Poate un om sa arunce 4000 USD?

Poate un om sa arunce 4000 USD? | Autor: karmacoma

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, am si eu o problema si sunt confuza rau...nu stiu ce sa mai inteleg. Am sa va povestesc ce mi s-a intamplat si poate ma luminati voi.

Acum o luna si jumatate am avut niste probleme financiare in valoare de 4000 USD, bani care trebuiau sa rezolve ceva si nu s-a intamplat...i-am pierdut in final. O firma din alt oras imi oferea acesti bani in avans urmand sa mi-i opreasca lunar daca ma mutam la ei. Atunci m-am gandit ca e singura mea rezolvare si incepusem oarecum demersurile pentru plecare. Intr-una din zile in timp ce stateam pe un site, m-a apelat un barbat. Un barbat de 44 ani, vaduv cu doi copii,roman situat de 15 ani in California, un barbat aratos si din discutiile pe care le incepusem parea barbat serios. Doua zile la rand am discutat pe yahoo messenger despre tot felul de chestii: familie, locuri, idei, conceptii, generalitati intr-un cuvant. A treia zi i-am spus ca ceva timp nu am sa mai intru pe net ptr ca urmeaza sa ma mut din oras si dureaza pana imi trag cablu de net acolo unde ma mut. El m-a intrebat de ce ma mut si eu i-am spus. In doua zile mi-a dat 4000 de dolari fara vreo pretentie de inapoiere.
In urmatoarele saptamani m-a sunat in fiecare zi, mi-a trimis o camera cu aparat foto ca sa-i fac poze pe oriunde ma duc apoi spunandu-mi ca in iunie vine cu copii in tara si vrea sa ne intalnim sa mergem cu totii la munte...prin tara. L-am vazut pe web cam si pe fiica lui mai mica care-mi facea desene si mi le arata pe camera. Totul era foarte frumos....imi placea tipul..chiar foarte mult. El imi spunea mereu...o sa fie bine ai sa vezi....imi spunea deja dupa trei saptamani de vorbit zilnic ca s-a indragostit si ca sunt a lui.
Intr-una din zile cand vorbeam pe YM el mi-a spus ca lipseste putin ca are ceva treaba. Atunci am simtit ca nu e asa si am rugat un amic care era on line si care avea un nick ambiguu ca nu-ti dadeai seama daca e fata sau baiat sa-l apeleze. A facut-o si i-a raspuns. El era acolo, vorbea chipurile cu o femeie dar pentru mine era plecat. Experienta asta am repetat-o...la fel s-a intamplat. Vorbeam ce vorbeam apoi dupa un timp spunea ca are treaba si ca pleaca dar el era acolo si statea de vorba cu dumnezeu stie cine. Dar continua sa ma sune si sa-mi zica ca ma iubeste. In cele din urma i-am scris si i-am zis in multeeeee cuvinte. El m-a lasat sa ma agit ca nebuna si mi-a raspuns : " vorbim despre tot cand te linistesti". A trecut o zi....inca nu am discutat. Intrebare: ce credeti voi? Si-a batut joc de mine? Dar e vorba de atatia bani....oare trimite oricui,oare nu conteaza banii astia? Oare s-a plictisit? Problema este ca mie imi pasa de omul asta si nu-mi dau seama unde am gresit. Ajuati-ma cu parerile voastre.

va sarut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

daca e adevarata povestea ta, ar trebui sa-i acorzi putzina credibilitate, la fel cum ti-a acordat si el tzie, trimitandu-tzi banii care-ti trebuiau. Poate vorbeste cu un prieten, o ruda, o prietena, nu-l acuza inainte de a sti ceva.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmacoma spune:

povestea mea este adevarata ca altfel nu ma trezeam vorbind aiurea...dar problema e ca aceasa intamplare s-a repetat adica el era acolo raspunzand tuturor dar ptr mine fiind plecat.
In "relatia" noastra nu s-a pus problema ca nu are voie sa vorbesca si cu altele sau eu cu altii.
Dar totusi sa ma lase sa stau sa il astept cateva ore pana chipurile se intoarce....sa astept pana noaptea tarziu (la el fiind zi)stiind prea bine ca ma trezesc foarte de dimineata sa plec la serviciu mi se pare o chestie nasoala.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Draga mea, hai sa iti povestesc eu ceva... Nu stiu ce sa iti zic, oamenii astia nu sunt pe treaba lor, cel putin la concluzia asta am ajuns eu. Am o prietena buna in Ro, sa ii spunem X, care e divortata, are un baietel la scoala si la fel ca tine a cunoscut un tip din America ( mie frica sa nu fie acelasi ), sau poate asa sunt astia de pe acolo. A vorbit cateva zile pe net, ea de la un club, pentru ca lucrand la confectii si cu un baiat de intretinut nu avea net acasa, el ii spune ca sa indragostit ca o iubeste. Dupa cateva zile, ia trimis 500 $ , doar asa, sa aiba de cheltuieli si de atunci 500 in fiecare saptamana. A venit in Ro, cu verighete, cadouri, inele, coliere din aur alb, etc, a dus-o la sora lui sa o prezinte, a facut-o sa se lase de munca, chipurile cica o ia in America pe ea si pe baiat. Ia trimis bani multi, si-a bagat termopane, a facut scoala de soferi, si-a schimbat apartamentul, aici fiind vorba de zeci de mii de dolari, o tot ducea cu zaharelul, minciuni de te doare binla, un tampit de om, parerea mea bolnav saracul. Intr-o zi suna telefonul, se duce asta la tel si : Buna ziua doamna, sunt sotia domnului Y , el cica nu era insurat... asta sa cada langa tel. cu toate ca mirosea ea ceva... Asta ia zis ca e divortat dar ca ea nu poate accepta, a venit de sarbatori acasa sa comportat foarte urat si dupa 2 zile si-a facut bagajele si a plecat ca cica ea nu e o gazda buna, deci: OM NEBUN FRATILOR... sper sa nu fie aceeiasi persoana ...

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

spunei tipului ..ca daca te iubeste asa mult sa t faca un VPN-O CONEXIUNE INTRE CALCULATOARELE VOASTRE PRIN CARE TI SE PERMITE TIE SA VEZI MEREU CE E IN CALCULATORUOL LUI, CE FACE , CU CINE VORBESTE, CE FISIERE ARE SI LUI II PERMITE LA ORICE ORA SA VADA ,CE E IN CALCULATORUL TAU.
DACA FACE ASTA NU AI DE CE SA CREZI CA ARE CEVA DE ASCUNS
UN PUP.
ASTEP`T SA VAD ..CUM MERG LUCRURILE! BAFTA!
P.S PUNE SUB PRETEXTUL ..."SECURITATII CONVORBIRILOR VOASTRE"-SA nu se simta ..."lezat" tipul!
eu mi am cunoscut sotul pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Si eu cunosc un caz, tot american el. Prietena mea, divortata si cu o fetita. A primit mereu bani pentru diverse motive, ba sa-si schimbe computerul, ba pentru cheltuieli de intretinere a apartamenyului, sau pe alte motive (aniversari sau te miri ce).
A sosit in Romania, de 2 ori chiar, i-a marturisit ca a fost casatorit de 2 ori inainte. Au discutat de casatorie, totul parea pe calea cea buna, ca la un moment dat sa-i trimita un email in care ii spunea, ca sa o aduca acolo e mult prea complicat si el si-a gasit pe alta, dar ca el pe ea o iubeste. A continuat sa-i trimita bani ! Nu cunosc ce s-a mai intamplat in ultimele 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmacoma spune:

Deci dragele mele sa inteleg ca astia trimit banii asa la oricine? Adica pentru el 4000 USD nu a insemnat nimic? Adica reprezinta cat reprezinta pentru mine 1000.000 lei?
Inseamna ca sunt eu naiva si ca de fapt a fost doar asa o chestie...o investitie sa spunem pentru momentul cand el o sa vina in tara cu gandul ca cine stie.......dar fetelor eu nu sunt Ileana Cosanzeana si el m-a vazut...nu sunt o femeie care sa arate intr-un anume fel ca sa o platesti pentru diverse servicii. Cu banii astia putea sa cumpere 5 femei in bucuresti.
Apoi luand-o pe partea cealalta el trebuia sa nu se strice la matze cu mine ptr banii astia macar cu gandul sa fac ceva ptr banii astia cand o sa vina in tara.....
Nu mai inteleg nimic......

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Fetelor, daca in toate povestile voastre este unul si acelasi personaj, nu-mi dati si mie adresa lui de mail ?: mai am de cumparat niste chestii prin casa ca deabia se incheie renovarea apartamentului si mai vreau si in concediu cu familia in Grecia ...:)
Merita cunoscut un asemnea personaj...!!!

Melania & Anna-Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Jeff

Fetelor, daca in toate povestile voastre este unul si acelasi personaj, nu-mi dati si mie adresa lui de mail ?: mai am de cumparat niste chestii prin casa ca deabia se incheie renovarea apartamentului si mai vreau si in concediu cu familia in Grecia ...:)
Merita cunoscut un asemnea personaj...!!!

Exact la asta ma gindisem si eu!
Tare bine mi-ar prinde si mie asa un cadou! Mai ales ca am multe credite de platit + dobinzile...
In rest, ia-o si tu ca si cum ai fi cistigat la loto!

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Adriana, zi mersi ca nu esti tu cea care i-a trimis 4.000 usd.
Gradina Domnului e mare si incapatoare dupa cum vezi. Eu zic sa nu iti mai bati atat capul, asteapta cuminte si vezi ce se mai petrece, nu te mai ambala atat. Din doua una: ori e vreun nebun excentric ori chiar s-a indragostit omul. Acum ia si tu partea buna: te-a scos din problema, ai cu cine sa stai la taclale pe net si...nu-i asa ca te simti parca mai bine cand stii ca exista un barbat care te doreste?
Si apropo...ce mail are??? ca as face si eu niscai reparatii pe la masina...nu trebuie prea mult...ieftin ca braga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

karma trebuie sa tratezi totul cu mai multa ...degajare...
sunt multe persoane care sunt bolnare se bucura...cand vad ca altii sufera..!
vorba fetelor zi ne mail ulb lui ...poate i cerem bani sa facem ...un loc de intalnire al forumului ..."despre copii"!
un pupic...
zambeste...noi femeile prin natura noastra suntem faCUTE SA FIM NISTE INVINGATOARE...

Mergi la inceput