Sunt frumoase cadourile pentru educatoare, invatatoare,...
Dar cred ca ar mai bine ca lumea sa aiba un bun simt si sa se limiteze la niste cadouri simbolice: o floricica, un desen mai deosebit, o vedere,... Gestul conteaza daca pleaca din inima, iar copilul a contribuit intr-o oarecare masura la el. Altfel "puisorii de om" se invata cu "coruptia": daca-i duc cadou frumos doamnei capat nota mai mare sau mai multe bulinute rosii..... Si asa lantul slabiciunilor continua iar coruptia ia amploare... Si te mai miri ca in Romania (tara balcanica) bacsisul este un strict necesar. Nu vreau sa va stric placerea de-o face cadouri dar merita ca generatia tanara sa incerce sa se debarasese de unele obiceiuri daunataore,...
"Buburuza mica rastoarna carul mare"
Liliana
Buna tuturor! Pana la urma am luat flori in ghiveci: gardenia pentru educatoare, azalee superbe pentru directoare, prof. de germ resp de engl, bomboane pentru restul (ingrijitoare, asistenta, bucatareasa...). M-am tot foit si efectiv nu stiam ce sa iau in asa fel incat sa nu para mai mult decat vreau: adica un semn de multumire pentru ceea ce fac pentru Ozi. Va multumesc pentru ajutor! Gratiela.