cadouri educatoare 8 martie

cadouri educatoare 8 martie | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici de copii de gradi, ce luam doamnelor educatoare, directoare, asistente si nu in ultimul rand acelor tanti ingrijitoare de 1-8 martie? Astept repede sugestii ca la noi sunt cam multe si nu numai ca nu am idei decente dar nici nu vreau sa-mi risipesc toata prima pe ele. Pupici! Gratiela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

puteti sa faceti toti parintii un cadou de fiecare persoana feminina in cauza sau sa dati fiecare in parte cate ceva. la cate ceva e normal sa te gandesti ce poti lua cat de cat, si de cat mai putini bani, nici sa te faci de rusine dar nici sa saracesti. acum depinde si de ce buget dispui. nu sant inca in situatia sa dau cadouri la educatoare dar cred ca as cumpara un martisor din aur, care poate fi purtat ca pandantif si care nu costa foarte mult, poate avea si jumatate de gram de aur. parfumuri, creme si alte cele ai ocazia sa dai si de craciun si de paste sau cand se mai dau cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

o floare la fiecare, eventual de pe camp (ghiocei, branduse), mai mult de-atat ar fi mita clara. urasc sarbatorile care se tranforma in cosmaruri dintr'astea pentru parinti...daca sunt oameni cu suflet si minte, n-ar trebui sa accepte nimic ce vine din obligatie si sacrificiu.
daca chiar vrei sa faci cadouri tuturor, da-le ceva simbolic, cu incarcatura personala, ajuta-ti copilul/copiii sa execute un proiect de craft, o felicitare, un tablou, ceva origami sau mai stiu eu ce...e mult mai dragut decat aur si pietre pretioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by dddd
nici sa te faci de rusine ..

dar de ce sa se faca de rusine daca nu da???? cadourile sunt benevole, ori se fac din toata inima, ori nu se fac deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Va multumesc pentru raspunsuri... inca nu stiu ce sa fac. Din nefericire aici sunt doamne edu care tin la partea cu cadourile. As vrea sa le duc branduse in ghiveci (au la gradina de sud - floraria de pe Oltenitei), arata superb si costa doar 100000, numai ca in cateva zile se ofilesc si raman cepusoarele acelea tare ciudate. M-am gandit si la rame foto sau la album foto. Partea rea este ca sunt 10 doamne si nu prea am cum sa uit vreuna, asa ca ori nimic ori la toate.
Daca ar fi sa trec peste etichete as opta pentru flori si Fructe de mare de la Kandia si atat...eu sunt conferentiar universitar si ceea ce la doamnele educatoare se numeste atentie la mine se cheama mita. Pupici! Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Cate o carte si o floare!

~~ Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Noi de 1 Martie am oferit tuturor (educatoare, directoare si personal administrativ) cate o cutie de bomboane legata cu un fir de martisor, iar pentru 8 Martie...sunt in pana de inspiratie... cred ca o sa luam cate un buchet de flori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Noi am dus astazi martisoare, luate de la Targul de Martisoare, de la Muzeul Taranului Roman (sunt splendide si nu costa mult) si flori. Pentru 8 Martie am luat esarfe de matase.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

De 1 martie le-am luat praline Haidi, iar pentru 8 martie la educatoare le-am luat cate o trusa Garnier din Cora, iar pt. asistente bomboane Tofiffe. La ingrijitoare martisoare si ghiocei. Le ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

sugestii: o vaza mica si draguta, o carte, o rama de fotografii da mai dichisita, niste accesorii..
in locul buchetului traditional ii puteti duce un ghiveci cu flori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Clauditz, saru'mana pentru sugestie!!! Esarfeeeee...ieeeee!!!
Nici eu nu sunt de principiul cadourilor prea...inainte de a citi subiectul ma gandeam numai la flori!

Vilma, Anca si Tudor

Mergi la inceput