Topic Science Fiction/editia DESPRECOPII
Raspunsuri - Pagina 2
descintec spune:
lingusitoruuuleee
eu am sapat pe net dupa alte scriituri si am gasit..te iertam daca mai scrii..special pentru noi
D.
jennifer spune:
Special pentru noi ? Hmmmm... Domnul in cauza a facut valuri mari (si s-a lasat cu apostrofari serioase) pe eva.ro iar de ieri le "delecteaza" si pe forumistele de pe culinar.ro.
descintec spune:
jenni, thanks ..daca e tradare, sa stim si noi, sa ne pregatim stecluta cu vitrion
asa, care va sa zica, domnul e in cautare de public..pe eva nu am reusit sa gasesc..pe culinar da si spre deosebire de doamnele gospodine, mi-a placut..deci, ti-ai gasit publicul..ne-ai castigat, continua :))
D.
ovidiu bufnila spune:
Jennifer,
Multumesc pentru ca amintesti despre topicul din www.eva.ro! Navigadn in oceanul digital, imi asum riscuri diverse. Cred ca Mitul Scriitorului ca personalitate augusta si misterioasa se prabuseste rapid. Mi-am dat seama ca trebuie sa reconsider ideea mea despre fiinta scriitorului. Acum fiecare interpreteaza in fel si chip atitudinile scriitorului. Evele m-au invatat o multime de lucruri de exceptie. A fost un razboi digital care m-a onorat! In culinar.ro mi-a placut mirosul cozonacilor digitali si daruit si eu un un cozonac "extraterestru". E ceva gresit in asta? Nu incerc "sa delectez" pe nimeni. Incerc sa aduc o mica bucurie. Atat. Incerc sa fiintez ca scriitor nu in litere moarte intr-o librarie ci navigand liber in oceanul digital. Mi-am asumat riscurile de rigoare. Incerc sa invat, ca scriitor, tot ceea ce se poate invata despre aceasta noua lume. Multumesc pentru mesaj, Jeniffer. Daca nevinovatele mele fictiuni nu-si au locul aici, din punctul tau de vedere, desigur poti cere radierea lor din forum. Eu chiar le-am postat cu bucurie!
PS: Daca inchideti topicul pierderea va fi numai a mea!
Cu pretuire,
Ovidiu Bufnila
descintec spune:
stai linistit, prietene, si nu te enerva, ca-ti piere inspiratia..nu inchide nimeni topicul..noua ne prinde bine cate un crampei SF intre doua scutece ..mai avem oameni cu imaginatie si talent pe aici si nu a dat nimeni cu pampersii dupa ei
D.
ovidiu bufnila spune:
Nu am nimic de ascuns. Si nu e nevoie de vitriol.
Multumesc pentru incurajare.
Iata adresele celor doua topicuri deschise in www.eva.ro:
IMAGINEA
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=4252&forum=1&451
EVA, PERSONAJ IN LITERATURA SF
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=4805&forum=1&33
OB
quote:
Originally posted by descintec
jenni, thanks ..daca e tradare, sa stim si noi, sa ne pregatim stecluta cu vitrion
asa, care va sa zica, domnul e in cautare de public..pe eva nu am reusit sa gasesc..pe culinar da si spre deosebire de doamnele gospodine, mi-a placut..deci, ti-ai gasit publicul..ne-ai castigat, continua :))
D.
ovidiu bufnila spune:
Mamica si El Diablo
short story de
Ovidiu BUFNILA
Capitolul 1
El Diablooooooo!
El Diablo rasturna automobilul īn prapastie izbucnind īn hohote de rās. Cerul se crapa suierānd. Eleonora se dezmetici. Un firicel de sānge i se scurse de pe buze. El Diablo īsi fālfāi aripile pline de cenusa si sparse parbrizul hohotind.
- Vrei sa fii mamica, Eleonora?
- O sa fiu. O sa nasc aici!
- Esti extrem de curajoasaaaaaaa!
- Pleaca!
- O sa-ti para rau! Copilul tau nu va scapa de mine! L-as putea face rege! Ti-ar place sa nasti un rege, nu?
- Copilul meu īsi va alege singur calea!
- Ma faci sa rād! Tocmai te īndreptai catre maternitate, nuu? Ti-am rasturnat masina īntr-un cāmp iluzoriu! Esti īn puterea mea!
- Minti!
- Ma enervezi, Eleonora!
- Uita-te la tine! Ce-ai ajuns! Umbli cu trucuri ieftine! Lasa-mi copilul īn pace! Se va naste pentru ca asa vreau eu! Eu am hotarāt!
- Crezi ca eu nu mai am nici o putere?
- Nu ma intereseaza puterile tale! De ce nu īncerci la circ?
- Īti bati joc de mine, Eleonoraaaaaa? O sa-ti amagesc fiul, o sa vezi! Nimeni nu rezista la tentatii! Femei, bani, jocuri, marireeeeeeeeeeeee! Toti cad īn lat!
- Copilul meu nu te va urma.
- Ma umpli de furieeee!
- Ei si?!
- Eleonora, asa e jocul lumii! De ce nu respecti regulile jocului, crezi ca esti altfel? Acum tu trebuia sa cazi īn genunchi! Trebuia sa ma implori! Asa trebuie sa se joace piesaaaaaaaa!
- Sunt o luptatoare!
- Ce vrei sa spui? īntreba El Diablo īncepānd sa tremure.
- Oamenii te construiesc, diavole! Tu nu esti o existenta! Oamenii te construiesc pentru ca au nevoie de tine. Eu nu am nevoie. Eu sunt o femeie libera! Īntelegi ce īnseamna o femeie libera?
- Taci! Īncep sa ma descompun! Ai nevoie de mineeee! Nu ma lasa, nu ma distruge! Eleonora, copilul tau are nevoie de un diavol! Trebuie sa intru īn corpul lui! Trebuie! Eu sunt etern!
- Nu esti! Esti doar un gānd caraghios!
Capitolul 2
Politistul chema brancardierii. Eleonora īsi sterse sāngele de pe barbie. Trebuia sa reziste. Maternitatea se afla la cinci kilometri distanta. Cerul se īmprimavara. Eleonora privi īn jur. Soarele īi zāmbi semn ca īntregul Univers astepta cu sufletul la gura sosirea pe lume a copilului ei.
DEDICATIE: Dedic aceasta mica poveste tuturor mamicilor. Am scris povestea asta chiar acum. E scrisa īn exclusivitate pentru acest forum. Va pretuiesc.
Ovidiu Bufnila