Oare el este?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Eu cred in detin si cred cu tarie ca nimic din ceea ce ni-se intampla nu-i pur si simplu intamplator...pentru ca stiu ca el este destinul meu...
Uneori l-am alungat din gandurile mele, m-am razvratit si i-am vazut, sau poate doar i-am gasit(!)defecte , unele utopice, altele reale...uneori ma enerveaza si-mi vine sa-l strang de gat, alteori mi-l-as implanta in piele...alteori rad , alteori plang cu sau din cauza lui, da` cu cat ma gandesc mai mult cu ata realizez ca nimeni nu-i ca el, ca nu exista (pentru mine!) altcineva, nici mai bun, nici mai rau, pentru ca el este , noi suntem o singura viata.
Sigur ca in fiecare exista uneori controverse, ganduri, temeri, dar daca te iubeste, daca ti-e alaturi cand ti-e greu , daca vezi in ochii lui dragoste, daca e bun si bland cu tine, nu cred ca altcineva in locul lui ar putea fi "pentru tine".
Iti doresc sa nu te mai gandesti si pur si simplu sa te bucuri de fiecare clipa cand iti e alaturi.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Draga Andreuta, asta este o intrebare la care nici o nevasta fara indoieli nu-ti va putea raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmacoma spune:

andreuta sa stii ca eu inteleg perfect ce spui......
fara suparare.....am intalnit atatea femei care spuneau "mi-am gasit jumatatea...sotul meu este" si apoi veneau la serviciu cu ochiul umflat.
Mi-e sila......
fara suparare

inca o data andreuta....eu chiar stiu si inteleg ce spui

"podurile din madison county" va spune ceva fetelor?

niciodata sa nu spuneti niciodata...poate doamne-doamne va arata intr-o zi dupa 30 ani de casnicie care e cu adevarat jumatatea voastra....atunci mai vedem

sper ca nu am fost inteleasa gresit

pup iu

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Eu sunt convinsa ca EL este jumatatea mea.Il iubesc de 12 ani,ne-am cunoscut cand practic eram niste copii si am invatat sa iubim impreuna.
Nu mi-am pus niciodata intrebarea asta,stiu doar ca il iubesc mai presus de orice si ca si el ma iubeste.

Va doresc la toate sa aveti numai bucurii,sa iubiti si sa fiti iubite.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Si eu cred in destin, dupa cateva esecuri in viatza nu credeam ca se va mai intampla nimic bun...si dintr-o data primul cuvant rostit de el m-a facut sa tresar, l-am iubit din prima clipa, am stiut imediat ca el este....pur si simplu am simtit asta.

Sper sa nu vin cu ochiu' umflat peste 30 de ani
Nimic nu este intamplator.
Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Destinul ti-l faci singura.
La momentul respectiv ai impresia ca este idealul pentru tine, dar ideile, parirerile se schimba in timp si apar alte pretentii si apare acel OARE EL ESTE?.
Eu am ales ce mi-am dorit, si la momentul respectiv ca si acum cred ca este omul perfect pentru mine.
Dar nu se stie niciodata cum se pot schimba parerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arisa_alina spune:

Draga Andreuta,te inteleg perfect ce vrei sa spui.Pe toata perioada casatoriei mele,au fost momente in care imi puneam aleeasi intrebare cu toate ca eram fericita.Traiam cu frica de momentul in care vom ajunge sa divortam,stiam ca asa se va intampla si asa s-a intamplat.Si acum iteleg ca nu a fost barbatul care il doream sa fie, cu toate ca il iubeam din toata inima mea si si acum il mai iubesc,dar nu este el cel pe carew mi-l doresc.Ar fi fost prea frumos sa fie el.Dar dragostea este oarba si in fond si in definitiv nu este nimeni perfect.Dupa parerea mea,ori ramai cu actualul ori cauta -ti pe cel care este barbatul visurilor tale.SUCCES

Sakamoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Fetelor cu cat va ganditi mai mult la diverse lucruri negative, cu atat mai multe se vor abate asupra relatiei voastre. Eu zic sa traiti din plin fiecare secunda de iubire si nu va mai tociti creierii cu lucruri care nu au sens, ce va fi o sa vina, nu trebuie sa grabiti voi. Eu una nici nu-mi imaginez viata fara sotul meu si simt in fecare por al pieli mele si in fiecre coltisor al inimi ca el este alesul si ca vom imbatrani impreuna cu rele si bune. Va pup si sa va dea Dumnezeu fericre alaturi de sot, toata viata!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nu pot sa nu-mi pun si eu aceeasi intrebare" "oare el este acela?"
Nu e primul barbat din viata mea si avem o relatie reusita. Poate sunt eu prea pretentioasa, poate astept prea mult de la el, poate cred ca exista perfectiunea?
Nu stiu de ce dar, in adancul sufletului, desi il iubesc, parca nu sunt sigura de viitorul relatiei prezente.
Nu e nici plictiseala, nici neincredere doar... credeam ca relatia perfecta care sa duca la casatorie este altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Frumoase declaratii de dragoste,fetelor,oare sotii vostrii stiu ce simtiti voi pt. ei?Andreuta cred ca trebuie sa afli in primul rand ce anume te face sa-ti pui aceasta intrebare!Si de acolo poti incepe cautarea raspunsului.Succes!

andrei

Mergi la inceput