DIMA LUMINITA-POLIZU

DIMA LUMINITA-POLIZU | Autor: oneandreea

Link direct la acest mesaj

Fetelor revin cu un subiect mai vechi.
Ce stiti de dr DIMA LUMINITA, de la Polizu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

Draga oneandreea,
Eu am nascut ambii copii cu luminita dima si pot sa-yi spun ca e Ok dar nu prea am cu ce sa o compar...Ce nu mi-a placut: stateam ore intregi sa astept pentru consulturile de sarcina; consultul era cam in pripa; la al doilea copil care a fost dintr-o sarcina cu probleme maia veam putin si nasteam singura; la primul ccpil imi spunea in timpul travaliului: "hai draga ca te vad femeie inteligenta, stii ca e o durere constructiva". Dupa ce am nascut al doilea copil am avut niste probleme cu uterul care nu-si revenea si am avut sangerari cam 4 luni dupa aceea si comentariule ei a fost ca poate am o problema de coagulare a sangelui (ceea ce m-a trimis direct la analize..) fara sa ma consulte practic si pana la urma era de fapt o problema a uterului care fiind fibromatos isi revenea mai greu dupa sarcina...
Lucruri bune? E o tipa de gasca, optimista ridicandu-ti si tie ca urmare moralul, nu se sperie cu una cu doua. Parerea mea este: daca ai o sarcina fara probleme poti sa te duci la ea, altfel...nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput