Fetelor revin cu un subiect mai vechi.
Ce stiti de dr DIMA LUMINITA, de la Polizu?
Draga oneandreea,
Eu am nascut ambii copii cu luminita dima si pot sa-yi spun ca e Ok dar nu prea am cu ce sa o compar...Ce nu mi-a placut: stateam ore intregi sa astept pentru consulturile de sarcina; consultul era cam in pripa; la al doilea copil care a fost dintr-o sarcina cu probleme maia veam putin si nasteam singura; la primul ccpil imi spunea in timpul travaliului: "hai draga ca te vad femeie inteligenta, stii ca e o durere constructiva". Dupa ce am nascut al doilea copil am avut niste probleme cu uterul care nu-si revenea si am avut sangerari cam 4 luni dupa aceea si comentariule ei a fost ca poate am o problema de coagulare a sangelui (ceea ce m-a trimis direct la analize..) fara sa ma consulte practic si pana la urma era de fapt o problema a uterului care fiind fibromatos isi revenea mai greu dupa sarcina...
Lucruri bune? E o tipa de gasca, optimista ridicandu-ti si tie ca urmare moralul, nu se sperie cu una cu doua. Parerea mea este: daca ai o sarcina fara probleme poti sa te duci la ea, altfel...nu stiu ce sa zic.