Poate un om sa arunce 4000 USD?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Chiar asa Karma nu ne trimiti si nou mailu lui????????????ca si eu mai am dobanzi de platit......
Hai pe bune .....in locu tau saream in sus de bucurie.....vorba fetelor gandeste-te ca ai castigat la loto.......eventual mai spunei ca mai nevoi de niste bani.....uite asa iti si casa si masina tot ce vrei...

Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

hei,sant curioasa cum se termina povestea astaca mare e gradina ta doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Subscriu si eu intr-o anumita masura, dar vezi ce se intampla. Nu stii niciodata in viata asta.

E prima data cand aud de chestii dintr-astea si am ramas blocata in fata calculatorului! Cine stie, fii atenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

hai ca ma bag si eu pe lista!!!
karma, da mi nick ul lui de pe ym.. te rog sa mi permiti sa ti razbun sentimentele ranite! promit sa fiu REA, ca am si eu ceva datorii, credite, facultate, etc,etc de plata!!!!!
dar daca vrei, ma pot purta si frumos cu el... ma pot multumi si cu 500$ pe saptamina, asaaaa untimp scurt!!!

bey fetele uite ce ideee mi a venit! deschidem un cont pe ym comun si il folosim cu schimbul pe o perioada de timp pre stabilita... asa nu iese nimeni in pierdere...

hai ca am ris cu lacrimi!!!! desi nu am inteles ce anume o supar pe karma.... ca i a dat acesti bani asaaaa pe d'a moaca?

pupicei grsunei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

karma, nu te mai agita.
intr-adevar e inexplicabil ca ti-a trimis pur si simplu banii respectivi, dar asta nu inseamna ca se simte si obligat sa continue o relatie de mail sau de orice altceva cu tine. probabil ca se simte un mic "God" care isi permite sa trimita bani si sperante la capatul pamantului si simpla senzatie de atotputernicie il face sa se simta bine.

parerea mea e sa nu iti faci o obsesie dintr-asta - poate ca asta a si urmarit! - si daca nu vrea sa stea pe net cu tine, lasa-l in pace si da-i orele de pauza si spune-i si tu, eventual, ca faci o pauza si ca nu mai poti sa chatuieshti decat o ora intre ora x si y. nici nu cred ca are sens sa ii arati ca ai fi suparata sau jignita sau oricum altcumva. poarta-te normal, lasa-l in pace si daca e intr-adevar indragostit de tine o sa umble el dupa tine.

ai putea, eventual, sa il mai intrebi daca considera banii respectivi ca pe un imprumut sau ca pe un cadou. daca e cadou, ok, multumeste-i - probabil ca ai facut-o deja, si cu asta basta. nu trebuie sa te simti sclava lui pentru asta.

mie mi s-a intamplat o data ceva care seamana foarte vag, de fapt nu seamana aproape deloc, dar am avut parte de un sponsor in Romania care mi-a subventionat niste concusuri si cu bani grei, si o facea de om bun ce era. m-a angajat chiar la firma lui fictiv, adica primeam salariu pentru ca ii era mai legal sa imi dea banii asa decat prin forma de sponsorizare, si nu trebuia sa trec decat o data pe luna ca sa pun 31 de semnaturi pe condica. mi-am pus toate problemele la inceput si pe urma mi-am dat seama ca omul chiar nu vroia nimic in schimb, vroia pur si simplu sa dea o parte din multii lui bani pentru un scop nobil, ca se saturase sa vada, dupa spusele lui, ajutati numai handicapatii. nici nu avea copii si sponsoriza cativa tineri printre care si eu. si nu mi-a cerut niciodata nici macar o chitanta in schimb, daramite alte chestii. (ca nici eu nu eram exact Ileana Cosanzeana si oricum la cea mai mica aluzie mi-as fi luat frumos talpasita). asta spre deosebire de alti sponsori care, pentru 200.000 lei, cereau nshpe mii de formulare si se purtau cu mine ca si cu o cersetoare.

omului respectiv ii pastrez cea mai uimita recunostinta, ca daca nu era impulsul lui financiar nu as fi avut curajul sa o iau mai tarziu spre Viena. din pacate, la un moment dat, a plecat pur si simplu in strainatate si nu s-a mai intors, sau nu a mai fost de gasit, firma s- a inchis si ma intreb si acum unde as putea sa il gasesc ca sa il intreb de sanatate si sa ii spun ca intre timp sunt studenta de 5 ani la Viena etc etc

si cea care ma gasise cu un anunt de sponsorizare in ziar fusese sotia lui, si ea o draguta.

m-am cam indepartat de la subiect, dar ideea era ca exista si unii oameni care au bani si isi permit sa imparta din ei.

dar cred ca ceea ce te deranjeaza de fapt sunt promisiunile sentimentale ale americanului, pe care se pare ca nu are chef sa le urmeze. daca el nu se simte obligat cu nimic, nu te simti nici tu. puteti ramane pur si simplu prieteni fara sa fie si altceva.
sau poate a vrut sa faca un test ca sa vada cum reactionezi la bani.

toate cele bune,

A.

Adriana (24 ani - 10.11.1979) + Adriana jr (2 ani si 8 luni - 21.09.2001) + Andrei (4 luni - 6.01.2004) + Dragos taticutzul (30 ani - 7.01.1974)
http://photos.yahoo.com/apaler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

HEI, chiar asa de ce iti bati ata capul?! Omu poate castiga banii astia intr-o zi, si a vrut sa faca un bine, cuiva necunoscut.
Sau poate tu ai inceput sa tii la el?!
Eu zic sa ai nitel rabdare si fii mai rece nu te ambala si nu-ti da frau liber la sentimente!
Si subscriu si eu la cele multe fete: Vreau si eu pe lista, sa-mi dai si mie mail-ul lui, asta asa in spirit de gluma,nu te supara.

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

un barbat american care sa ofere 4000$ unei fete din Romania pe care a cunoscut-o pe net ??
exact cind fata are mai multa nevoie de ei-da, si eu mi-as dori, macar un sfert din suma

poate ca omul nu mai dorea sa continue dialogul pe YM ,sa vada cum reactionezi, daca te ignora, stiind ca dupa ce ti-a dat atitia bani sigur te vei intreba ce e cu el ?!
dar sa isi bata joc de tine, nu vad cum ?
lasa timpul sa treaca, considera-te o norocoasa !

citeodata mie mi se pare ca o relatie pe net nu poate fi durabila, te poti ascunde si spune multe chestii neadevarate.
pe de alta parte, anonim te destainui asa cum nu poti face altfel , cu trairile si nelamuririle si intrebarile tale.
am discutat cu citiva tipi pe net-initial, in primele zile eram dornici de conversatie, de schimbat replici, fotografii, pareri iar in final nu am mai vorbit.
dupa un timp taceau, poate se plictiseau, poate oboseau...am renuntat sa ii caut dar m-am intrebat si eu -oare cu ce am gresit ?
am zis-inca nu a sosit momentul si pt mine !

iti doresc mult noroc in continuare !

klavier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Fetelor vreau si eu pe lista binefacerilor!
Scumpa mea nu cred ca e cazul sa-ti faci prea multe sperante pana nu-l intalnesti intre patru ochi si sa discutati.E bine ca ti-a dat banii si fara pretentii de returnare.Aici nu ai nimic de pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMIRA spune:

Pot subscrie si eu la lista voastra ???????? Dau la schimb barbat fara bani si total iresponsabil .

Invata-ma si pe mine cum se poate face rost de un asemenea specimen si-ti raman profund recunoscatoare .si mii de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

In loc de lista de binefacere sa nu ajungeti pe lista linga doamna
http://www.antiscam.org/scammers/RodicaArba.shtml

Mergi la inceput