Isabel Allende
Am cumparat din intamplare "Fiica norocului"scrisa de ea - aparuta la Humanitas, si dupa ce am inceput-o nu am mai putut-o lasa din mana...Apoi am cautat cu aviditate sa mai gasesc ceva scris de ea, si ieri am gasit "Casa spiritelor"- tot Humanitas - pe care am inceput s-o citesc in masina...
Descrie cu mare talent, umor si ironie fina vietile unor femei puternice/sau nu, speciale, ce mai...imi place extraordinar de mult cum scrie, si vroiam sa vad daca a mai citit-o cineva...
V.
veni, vidi, Victorie!
Raspunsuri
Irinusha spune:
Da, ai dreptate! Are un stil fenomenal...
"Casa spiritelor" am vazut ca film ... "Eva Luna" am citit!!! Si mi-a placut tare mult! Nu stiu numele cartii pe romaneste, imi pare rau!
As vrea sa-mi iau "Portrait in Sepia" ... am inteles ca-i ultimul ei roman.
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 31+ saptamani din burtica
Victoria spune:
Nu am reusit sa gasesc "Portret in sepia", stiti cumva la ce librarii as putea cauta?
De ieri citesc incontinuu "Casa spiritelor", ma dor ochii deja, nu ma las pana o termin dar deja imi pare rau ca se termina...Si ce e interesant e ca nu ma atrag neaparat evenimentele descrise, ci mai mult felul ei de a povesti...modul cum o face...as citi-o la nesfarsit...
V.
veni, vidi, Victorie!
alinamoro spune:
Mai fetelor,m-ati facut curioasa si mi-ati facut pofta cu Isabel Allende.Am intrat si eu pe site la Humanitas si mi-am comandat Casa spiritelor ca numai asta o aveau in stoc.Au avut si Fiica norocului si Portret in sepia,dar deocamdata nu le au in stoc.
Victoria daca afli unde le-as putea gasi te rog sa ma anunti.
alina
Victoria spune:
Iti dau de stire imediat cum o vad in vreo librarie, te rog mult sa ma anunti cand vezi "Portretul.."
Pupici,
V.
veni, vidi, Victorie!
Violeta spune:
"Portret in sepia" il poti comanda prin internet direct la www.librariilehumanitas.ro
Daca aceasta metoda nu te avantajeaza, eu l-am vazut in rafturile unui chiosc de ziare la aeroportul Otopeni, iar la sala Dalles il gasesti cu siguranta... Esti din Bucuresti?
alinamoro spune:
Violeta nu sunt din Bucuresti,sunt din Arad,dar multumesc oricum.Casa spiritelor am comandat-o de la Humanitas,dar Portret...nu aveau atunci in stoc.Am intrat acum pe site la Humanitas si am vazut ca are.Multumesc.
alina
Victoria spune:
Am gasit azi "Portret in sepia"la Carrefour, stiu ce fac azi si maine
V.
veni, vidi, Victorie!
scarmanus spune:
Fetelor, vorbiti despre Isabel Allente, scriitoarea de origine chiliana, fiica presedintelui Salvador Allente care a fost asasinat in '73 in urma unei lovituri de stat? Ea a trait in exil in America toata viata. Daca e ea, dati-mi de stire, tocmai am vazut un documentar fascinant despre ea si ma intereseaza si pe mine scrierile ei.
scarmanus
Leah spune:
Nu este fiica presedintelui, ci nepoata lui. Tatal ei era var cu Salvador Allende. Mai multe informatii pe www.isabelallende.com
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)