HSG la Medsana

HSG la Medsana | Autor: micky

Link direct la acest mesaj

A facut cineva HSG la Medsana? Pe cine imi recomandati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu l-am facut la Medsana....m-a durut infiorator.Noroc ca au tot ce le trebuie....si s-au purtat ireprosabil..
Dr cu care l-am facut eu se numeste Dumitrescu Mihaela.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Cum adica noroc ca au tot ce le trebuie? Povesteste-mi mai mult.
Ce program are doamna doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Eu am facut HSG la Medsana in septembrie anul trecut cu dr. Urlateanu. Totul a fost ok, foarte civilizat, cu programare, medicul m-a consultat inainte, desi veneam cu recomandare tot din Medsana, asistentele amabile si atente, Medsana este totusi o clinica particulara si se vede acest lucru (www.medsana.ro)

De la receptie ti se face programare la ginecolog si in functie de programul dr. radiolog

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Eu am facut cu dr. Corina Parau. Durerea a fost suportabila si doctorita f. delicata. Medsana e o clinica civilizata si curata.
Succes!
Cristina

Mergi la inceput

Ubi, ai avut analiza secretiei sau ti-au facut-o acolo?
Pentru HSG ti-au facut un calmant inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana24 spune:

Si eu am fost cu ceva timp in urma la aceasta clinica....nu ii reprosez nimic clinicii si nici tuturor medicilor pentru ca ar fi absurd dar ii reprosez unui anume endocrinolog, din pacate nu ii mai stiu numele, era un barbat intre doua varste care, ca raspuns la problema pe care o aveam, mi-a spus ca este posibil sa am tumoare pe hipofiza, asta inainte sa fac analize, scanner, etc.
Am iesit plangand, am fost marcata 3 ani, pana saptamana trecuta cand am facut un IRM (un fel de scanner dar care foloseste rezonanta magnatica-spun IRM pentru ca eu traiesc in Franta si aici asa se numeste, in Romania cred ca se spune RMN) si care m-a linisit pentru ca rezultatul a fost OK.
Deci aveti grija la cine mergeti, cereti inf. de la alte persoane care au fost acolo...eu acest medic nu l-as recomanda nimanui..si mai mult decat atat daca l-as intalni mi-as revarsa toata furia care m-a stapanit timp de 3 ani.
Multa sanatate tuturor
Ana

Mergi la inceput

Ubi,Anis, raspundeti-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

micky,

analiza secretiei este obligatorie inainte, la ei sau in alta parte. nu mi-au facut nici un calmant, dar medicul m-a sfatuit sa iau un piafen cam cu 2 ore inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Scuze, scuze..dormeam in papuci. Am avut niste analize facute in prealabil (dar nu mi-au fost date special pentru acest lucru): ex: candidada - practic e indicat sa ai analizele ca sa eviti riscurile unei infectii care se poate propaga odata cu lichidul pe care ti-l introduce.
Nu am luat nimic inainte de eveniment si nici ea nu mi-a dat ceva. Dar curaj, e suportabil. De fapt am plecat la drum cu ideea ca nu am nimic si m-am gandit tot timpul cat a durat "operatia" ca sunt ok si totul o sa fie bine. Doctorita a fost tare blanda...
Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

daca nu esti hotarata la cine sa mergi la medsana,poti suna si te poti programa la un medic in functie de programul tau.
tel:021 410 86 43,021 410 84 03,021 410 85 43,021 410 84 59.
multa bafta si nu uita sa iei un nospa sau un diclofenac sau orice calmant bun inainte.
GABRIELA
"niciodata nu este prea tarziu"

Mergi la inceput