Isabel Allende

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Azi am primit prin posta de la editura Humanitas "Casa spititelor" si am inceput s-a citesc.Imi place.Vreau sa comand si celelalte doua carti scrise de Isabel Alende.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ar trebui sa incepi cu "Fiica Noroculu", apoi "Portret in sepia"si la sfarsit "Casa spiritelor" ,ca sa urmaresti evolutia personajelor...a fost nemaipomenita, am citit-o intr-o noapte...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

am gasit si eu aici in olandeza... eva luna...si eu cum nu masterez olandeza as vrea totusi s-o fac acdou ...unui barbat .

credeti ca merge ? cine a citit-o?

Mergi la inceput

Liris, din pacate, cred ca "Eva Luna" nu s-a publicat in RO, dar uite, mai sus , Irinusha scrie ca a citit-o, intreab-o pe ea daca ar fi un cadou potrivit pentru un barbat...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

am gasit si portret in sepia , ieri, asta ar merge de cadou ptr un barbat????

Mergi la inceput

Da, bineinteles!!!! Succes, sa ne spui daca i-a placut

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Vic, mi-ai stirnit curiozitatea, si cum doream de mult sa mai pun mina pe o carte, ieri am gasit "Casa spiritelor". Deja m-a captivat.Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am citit "Casa spititelor" si a fost super.Abia astept sa primesc si "Portet in sepia",am facut comanda."Fiica norocului" nu o au in stoc momentan la humanitas,dar mai caut.
Va pup.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Am citit "Casa spititelor" si a fost super.Abia astept sa primesc si "Portet in sepia",am facut comanda."Fiica norocului" nu o au in stoc momentan la humanitas,dar mai caut.
Va pup.

alina

Eu le-am cumpărat pe toate trei sîmbătă (03.04.2004) de la librăria Humanitas de pe calea Victoriei (cea de lîngă Green Hours, nu cea de lîngă Muzica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Ar trebui sa incepi cu "Fiica Noroculu", apoi "Portret in sepia"si la sfarsit "Casa spiritelor" ,ca sa urmaresti evolutia personajelor...a fost nemaipomenita, am citit-o intr-o noapte...

V.

veni, vidi, Victorie!

Pînă la urm㠖 care este ordinea apariției celor trei romane – că din prefața “Casei spiritelor” am înțeles că ăsta este primul roman al scriitoarei … ?!

Mergi la inceput