Cu incredere, spre Canada! (9)

Cu incredere, spre Canada! (9) | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Gata Donia am schimbat steguletzul:))) Mi-a fost foarte frica dupa cum v-am spus ca o sa-mi fie..pana la Budapesta am strans-o pe vecina de mana..:) dupa ce am schimbat avionul au mai trecut emotiile si vazand un peisaj foarte frumos mai uitam de emotii..:) Cand a aterizat avionul am inceput sa plang de cat stres cred acumulasem.
Cum este Canada vazuta ''la cald '' ca sa spun asa...este MARE ..nu puteam sa-mi imaginez de la ''fereastra'' mea din Romania cum va fi Canada :) Acum deja incep sa ma mai obisnuiesc pe aici , sper sa capete contur totul.
Va pup si ma bucur ca va am, Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Va multumesc din suflet de sfaturi, dragi prietene.
Fetele din Toronto, stiti ceva despre targurile care se tin intre mamici? "mom to mom" parca?! Prietena mea din To ma va caza in primele 2 saptamani la ea si ar trebui sa achizitioneze inainte de aterizare un patut si un car seat pentru Deea. A auzit ceva si despre aceste targuri, puteti sa-mi dati vreun sfat?

Merci,

Daisy

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Romaria, bine ai venit. Acomodare usoara si asteptam impresii. Eu sunt tot in Toronto, daca te pot ajuta cu ceva o s-o fac cu mare placere.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beu spune:

Miti 2004 subscriu cu totul la ceea ce ai scris .In plus nu stiu unde a vazut Ira atata curatenie ca eu nu am deloc impresia asta (este opinia mea nu dati cu pietre).Cand va vedea si sistemul sanitar cum functioneaza cred ca enuziasmul de inceput va scadea un pic.In rest felicitari celor care au ajutat-o este mare lucru sa nu cauti si sa bati singur caile intortocheate ale inceputului intr-o tara straina.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Multumesc Corina...
Incerc sa ma acomodez...Sa va spun patanie ieri..:))- asta apropo de impresii:)))
Ieri pe la 2 incepe alarma de fum sa tiuie in disperare si eu stau linistita ca m-a educat sotzul meu sa nu ma sperii
ca trece. Stau si stau si astept si nimic tiuia de inebuneam aici ..da-i si miroase pe colo pe dincolo ..nimic, nu mirosea a fum...si am un miros fetelor:)) Si ce ma gandesc eu ia sa deschid usa sa vad ce e..ufff ce sa vedeti la capatul culoarului coborau in graba niste fete. Offf sa te ti mi-a inghetat sufletul in mine si picioarele nu le mai simteam. Dai ia cheia tremurand incuie usa si tuleo pe scari ca disperata , scap cheile le i-au si dai si dai de la etajul superior...la un moment dat urca un tip calm citind ziarul..nu mi-am dat seama la cat de disperata am fost ca daca era ceva si ala se panica:)) Si ajung jos intr-un final ''moarta de frica'' erau 3 masini de pompieri si era cred o simulare ceva. Dar nu pot sa va spun frica si era ceva de genul : Bine ai venit in Canada'' :)))))
Cam astea sunt impresii de inceput.
Daca mai suna acum stiu..:)))) Nu cobor nici rupta
Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Ira, multa bafta in continuare!

Romaria, bine ai venit in Canada si multa bafta si tie!
Si la noi in bloc porneste destul de des alarma de incendiu (cauza ar fi, din cate am inteles eu, ca mai lasa unii vecini usile dinspre hol deschise cand gatesc! ). Mie mi-e teama insa sa nu traim povestea cu lupul. Cum aici sunt case/blocuri din lemn...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Su eu am avut o patanie cu alarma de incendiu. A inceput sa sune infiorator pe la 7 dimineata, inca dormeam, asa ca m-am trezit buimaca, nu stiam ce sa fac, sa imbrac copilul, sa ma imbrac pe mine, ma gandeam ca ar trebui sa merg la toaleta si sa ma spal pe ochi, ca doar n-o sa ies din casa nespalata... Tot gandindu-ma si alergand ca o gaina beata, s-a oprit alarma. M-am uitat la TV pe programul cu camera video de la intrare si am vazut vreo cativa vecini care stateau linistiti la taclale, asa ca m-am calmat si eu.
Dar vorba Laurei, nu stau prea linistita nici eu. Imi povestea un prieten ca a vazut un bloc de lemn arzand si spunea ca s-a aprins imediat totul, nu e de glumit. Trebuie sa-mi fac o strategie de parasire a apartamentului rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Offf acum chiar ca ma sperii rau, eu sunt tare sperioasa. Stiu dar cum sa iesi mai repede decat pe scari si eu stau si sus la 9.
Acum sunt chiar speriata sper sa nu se intample nimic Doamne fereste.
Va pup, Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Romaria, exerseaza bunjee jumping
Hai ca glumesc, dar daca stai la etajul 9, inseamna ca blocul tau nu e de carton, ci de beton, asa ca n-o sa arda ca o faclie.
Al meu e de carton, asa ca stau mai cu grija, cand imi aduc aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Ira si Romaria - bine ati ajuns in Canada! Sa va fie drumul lin si plin de succese! Ma bucur ca va place si nu sunteti dezamagite la prima vedere.
Acu vreau si eu sa va intreb pe cele in cunostinta de cauza... Noi am primit luna trecuta cam pe 23, o scrisorica de la ambasada in care ne spunea ca nu putem avea interviul in Bangkok (cum am cerut) si ca tre' sa mergem in Hong KOng (la o adresa data). Ne cereau sa le raspundem cat de repede putem daca suntem de acord cu asta sau nu. Le-am raspuns in ziua urmatoare ca DA (evident) suntem gata sa venim in Hong Kong cand va fi interviul.
Actele le-am depus in mai pe 24 si in scrisoare ei spun ca au inceput procesarea dosarului nostru pe 29 mai.
Din experientele voastre, stiti cam ce urmeaza si cat mai e pana la interviu? Noi cautam zilnic in cutia postala (cei de la Hong KOng lucreaza cu posta - noi scriem fax sau E-mail dar ei raspund doar prin posta) in speranta ca ne vor chema cat mai repede la interviu.
Mai e cineva in Montreal sau in zona Quebec care a avut interviul in alta parte decat Bucuresti? Sau ati auzit pe cineva? Ne-ar interesa asa o experienta...
Multumiri,
Mamamariana

Mergi la inceput