Care sunt actorii (actritele)preferati??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mie imi plac :Sean Connery, Hugh Grant, Russell Crowe, George Clooney, Richard Gere, Keanu Reeves,Nicole Kidman, Michelle Pfeiffer,Meg Ryan,Catherine Zeta-Jones.Si cred ca mai sunt cativa de care nu-mi amintesc acum...

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Actrite: Sandra Bulock si Julia Roberts. Imi place Catherin-Zeta Jones cum arata, dar ca actrita... nu prea le egaleaza pe primele 2.
Actori: Tom Hanks, Al Pacino, Robert de Niro si Steve Martin.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Pierce Brosnan

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Actori:Gregory Peck(!),Tom Cruise,Tom Hanks,Hugh Grant,Gerard Depardieu,Keanu Reeves si bineinteles Johnny(!) nascut in acelasi zi cu subsemnata :-)
Actrite: Marlene Dietrich,Marilyn Monroe,Vivien Leigh,Winona Rider,Julia Roberts,Drew Barymore,Sophie Marceau,Juliette Binoche,Isabel Adjani,Maria Ploae & Maia Morgernstern

&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns britdi spune:

Ei: Anthony Hopkins, Richard Chamberlain (a fost magnific in Pasarea Spin !!!), Laurence Olivier, Pierce Brosnan (mai mult cum arata ), Sean Connery, Tom Hanks

Ele: Meryl Streep, Sandra Bullock, Maia Morgenstern

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Al Pacino(si cum interpreteaza rolurile si cum arata), Robert de Niro (senzational), Eric Roberts (e atat de urat, dar atat de frumos)

Michelle Pfeiffer (si cum interpreteaza rolurile si cum arata), Meryl Streep (cum interpreteaza rolurile)

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Actori: Richard Gere, Johnny Depp, Tom Cruise, Mel Gibson, Keanu Reeves, Al Pacino, Robert de Niro, Harison Ford, Sean Conery.
Actrite: Julia Roberts, Winona Rider, Meryl Streep, Sandra Bullock, Nicole Kidman, Meg Ryan, Julia Ormond.

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

MIELU' GIBSON , Toma Caragiu si Gh. Dinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Actori: Keanu Reeves, Tom Cruise, Johnny Deep, Brad Pitt, Jack Nicholson, Robin Williams, Leonardo di Caprio....
Actrite: Catherine Zeta Jones, Sandra Bullock, Halle Berry , Christina Applegate

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

el: Richard Burton
ea: Maria Ploaie

Mergi la inceput