Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)
Raspunsuri - Pagina 3
thalia spune:
Depinde , de voi incearca intai fara zahar si daca ceva nu raspunde asteptarilor voastre pui si putin zahar.
noni930 spune:
Exista cumva un topic despre muraturi? Eu nu l-am gasit.
M-am interesa castravetii murati in saramura, pentru vara.
Multumesc.
Marianar spune:
quote:
Originally posted by noni930
Exista cumva un topic despre muraturi? Eu nu l-am gasit.
M-am interesa castravetii murati in saramura, pentru vara.
Multumesc.
aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13975
..gasesti o reteta postata de mine - e pt iarna -(pt. vara - folosesti doar castraveti, marar, usturoi, boabe de piper si saramura)
Noi suntm la al treilea borcan (de 5 l) din vara asta
noni930 spune:
Multumesc, Marina.
Poti, te rog, sa pui link-ul si la Index subiecte.
Acusi vine toamna...
Irimell spune:
Exista pe undeva reteta de galusti cu prune?...tare m-as apuca sa fac, dar stiu de pe vremea cand imi facea bunica ca nu e chiar asa de simplu...
Sanatate si de toate,
Irimell
Marianar spune:
quote:
Originally posted by Irimell
Exista pe undeva reteta de galusti cu prune?...tare m-as apuca sa fac, dar stiu de pe vremea cand imi facea bunica ca nu e chiar asa de simplu...
Sanatate si de toate,
Irimell
aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13947&whichpage=14
elena_oona spune:
quote:
Originally posted by slakje
Daca stie cineva cum se face sucul acela pentru salata de ardei coptzi va rog frumos.
Sarumana.
Alina.
Eu fac asa ardeii copti:
-coc ardeii pe plita sii curatz de coaja dupa aceea,si tai putin in parteade jos(sau ii despic putin)
-Ii las pe un dog sa se scurga putin de uleiul ce-l lasa
prepar sosul:
-1/2 lingurita zahar le frec cu 2 linguri mari de otet pana se dizolva putin zaharul.Adaug 1 lingura ulei si completez cu putina apa.Daca ai mai multi ardei dublezi cantitatile.
Nu pune prea mult ulei ca sunt prea uleiosi dupa aceea
-se pun ardeii copti in sos lasandu-i aprox 5 min sa se patrunda sucul in ei.
pofta buna si sper sa-ti placa
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)
Irimell spune:
Tot eu cu galustele cu prune...Pe aici nu gasesc pesmet si nu stiu cum se face. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc mult,
Irimell
elena_oona spune:
[quote]Originally posted by Irimell
Tot eu cu galustele cu prune...Pe aici nu gasesc pesmet si nu stiu cum se face. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc mult,
Irimell
[/quot]
Mama mea cand nu avea pesmet la indemana,faramita miez de paine mai tare (paine care se poate faramita miezul) si-l prajea in putin ulei sau unt.apoi adauga zaharul.....
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)