Topic Science Fiction/editia DESPRECOPII
Topic Science Fiction/editia DESPRECOPII
Astazi a fost lansata revista SF: Topic Science Fiction:iata textul
prezentat la lansare:
"Dragi Navigatori ai Imaginarului,
Astazi lansez revista Topic Science Fiction, in aceasta clipa, in
mai multe locatii din oceanul virtual. Ce este revista Topic Science
Fiction? Este o revista SF interactiva pe care va invit s-o scriem
impreuna. Topic Science Fiction va fi construita pe fundamentul
topicului de pana acum. Aceasta e revista si sper sa-mi dati o mana
de ajut s-o dezvoltam in continuare. Va invit sa postati informatii
din SF-ul romanesc si cel mondial, fictiuni, opinii, eseuri.
Cititi in fiecare zi
Topic Science Fiction
Ovidiu Bufnila
Editor sef
TSF
http://groups.yahoo.com/group/Topic_Science_Fiction/
PS: Revista Topic Science Fiction este o revista SF interactiva si
valurita. Ea va avea alt chip in functie de forumurile in care va fi
publicata. Multumesc administratorilor pentru ingaduinta."
INVITATIE: navigatoarele si navigatorii sunt invitati sa
participe la acest proiect care se va dezvolta cu repeziciune.
INVITATIA este valabila pentru absolut toata lumea, pentru toate fanele, scriitoarele, promotoarele si toti fanii, scriitorii, promotorii, etc. Cei ce doresc sa gazduiasca una din formele valurite ale revistei sunt invitati sa-mi trimita un
email sau sa faca publica invitatia.
LOCATIILE REVISTEI le puteti gasi in e-groupul Topic Science Fiction
Ovidiu Bufnila
Editor sef
TSF
http://groups.yahoo.com/group/Topic_Science_Fiction/
Raspunsuri
ovidiu bufnila spune:
Omul virtual
Ce incercare temerara! Sa definesti "ACOLO IN". O viata si-a cheltuit Ib Kaddar incercând marea cu sarea. "ACOLO IN" putea fi un nod spatiu-timp, un strigat buclucas sau un obiect fractal de prima speta. Sau, si mai si, toate la un loc!
Facându-si o cafea. Intr-o dimineata de vineri. O zi ploioasa de septembrie. In pijama. Cu ochii zgâindu-se dupa Alberta, chelnerita de la "Bizonul de argint". Chiar peste drum de casa lui. Si dupa ce si-a turnat cafeaua, Ib Kaddar si-a marturisit lui insusi ca lucrurile merg foarte prost. Sa fii expulzat din Adamville pe nepusa masa. Sa fii scos in afara legii in Drogstone. Sa fii urmarit de federalii din Born. Sa fii dat afara de la Academie. O multime de necazuri avea Ib Kaddar. Dar tinea mortis sa dea o definitie acelui nenorocit de "ACOLO IN". Poate ca era o greseala de tipar. Poate ca redactorul de serviciu de la "GLOBE" adormise printre calculatoare. Poate ca facuse o gluma. Sigur aveau sa-l sanctioneze, aiuritul. Si totusi?
Ib Kaddar sorbi din cafea. Urmari atent miscarea soldurilor care apartineau acelei fermecatoare Alberta. Ce solduri! O suprafata-limita, usor pliata in punctul catastrofic C0 usor banuit pe sub pielea artificiala cu reflexe aramii. O femeie pe cinste, Alberta. Oare ea ar fi inteles ce sa insemne "ACOLO IN", expresia asta ticaloasa pierduta intr-un titlu cules cu litere de-o schioapa in editia de seara a cotidianului "GLOBE". Si ce stire! Un om virtual evadat dintr-un RV periferic, parca si dezafectat. Ce grozavie!
- Sistemele noastre informationale trag sa moara, sopti Ib Kaddar frecându-si fruntea.
Si intinse bratul dupa ceasca de cafea. Dar râse. Isi imaginase ca intinse bratul?! Uite, doua brate paralele! Ba nu, trei, chiar sapte! Incercând sa se sprijine de perete. Cu un al zecelea brat. Si asa mai departe. Aruncând scaunul pe fereastra de spaima. Ingrozit. Inveselit. Urlând. Plângând. Hohotind.
ACOLO IN. Cine si-ar fi imaginat ca era un sistem informational deschis. Un om in pijama. Virusat.
Ib Kaddar se privi in oglinda. Rânji. Auzi tocurile care apartineau acelei fermecatoare Alberta, toc, toc, toc. Alberta ii aducea micul dejun. Ca in fiecare zi. Ca in fiecare luna. Ca in fiecare an. Un corn cu ciocolata care avea sa dispara inlauntrul acelui ACOLO IN. Un cub de unt care avea sa se topeasca ACOLO IN.
- Domnule Kaddar! Striga Alberta.
- Intraaa! urla Ib-cu-cele-sptesprezece-brate.
Usa se deschise larg. Doi sâni uriasi, cu sfârcuri umede, impunsera aerul jilav din camera.
Gluuuump!
Omul virtual tâsni afara din corpul lui Ib Kaddar si o penetra pe Alberta mugind de placere.
Ceva mai jos, tavanul se umplu de sânge. Locatarul, un infocat cititor al cotidianului "GLOBE" ii striga maica-si in telefon:
- Pleaca imediat de acasaaa! Daca au scris in "GLOBE" ca va cadea un meteorit peste tine, asa va fi! "GLOBE" e singurul care isi permite sa-si plateasca reporterii in ziua de mâine! Cum, nu inteleg! Lasa, mama! Pleaca! Pleaca, pentru numele lui Dumnezeu, pleaca! E cincisprezece trecut de fix!
O picatura de sânge ii picura pe nas. Locatarul privi mirat spre tavanul sau plin de sânge.
- E aici! Urla aruncându-se pe fereastra.
Cazu fara sa mai scoata un sunet. In cadere strivi un gândac albastriu care aterizase cu doua secunde mai devreme pe asfaltul infierbântat.
Un politist gras, gras raporta evenimentul prin statie. Un batrânel il trase de mâneca:
- In blocul de colo am vazut un câine cu saptesprezece brate si douazeci de cadavre oribile! Notati-mi va rog numele.
desprecopii spune:
Uram un cald Bine ai Venit unui scriitor. Este minunat sa te avem printre noi.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Ortansa spune:
...citind ,aveam vocea si intonatia lui Horatiu Malaiele in cap...cam asa cred ca se citesc povestioarele astea,nu?:-)cu ton grav,jos si neted:-) Felicitari si bine ai venit!
Ortansa-deX mamica
alba spune:
Multumim frumos... si eu am alergie la culoarea violet,insa bunicei mele Violeta, ii place culoarea asta la nebunie:-)
&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)
ovidiu bufnila spune:
Va multumesc tuturor pentru aceasta frumoasa primireeeeeee!
Sunt convins ca bietele mele povesti sunt intrecute de frumoasle povesti cu copiii vostri magici! Sa va traiasca! Sunteti niste Ingeri! Am citit toate mesajele! Va multumesc din suflet! E una dintre cele mai frumoase incurajari publice pe care le-am primit vreodata! Sunteti NEPRETUITEEEEEEEEEE!