Care sunt actorii (actritele)preferati??
Ca actor, cel mai mult imi place Robert de Niro si ca actrita Julia Roberts.
Altii mai sunt:Al Pacino, Meryl Streep, Johnny Depp, Winona Rider, Maia Morgenstern, Eric Roberts, Dolph Lundgren, Steven Seagal (ultimii 3 mai mult cum arata)
Raspunsuri
Ninja spune:
Sandra Bullockwww.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/icon_drool.gif" border="0">
Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet www.stopstart.fsnet.co.uk/mica/rantoff.gif" border="0">
Sorina-Alexa spune:
Johnny Depp,Leonardo Di Caprio,Paul Walker.
Sandra Bullock,Renee Zellweger,Nicole Kidman,Cameron Diaz.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
crisia spune:
Dupa cum joaca: Al Pacino, Robert de Niro, Robin Williams, Meryl Streep, Goldie Hawn, Julia Roberts.
Dupa cum arata : Johnny Depp,Pierce Brosnan, Russell Crowe, Keanu Reeves, Angelina Jolie, Catherine Zeta-Jones.
Pa, Crisia.
qsar spune:
Glenn Close, Emma Thompson, Meryl Streep, Julia Roberts...
AL Pacino, sir Anthony Hopkins, Dustin Hoffman, Morgan Freeman...
Leah spune:
Actrite imi plac urmatoarele, in ordine: Sandra Bullock (e super in orice film), Julia Roberts (absolut magnifica din punctul meu de vedere). La barbati, pe primul loc, castiga detasat George Clooney si nu neaparat pentru cum arata ci pentru rolurile pe care le-a avut, Brad Pitt (pt ca e in stare sa ma faca sa imi vin asa vomit la unele din filmele lui, ca de ex. Fight Club), Al Pacino, pentru charm si cam atat.
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
anda141 spune:
Al Pacino mi se pare cel mai bun! Pune suflet,parca e real!
Monica si bebe Albert ( 2 luni)
http://community.webshots.com/user/monica1816
liris spune:
cum joaca: Al Pacino , Robert de Niro, Johnny Depp , Ben Stiller, Robin Williams, Jack Nicholson, Tom Hanks
cum arata: Brad Pitt, Tom Cruise
cum joaca: Meryl Streep, Sophie Marceau
cum arata: Catherin-Zeta Jones, Julia Roberts, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Liv Tyler, Monica Belluci, Meg Ryan , Michelle Pfiffer, Nastasja Kinsky
roxana1974 spune:
Val Kilmer si Antonio Banderas (mmmhhhh!!!).
Dintre doamne: Nicole Kidmann, Michelle Pfeiffer si Angelina Jolie.