Oare el este?
V-ati gandit vreodata ca barbatul de langa voi nu este ceea ce v-ati fi dorit (visat)? Desi il iubiti si este cel mai important om din viata voastra...v-ati pus vreodata intrebarea ca poate nu este el omul ce v-a fost destinat?
Eu incerc sa gasesc raspunsul la intrebarea asta...insa din cate vad..cu cat ma gandesc mai mult...cu atat mai mult rau imi fac. Sunt fericita in relatie, am un barbat de milioane de euro dar in ultima vreme ma intreb daca el este.
Nu imi doresc si nici nu mi-as dori niciodata sa fiu cu altcineva..dar...oare era altcineva menit pentru mine?
Raspunsuri
Nally spune:
Eu nu am astfel de dileme! Eu sunt fericita cu omul meu si nu imi mai pun intrebarea daca ar mai fi fost altul care sa ma faca fericita cum sunt acum sau mai mult!!! Daca este... ghinionul lui ca nu m-a gasit mai devreme!
Daca esti fericita nu te chinui sa te intrebi daca puteai fi si mai fericita. Intotdeauna exista loc si de mai bine... eu ma multumesc cu ce am si nu ma mai caut in plama de ce nu am....
Sa auzim numai de bine!
Pupici!
Nally si Sebastian
Roxana_G spune:
Eu stiu ca barbatul de langa mine este perechea mea. Daca mi-a fost destinat sau nu? Probabil ca da. Oricum sunt fericita ca ne-am intalnit, ca ne iubim enorm dupa 10 ani impreuna, si ca impreuna am cladit si cladim ceva.
Nu e drept si nici realist ca la fiecare lucru marunt care ne deranjeaza sa ne intrebam daca este el cel menit sau nu. Era un banc odata cu femeia nemultumita care ajunge la etajul 5 si nu ramane cu nimic. Evident orice femeie viseaza sa intalneasca perfectiunea. Se intampla uneori chiar sa piarda adevarata iubire cautand sa gaseasca ceva ce numai in basme exista.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
ralucami spune:
Nici eu nu imi pierd timpul cu astfel de intrebari! Daca esti cu adevarat fericita nu cred ca are rost sa te framantzi cu asemenea problema. Asta doar daca te caracterizeaza un puternic sentiment de autoflagelare Sa te intreb ceva: daca prin absurd ar veni cineva la tine si ti-ar spune ca barbatul care este acum langa tine si despre care tu spui ca este "de milioane", de fapt nu itzi este menit, deci in concluzie ar fi cazul sa te despartzi, tu ce ai face? Nu i-ai rade in nas celui care ti-ar cere asa ceva? Nu ti-ai spune ca treaba asta cu a fi/ a nu fi menit e o mare prostie? Si de fapt cine hotaraste ca X este menit pt Y sau Z nu este menit pt W?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
alexa spune:
Nu, eu nu m-am intrebat niciodata. Intotdeauna am stiut ca el este cel sortit mie.
Daca iti pui aceasta intrebare cu siguranta se intampla ceva in subconstientul tau. Daca esti fericita de ce sa ai dileme?
rachel owen spune:
„Eu încerc să găsesc răspunsul la întrebarea asta” spui tu. De ce? Te-ar face mai fericită răspunsul? Care? Pozitiv sau negativ? Nu cred că există cineva PREDESTINAT. Nu cred în predestinare. Pot să cred că Dumnezeu ne-a ajutat să ne întâlnim, că ne-a dat binecuvântarea Lui si că ne ajută să avem o căsătorie fericită, dar nu că ne-a fost scris de la începutul începuturilor să fim împreună, si că orice am fi făcut, tot împreuna am fi ajuns. Sotul tău e omul pe care l-ai ales, pe care probabil că îl iubesti, cu care ti-ai construit o familie, o casă, cu care sper că vrei să rămâi toata viata. Ce rost are această întrebare? Vrei răspuns? Pot oare eu să ti-l dau? Sau alte fete de aici? Tu stii cel mai bine cu cine trăiesti în casă, si dacă e ’’un om de milioane’’, bun, harnic, blând, iubitor, pe care te poti baza, atunci îti dau cuvântul meu că nu există cineva mai bun pentru tine decât el.
Dacă mi-am pus acestă întrebare? DA! Din păcate da… Sau poate că am pus-o sub alte forme. Am avut o perioadă probleme din cauza fostei lui sotii, si m-am întrebat dacă nu cumva am gresit că m-am căsătorit cu el. Si tot eu am găsit în mine răspunsul. NU! Nu am gresit cu nimic! E omul pe care îl iubesc, care mă iubeste, si împreaună facem ca familia noastră să fie fericită. Si este! Atunci? Dacă am probleme nu mă lupt cu omul de lângă mine, cu care ar trebui să fiu unită în rezolvarea problemelor, ci mă lupt cu problemele, ca să le rezolv(-ăm). A durat un timp până am realizat ce înseamnă să fiu măritată, dar acuma Dumnezeu cred că m-a luminat. Si stiu că vom rămâne împreună toată viata asta, (si sper că si cea viitoare) si că nu ar exista cineva mai potrivit pentru mine decât el !
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
Yasmin spune:
niciodata! dar niciodata. sunt absolut ferm convinsa ca el este singurul om pe lume care ma completeaza asa cum o face. cu toate lipsurile sau dragalaseniile lui, el este lumea mea. nu vreau sa fiu rea, cred ca la un moment dat poate sa iti treaca si intrebarea asta prin cap, fara sa insemne nimic. dar daca intrebarea asta iti face rau, (uite acum ca ai ridicat subiectul, mi-am pus si eu aceeasi intrebare si asta m-a facut si mai fericita) mi-e teama ca ai un prag greu de trecut. iti doresc sa il treci cu bine si sa poti fi fericita cu omul de langa tine
(na, ca am repetat cuv 'intrebare' de 15 ori)
http://community.webshots.com/user/yasmintarakci
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro/
casandra spune:
Cred ca daca te-ai casatorit cu el, l-ai dorit, nu? Daca ai visat la cineva cum este el, nu stiu, poate ai visat la un barbat perfect. Perfectiunea nu exista, toti avem calitati si defecte, depinde daca atunci cand tragi linie si aduni, obtii plus sau minus.
Nici eu nu cred in predestinare, cred ca exista conjuncturi favorabile sau nu, dar alegerea intotdeauna iti apartine. Bunica-mea spune ca Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in sac.
buli spune:
nu m-am gindit niciodata!
il iubesc, ma iubeste - ne bucuram unul de altul acum
mi-l imaginez la 80 de ani, capricios, uituc si un pic reumatic si il iubesc si asa.
so ... asta e!
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
MLDiana spune:
Tu zici ca esti fericita ,dar daca esti in dilema inseamna ca ceva nu merge in relatia voastra.Poate ca nu este la inaltimea astepatrilor tale.MAI gindestete sau lasa timpul sa le rezolve pe toate.
Lidia ,Tiara si David D.
Cristina_C spune:
Lumea e mare si posibilitatile de combinare intre oameni sunt aparent nelimitate. Asa ca e posibil sa existe undeva, mai aproape sau mai departe, chiar mai multi barbati cu care ai putea fi compatibila. Diferenta este ca, atunci cand intalnesti un astfel de om si ajungi sa-l iubesti nu te mai intereseaza cum ar arata viata ta cu altcineva, nici macar ca fapt divers. Eu zic sa te gandesti mai bine ce te face sa-ti pui intrebarea asta "in ultima vreme".
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C