Inselatorie

Inselatorie | Autor: arisa_alina

Link direct la acest mesaj

Ma numesc Alina, si sper ca acest mesaj sa-l citeasca toti membri acestui site.De ce am ales acest subiect?pentru ca am patit-o si vreau sa stiu de ce?!Am fost casatorita cu un cetatean japonez timp de trei ani,dupa care m-a inselat si m-a parasit.Am trait atunci cele mai urte momente din din viata mea.Tind sa cred si acum ca este inca un vis urat din care nu reusesc sa ma trezesc,nu mi-am putut imagina niciodata viata fara el.Acum traieste cu noua lui sotie in apartamentul unde mi-ai dedicat tineretea pt. a fi o sotie ideala.Sunt foarte furioasa,ma intreb cu ce este acea fata mai buna dacat am fost eu,avem si o fetita de doi ani care este un ingeras de copil,dar lucrul asta nu l-a induiosat deloc.Va rog sa ma ajutati cu un sfat prietenesc caci nu-mi pot lua gandul de la el.

Sakamoto

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Draga mea Arisa_Alina, sa stii ca daca un barbat te-a lasat atat de usor, atunci nu merita sa te mai gandesti la el, gandeste-te la copilul tau, el este cel ce conteaza acuma, si ai sa vezi ca asa vei reusi sa mai uiti de el.

Avand in vedere ca este strain, este posibil sa aiba alta mentalitate, de aceea i-a fost atat de usor sa renunte. Stiu ca iti va fi greu, dar incearca sa uiti si in nici un caz sa nu te mai gandesti sa faci o comparatie intre tine si actuala lui sotie.

El este magarul, nu a meritat dragostea ta!
Esti tanara, incearca sa-ti refaci viata dar de data asta sa incerci sa fii putin mai atenta.

Poate ai sa zici ca toti barbatii sunt asa, dar sa stii ca nu e adevarat, eu am un sot minunat, si alte fete de pe forum au un sot minunat, deci nu toti barbatii sunt la fel, si ai sa gasesti si tu unul.

Copilasul sa-ti fie bucuria, si sa traiesti pentru el, sa fii tare pentru el!!!

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Draga Alina ,cred ca tu esti in masura sa iti raspunzi la intrebari.Adica de ce a fost cealalta mai buna.Noi nu putem decit sa-ti dam citeva sfaturi ,printre altele pot sa-ti zic ,ca nu este neaparat sa fi fost cealalta mai buna.Citeodata se intimpla,se intimpla oricui.Uite ca-mi veni in minte un ex.Victoria Beckham.Vezi si ea a fost inselata.Sau uita-te la cite staruri,si lor li se intimpla.Asta a fost doar asa ,sa te consolez.Nu-i nevoie sa te obosesti ,sa-ti pierzi increderea in tine gindindu-te si intrebindu-te "cu ce a fost cealalta mai buna"
Stiu ca doare,dar tu trebuie sa fii puternica pt copilul tau.si de ce nu pt tine.Esti tinara banuiesc,viata merge inainte nu se opreste aici.
Si mi-ai adus in minte un tip cu acelasi numeSakamoto,faimos pt faze de astea.Daca i-as sti numele mic(mi-e sa nu fie aceasi persoana)
Multa putere si sanatate.
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu gandi asa...stiu ca suferi..dar nu tu esti cea vinovata ca el te-a parasit...ci el...si pana la urma dragostea cu sila nu se poate.

Incearca sa nu te mai gandesti,pentru ca el nu te merita,daca i-a fost asa de usor sa plece si sa-si continuie viata...si gandeste-te ca daca a facut asa cu tine...cine stie daca nu va face tot asa si pe viitor.

Aduna-te si refa-ti viata si iubeste-ti copilasul!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Of!Ma doare sufletul!Chiar am o prietena in aceeasi situatie ca si tine.Ea dupa 7 ani de casnicie spulberata intr-o clipa pentru o alta pe care o stie de vreo luna!Ce zici de asta?
Problema e recenta?Unde esti acum?Adica esti in Japonia inca sau te-ai intors acasa?E mult mai greu deoarece ai si un copil.
Chiar nu mai e nici o sansa pentru voi?El ce are de zis?Dar individa care a indraznit sa se lege de sotul tau stiind ca e insurat si cu copil ce zice?Nu-i este frica ca Dumnezeu e sus si vede si-i va da pe masura faptelor ei rasplata?
Fii tare pentru copilul tau si pentru tine.Dumnezeu inchide o usa si deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Fetele au dreptate, canalizeaza-ti gandurile spre copil si spre viitorul vostru.
Nu merita sa te gandesti la el.
Incearca sa-ti faci noi prieteni, iesi cu copilul, mergi la coafor si schimba-ti look -ul - asta te ajuta sa capeti incredere in tine. Gandeste pozitiv si uita trecutul, nu lasa amintirile sa-ti invadeze sufletul. O perioada iti va fi greu, dar cu siguranta vei reusi. faptul ca ai scris pe forum e primul pas.

multa bafta. Tine-ne la curent.

Nicoleta & Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Draga mea, eu iti pot spune asta, e un proverb: Sa nu iti cladesti niciodata fericirea pe nefericirea altcuiva. Cu ea cat ai impresia ca va sta? Probabil ca nici cat a stat cu tine si daca a renuntat atat de usor la tine si mai ales la copil, nu merita sa te mai gandesti la el

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

Draga mea draga, cineva spunea odata: daca cimeva nu te iubeste asa cum esti atunci acel cineva nu e indeajuns de bun pt tine !!!! si mare adevar a grait. Nu trebuie sa te gandesti ce are aceea in plus fata de tine, bucura-te ca ai descoperit la timp langa cine ti-ai petrecut atatia ani, cui i-ai dedicat cele mai frumoase clipe, intreaba-te daca a meritat si apoi vezi daca mai merita sa plangi dupa el????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu merita sa suferi,nu stie ce a pierdut.Treci mai departe doar fetita ta conteaza .Vei gasii jumatatea ta,el nu a fost.Eu am gasit si nu-mi pare rau.Sunt fericita!

andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Alina imi pare rau prin ce treci imi tau seama ca este greu mai ales ca eu acum sint in aceiasi situatie ca si tine numai ca eu nu am bbsi la noi sint 7 ani.Tu acum unde esti? Daca vrei sa vorbim poti sa imi scri pe privat.Eu sint in Jap si inca locuiesc cu sotul si parintii lui care si ei sint socati de ce face el.Tu ai grija de tine si bb si fii sigura ca fiecare va plati la rindul lui si gindeste-te ca intr-o zi va rasari soarele si pe strada noastra.Intrebarea cu ce e mai buna aia ca mine mi-am pus-o si eu si inca mi-o pun dar stau si ma gindesc ca una care vine si distruge o casnicie e o femeie de nimic si nu merita sa fac comparatie intre noiUnii barbati numai cind vede ca te-a pierdut isi dau seama de greseala facuta si atunci sar putea sa fie prea tirziu caci orice e nou cind il folosesti devine vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Se spune ca un barbat nu paraseste nici o data o femeie pentru ca alta este mai buna, mai frumoasa sau mai desteapta ci pentru ca pur si simplu este alta. Asa cum te-a parasit pe tine probabil o s-o paraseasca si pe urmatoarea. Nu-ti mai framanta mintea. Ia-o ca atare si mergi mai departe. Daca consideri ca si tu ai gresit cu ceva incearca sa te schimbi pentru viitor, incearca sa iei lucrurile bune si invatamintele din relatia care s-a spulberat si pur si simplu treci mai departe.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput