Placintele le-am luat de la Cuptorul de Aur (sau cu placinte) din Mamaia, salata de fructe de mare de la OnPlonge Jr, si gogosile de la American Donuts...
Azi saracie...o supa rece de castraveti si atat!!! Cu gheata! Sper sa ma tina pana diseara...
Roxa, ti-am spus eu ca il tii pana in aug? Eu sunt sigura ca nu vrea sa iasa pe caldura asta in iulie!!! Daca il faci pe 2 aug va fi in aceiasi zi cu fratele mamei! DAr mai bine il faci pe 3 sau 1!!! Nu ca Florin (fratele mamei) nu ar fi simpatic dar e asa plicticos si capoooooooos!!!hehehe!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi mamasimpatica esti....si eu m-am gindit la 3, ca pe 1 e duminica iar pe 2...nu imi place mie ziua. dar daca i-o placea lui....nu am ce face, nu?
mmm, gogosi....cum sunt alea pe care le-ai luat tu? mie imi e dor de niste gogosi adevarate de dunkin...dar in romania nu mai sunt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

Liris, asta iarna am vazut rochite mai de ocazie la Tomis, la Crido Kids. Ma gandeam sa-i iau ceva de revelion, dar am renuntat la ideee. Erau cam scumpe. Pt. mot i-am luat rochita de la Casino, Mamaia, unde sunt 3 magazine cu hainute dragute, dar eu i-am cautat ceva mai de domnisorica, nu foarte potrivite pt. botez. Cand mai ajung prin zona, ma uit sa vad si rochite mai involanate.




multam Cornelia!!!

La multi ani Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

"LA MULTI ANI!",Alexia.Sanatate si copilarie fericita!
ptr.o floare.
Parintilor,voua putere ca s-o cresteti!

Liris,rochite mai rasarite gasesti si-n Centru langa Sala Sportului,este un magazin chiar pe Tomis,Odisee.Numai ca preturile sunt cam piperate.Subscriu la ce-a zis Cornelia,lucrurile deosebite sunt aduse de-afara.Daca vrei ceva,gen sport,gasesti si-n Buc.,magazinele "Z"(ale Andreei Esca).
Roxa,adica sa-nteleg ca ti se va induce nasterea?Iti pregateste colul inainte cu-o zi?Profita de zilele care ti-au ramas cand Ghindu'nu-ti face program.Doamne,ce-o sa ma mai odihnesc eu la urmatorul, cu vreo cateva luni inainte...Dr.Asan este super si ptr.ca te va supraveghea dupa nastere.Doar ca vorbeste putin cam stalcit romaneste,mie asa-mi face impresia.Intotdeauna trebuie sa fiu f.atenta cand zice ceva ca sa-nteleg.Impresia tuturor.In rest,de nota 200.Chiar uitasem de el.Este printre putinii fara fitze.
Lizuca,am plecat la drum dupa masa de pranz,asa ca am si dormit pe drum.In rest,a stat cuminte in scaunel,i-am dat un pix in mana si s-a mazgalit pe unde-a putut,picioare,maini,pantofi(daca vrei n-o lasi),mi-a facut mie unghiile,mi-a desenat contur la ceas,am facut si 2 mici popasuri(sa mancam,noi,evident).Pe ea n-am stresat-o cu mancatul,i-am dat ce-a vrut,biscuiti,sticks-uri,lapte.Nu moare o zi.Teo in Constanta ne omoara in masina,n-a vrut pana acum deloc in scaunel,sta numai intre banchetele din fatza sau pe suportul de pahare de pe bancheta din spate.Sotul meu a fost hotarat sa n-o lase sa coboare din scaun,cand vezi ca se plictiseste opriti,va relaxati dupa care reluati drumul.Noi am facut pana la Valea cu Struti vreo 9 ore.Eu zic ca cel mai important este sa porniti la drum aproape de ora de somn,in care puteti merge cu viteza,dupa care opriri mai dese.Si noi am avut oarece emotii cum se va comporta,stiind cat de agitata este,dar ne-a facut o surpriza de zile mari!Iar faza cu statul in scaunel l-a dat gata pe ta'su.Merita sa plecati macar cateva zile,mai iesi din rutina,sfatul meu este sa va duceti undeva unde nu gatesti tu,altfel n-ai facut nici o halvitza.Daca vrei iti pot da telefonul unei doamne din Moeciu care are pensiune,gateste ea,f.curat,cu baie in camera(f.important),are leagan ptr.copii in curte,unde probabil ca vom merge si noi data viitoare.
Tatiana,si eu stiam ca laptele de mama are efect antibacterian .Probabil a facut o stafilococie luata din spital.
Larular,Doamne da'scumpa este bebica voastra!
S-a trezit!

Pup,July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

CE program are magazinul Tomis?
Mai exista magazinul acela de incaltaminte din spatele Tomisului?
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

de afara cine aduce , probabil nu sta-n Olanda.
eu aici am dedicat o dupa-amiaza numai rochitei, am mers la Haga, ca eu stau mai la tara aici...intr-un orasel micutsi oferta-i si mai nasoala...
ce-am gasit erau chestii sport , nimic din ce-mi imaginez eu sa fie puiul asta imbracat la botez.

daca era bebelus : un costumas si gata , dar e mare , e mai greu ...

multam , oricum am notat tot ce mi-ati spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Am facut tarta: dezastru. Totul mergea bine (logic, e usor de facut, traiasca robotul de bucatarie!) pana m-am gandit eu sa improvizez si am pus in loc de branza, mascarpone. Totul bine si cu mascarpone, doar ca nu am avut suficient si am completat cu branza, asa ca s-a taiat. Am invitat-o si pe sora mea, la desert, care mi-a spus ca ar fi fost f. buna daca nu era taiata . Mai astept vreo sapt. sa-mi revin pt. ca orgoliul meu de bucatareasa a fost ranit si mai incerc.

Pt. ca tot se tin lant ghinioanele de noi, Doru, care acuza de ceva timp dureri de spate, a reusit, in sfarsit, sa ajunga la medic si are hernie de disc. Acum face fizioterapie la Eforie Sud si i-a spus ca spera sa nu fie cazul sa ajunga la operatie. Ieri radeam putin de el ca mi-a zis ca are discopatie lombara si mie nu imi suna a afectiune serioasa, dar acum chiar sunt ingrijorata. Merge la dr. Nicolae la sanatoriul din Eforie Sud. Ce stiti de el?

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput